Trenčín – Zvolen 4:3 (po pr.) | Nitra – Košice 3:2 (kon.) | Skalica – Poprad 3:2 (kon.)
Žilina – Martin 3:1 (kon.) | B. Bystrica – Piešťany 6:2 (kon.)
koniec
HK Skalica
3:2 (1:1, 1:1, 1:0)
HK Poprad
Nedeľa 15.11.2015, 17:00 • zimný štadión Skalica • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:58
    Suchý pálil z vrcholu kruhov, no Romančík týmto zákrokom podčiarkol svoj výborný výkon!
     
    58:34
    Obrovský závar pred domácou bránou po Fabianovej strele! Poskakujúci puk nedokázali do brány upratať Paukovček s Bartečkom!
     
    56:05
    Parádny Romančíkov zákrok po Kasíkovej strele znamená, že domáci stále vedú o jeden gól!
     
    51:38
    Hostia budú mať početnú prevahu, keďže na trestnej lavici už sedí René Školiak za nedovolené bránenie v hre.
     
    49:47
    Matúš Kostúr prekvapil Korytka tým, že nezačal ustupovať a namiesto blafáka zvolil útočník Skalice strelu, no gólman hostí jeho úmysel vystihol!
     
    49:47
    Korytko sa po pravej strane natlačil až do zakončenia, no Lukáš Hvila ho zatiahol a nasledovať bude trestné strieľanie!
     
    43:01
    Arne Kroták mal vyrovnanie na hokejke, keď mu rovno na ňu vyrazil puk betónom Romančík, ale v poslednej chvíli zasiahol domáci hráč!
    40:50 BRENDL - 3:2
     
    40:50
    Skalica dala gól!


    PAVEL BRENDL si v strednom pásme vyzdvihol puk a po pravej strane sa natlačil až do kruhu, odkiaľ vypálil a dokázal prekonať Matúša Kostúra.
    Asistencia: Patrik Korytko
     
    37:50
    Bezúch dostal prihrávku pred bránu, ktorého strelu z otočky vyrazil betónom Kostúr!
     
    35:02
    Mickievics sa na ľavej strane perfektne uvoľnil a následne vystrelil, no Kostúr si postavil tyčky veľmi dobre! Teraz ďakuje tej ľavej.
    34:37 HVILA - 2:2
     
    34:37
    Poprad dal gól!


    Poprad vyrovnáva v oslabení! Domáci stratili puk v strednom pásme, kde ho zachytil Arne Kroták a po jeho prihrávke cez os vyrovnal strelou z prvej LUKÁŠ HVILA!
    Asistencia: Arne Kroták
     
    32:44
    Koba Jass obrúžil bránu, no v poslednej chvíli ho za cenu faulu zastavil Denis Šterbák, ktorý zamieril na trestnú lavicu za sekanie.
     
    30:17
    Fantastický zákrok Kostúra, ktorý vychytal Korytka! Domáci hráč nedokázal využiť parádnu príležitosť, keď sa ocitol sám pred gólmanom hostí.
     
    26:00
    Richard Rapáč odchádza na trestnú lavicu za držanie. Skalica bude môcť v presilovej hre odskočiť už na rozdiel dvoch gólov.
    22:27 BARÁK - 2:1
     
    22:27
    Skalica dala gól!


    Domáci vyhrali buly na modrú čiaru, kde sa zmocnil puku JINDŘICH BARÁK a ten po kľučke na Rapáča prepálil Kostúra a Skalica sa dostáva do vedenia!
    Asistencie: Arturs Mickievics, Juraj Rožník
     
    20:45
    Školiak prihral medzi kruhy Pašekovi, ktorý obohral Paločka a vypálil, no Kostúr dokázal vyraziť!
     
    19:51
    Popradčania sa napokon dostali aj do zakončenia. Puk do pásma po pravej strane potiahol Kroták a pálil z pravého kruhu, ale Romančík jeho pokus vyrazil. Z opačnej strany ihneď dorážal Bajaruns, no ani ten zoči-voči skalickému gólmanovi nepochodil.
     
    18:44
    Skalica sa mohla vrátiť do vedenia! Koba Jass zychytil puk, ktorý Kostúr nepochopiteľne neudržal. Domáci hráč bol však z toho zjavne prekvapený, pretože v rýchlosti nedokázal bleskovo zareagovať a puk do siete nepretlačil.
    18:07 Arne KROTÁK - 1:1
     
    18:07
    Poprad dal gól!

    Hosťom sa napokon do pásma podarilo dostať a je vyrovnané! ARNE KROTÁK si skúsene počkal v dobrej pozícii, inkasoval prihrávku od Bajarunsa, ktorý na seba naviazal až dvojicu hráčov a tvrdo zakončil. Asistencie: Lauris Bajaruns a Lukáš Hvila.
     
    13:30
    Výborná šanca domácich! V hre štyroch proti štyrom sa Jass ocitol pred bránkou a dostal sa k vyrazenému puku, no v rýchlosti ho nestačil upratať do siete.
     
    13:04
    Pomer síl na ľadovej ploche sa vyrovná! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za podrazenie domáci Dušan Pašek.
     
    11:52
    Skaličania začali veľmi aktívne a takmer sa im podarilo dobre zakončiť! Brendl krížnou prihrávkou našiel Pašeka, no ten v rýchlosti pálil iba nepresne.
     
    11:46
    Poprad sa bude brániť! Radomír Heizer je vylúčený na dve minúty za faul kolenom.
    08:32 Daniel OPALEK - 1:0
     
    08:32
    Skalica dala gól!

    Skaličania sa presunuli do útoku a ujímajú sa vedenia! DANIEL OPALEK si nakorčuľoval do medzikružia, kde inkasoval prihrávku z ľavej strany a pohotovým zakončením prekonal Kostúra. Patrik Korytko, Pvel Brendl.
     
    04:56
    Hosťujúci brankár chcel pomôcť svojmu tímu, vykorčuľoval si za bránku a pokúsil sa o rozohrávku, no situáciu podcenil. Následne sa musel dopustiť nedovoleného zákroku, čím oslabí svoj tím. Trest si za neho odsedí Rapáč.
     
    03:20
    Videli sme veľmi nebezpečnú strelu z hokejky Paukovčeka, ktorú Romančík nemal plne pod kontrolou. Puk mu vypadol na ľad, kde sa hostia pokúšali o rozohrávku, ale vznikla z toho iba neprehľadná situácia, ktorá vyvrcholila posunutím bránky.
     
    03:06
    Skalica sa bude brániť! Za hákovanie ju oslabí Henrich Jaborník, ktorý zastavil jedného zo svojich súperov pri vyloženej šanci.

    Veronika Pancuráková

    Roland Hric


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 9. Opalek (Korytko, Brendl), 23. Barák (Mickievics, Rožník), 41. Brendl (Korytko) – 19. Kroták (Bajaruns, Hvila), 35. Hvila (Kroták)


    HK Skalica: Romančík (Ševela) – Barák, Zukal – Opalek, Novák – Polata, Jaborník – Kukliš – Pašek, Školiak, Komínek – Klíma, Brendl, Korytko – Jass, Mickevics, Bezúch – Rožník, Lantoš, Trenčan
    HK Poprad: Kostúr – Suchý, Dinda – Kasík, Fabian – Malina, Ťavoda – Gaborčík, Šterbák – Bartečko, Paukovček, Paločko – Kroták, Bajaruns, Hvila – Rapáč, Heizer, Rapáč B. – Štrauch, Rusnák, Števuliak

    Rozhodca: Goga – Synek, Orolin