Boston – Detroit 3:1 (kon.) | Buffalo – San Jose 1:2 (po pr.) | Toronto – Vancouver 4:2 (kon.)
Montreal – Colorado 1:6 (kon.) | Tampa Bay – Florida 4:5 (0:1 po s.n.) | NJ Devils – Pittsburgh 4:0 (kon.)
Carolina – Philadelphia 2:3 (po pr.) | Columbus – Arizona 5:2 (kon.) | Nashville – Winnipeg 7:0 (kon.)
St. Louis – Chicago 2:4 (kon.) | Dallas – Minnesota 3:2 (po pr.) | LA Kings – Edmonton 4:3 (kon.)
koniec
Nashville Predators
7:0 (4:0, 1:0, 2:0)
Winnipeg Jets
cz Nedeľa 15.11.2015, 01:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    53:33 Mattias EKHOLM - 7:0
     
    53:33
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tak to už je neuvěřitelný debakl! Domácí se opět prosazují v přesilové hře, když získali puk na zadním mantinelu, přišla rychlá přihrávka před brankoviště a tam byl úplně volný MATTIAS EKHOLM, který vypálil z první přesně. Asistence: Cody Hodgson a James Neal.
    51:51 Calle JÄRNKROK - 6:0
     
    51:51
    Nashville právě vstřelil branku!
    A přesilová hra se jim povedla parádně! Ellis ještě udržel puk na modré čáře a poté jej předal křížem na levý kruh na CALLEHO JÄRNKROKA! Ten vypálil tvrdě z první k bližší tyči a Pavelec neměl šanci se přemístit! Asistence: Ryan Ellis a Seth Jones.
    22:56 James NEAL - 5:0
     
    22:56
    Nashville právě vstřelil branku!
    Pověstný bůr je dokonán a nevypadá to, že by domácí měli v plánu končit se střeleckými hody! Colin Wilson se ujal puku za brankou, počkal si na JAMESE NEALA a poté mu adresoval přesnou přihrávku před brankoviště, kterou už kanadský útočník dokázal umístit za Pavelce! Asistence: Colin Wilson a Roman Josi.
    14:33 Mike RIBEIRO - 4:0
     
    14:33
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tak Ondřej Pavelec inkasuje hned z první střely a Jets jsou na tom ještě hůře! Ellis nastřelil puk před branku pro Smitha, ale jeho bekhendové zakončení zafungovalo jen jako přihrávka ke vzdálenější tyči. Tam se uvolnil za obránce MIKE RIBEIRO, který už poté vypálil k tyči za rozhozeného Pavelce! Asistence: Craig Smith a Ryan Ellis.
    12:01 Seth JONES - 3:0
     
    12:01
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají třetí branku a odskakují už o pořádný kus svému soupeři! SETH JONES dostal puk na modrou čáru, chvíli se střelou zaváhal, ale následně vypálil dělovou ránu a tu umístil přesně nad lapačku Hutchinsona! Puk byl pravděpodobně ještě tečovaný bruslí blokujícího Thorburna. Asistence: Craig Smith a Mike Ribeiro.
    05:58 Craig SMITH - 2:0
     
    05:58
    Nashville právě vstřelil branku!
    To je neuvěřitelný nástup domácích! Z další vážnější šance se Predators opět prosazují a už je to o dva góly! Jones naznačil střelu z pravého kruhu, ale výborně si všiml u druhé tyče volného CRAIGA SMITHA! Ten dostal puk od mladého obránce, zpracoval si jej a následně vypálil nechytatelně k bližší tyči! Asistence: Seth Jones a Filip Forsberg.
    Calle JÄRNKROK - 1:0
     
    04:45
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí jsou za svoji aktivitu odměněni a jdou do vedení! Hodgson přiklepl puk do jízdy CALLEMU JÄRNKROKOVI, ten ihned plácl do kotouče a napálil jej přesně do protějšího růžku branky! Asistence: Cody Hodgson a Mattias Ekholm.

    Filip Ardon

    Góly a asistencie: 5. Järnkrok (Hodgson, Ekholm), 6. Smith (Jones, Forsberg), 13. Jones (Smith, Ribeiro), 15. Ribeiro (Smith, Ellis), 23. Neal (Wilson, Josi), 52. Järnkrok (Ellis, Jones), 54. Ekholm (Hodgson, Neal)


    Nashville Predators: Rinne (Mazanec) – Weber "C", Josi, Jones, Jackman, Ellis, Ekholm – Neal "A", Fisher "A", Wilson – Smith, Ribeiro, Forsberg – Hodgson, Järnkrok, Salomäki – Watson, Sissons, Bourque.
    Winnipeg Jets: Hutchinson (13. Pavelec) – Byfuglien, Chiarot, Myers, Enström, Trouba, Stuart "A" – Wheeler "A", Little, Ladd "C" – Ehlers, Scheifele, Perreault – Stafford, Lowry, Thorburn – Burmistrov, Copp, Petan

    Rozhodca: McCauley, Morton – McElman, Galloway