Novokuzneck – Novosibirsk 3:1 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Jaroslavľ 4:1 (kon.) | Čeljabinsk – Kazaň 1:2 (kon.)
Nižnekamsk – Togliatti 2:5 (kon.) | S.Moskva – Soči 2:3 (kon.)
koniec
Spartak Moskva
2:3 (0:1, 1:1, 1:1)
HK Soči
cz Nedeľa 15.11.2015, 15:00 • Sokolniki • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Michajl ANISIN - 2:3
     
    51:02
    Soči právě vstřelilo branku!
    Hokejisté Soči si vedení berou zpět! Engrena z pravé strany prostřelil MICHAJL ANISIN. Asistence: Pjotr Sčastlivyj a Sergej Bernackij.
    Sergej ŠMELJOV - 2:2
     
    49:26
    Spartak právě vstřelil branku!
    Je opět vyrovnáno! Leščenko poslal puk na pravou stranu, kde přesně zacílil nikým neatakovaný SERGEJ ŠMELJOV. Asistence: Vjačeslav Leščenko.
    Ben MAXWELL - 1:2
     
    39:20
    Soči právě vstřelilo branku!
    Hosté přesně po minutě využívají přesilovou hru a hubený náskok si berou zpět! Obrovskou hrubku vyrobil Engren, jenž ve snaze pomoci svým spoluhráčům s rozehrávkou zabruslil za svou bránu, kde zastavil puk. Dříve u něj byl ale BEN MAXWELL, který si touš potáhl do střelecké pozice a zasunul ji k bližší tyči. Přemísťující se Engren už zakročit nestihl. Bez asistence.
    Konstantin GLAZAČEV - 1:1
     
    38:04
    Spartak právě vstřelil branku!
    K obrovské radosti moskevských fanoušků je vyrovnáno! Domácí vybojovali kotouč u mantinelu a do předbrankového prostoru si najel KONSTANTIN GLAZAČEV, který poslal kotouč na opačnou stranu, než klouzal Barulin. Asistence: Alexander Mereškin a Lukáš Radil.
    Ben MAXWELL - 0:1
     
    04:42
    Soči právě vstřelilo branku!
    Hosté otevírají skóre zápasu a ujímají se vedení! Petersson se po pravé straně vydal do útočného pásma, puk přihrál na opačnou stranu a BEN MAXWELL svou střelu procedil mezi lapačkou a betonem Engrena. Asistence: Andre Petersson.

    Lukáš Jasoněk

    Góly a asistencie: 39. Glazačev (Mereškin, Radil), 50. Šmeljov (Leščenko) – 5. Maxwell (Petersson), 40. Maxwell, 52. Anisin (Sčastlivyj, Bernackij)


    Spartak Moskva: Engren (Ivannikov) – Jermakov, Genoway, Baldajev, Dyblenko, Gilroy, Tatalin, Sorokin – Glazačev, Radil, Mereškin – Wellman, Potapov, Bodrov – Šmeljov, Leščenko, Šafigulin – Vasiljev, Li, Voronin, Levickij
    HK Soči: Barulin (Šikin) – Kuzněcov, Pajgin, Bernackij, Jalasvaara, Semjonov, Mamašev – Krikunov, Ignaťuškin, Maxwell – Skačkov, A. Kosticyn, Petersson – Sčastlivyj, Ljudučin, Anisin – Warn, Ščegolkov, Kazionov, Morozov

    Rozhodca: Boman, Kulakov – Medveděv, Sazonov