Litvínov – Frölunda 2:1 (kon.) | TPS – Storhamar 4:3 (kon.) | Tappara – Luleå 2:1 (kon.)
Blues – HV71 3:1 (kon.) | Liberec – Davos 3:5 (kon.) | Sparta Praha – Kärpät 4:2 (kon.)
Eisbären – Skellefteå 2:5 (kon.) | Djurgården – Rauma 1:2 (kon.)
koniec
Eisbären Berlín
2:5 (0:2, 1:1, 1:2)
Skellefteå AIK
cz Utorok 03.11.2015, 19:00 • Mercedes Benz Arena • Liga majstrov • Osemfinále
Predzápasové kurzy
Partner:
    Laurin BRAUN - 2:5
     
    55:16
    Eisbären právě vstřelili branku!
    Domácí opět snižují! Z na první pohled ne moc nebezpečné akce se trefil přesně LAURIN BRAUN, který dostal luxusní přihrávku před Hansese od Olvera. Asistence: Darin Olver, Barry Tallackson.
    Jimmie ERICSSON - 1:5
     
    45:46
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    Tohle už budou mít domácí setsakramentsky těžké. Ke kotouči se dostal JIMMIE ERICSSON a vypálil z mezikruží. Jeho prvotní ránu Kevin Nastiuk vyrazil akorát před sebe, odkud už střelec pátého gólu dorazil kotouč do sítě. Asistence: John Norman, Erik Forssell.
    Andrew CALOF - 1:4
     
    40:46
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    Už na začátku třetiny jim to ale výrazně znepříjemňuje ANDREW CALOF, který obdržel míč v předbrankovém prostoru a pohotovou střelou zvýšil náskok Švédů. Asistence: Janne Pesonen, Tim Heed.
    Bruno GERVAIS - 1:3
     
    30:39
    Eisbären právě vstřelili branku!
    Tak se domácí taktéž dočkali, je sníženo! BRUNO GERVAIS obdržel přesný pas od Laurina Brauna do mezikruží a následnou prudkou střelou švihem snižuje na 1:3. Asistence: Laurin Braun, Barry Tallackson.
    Tim HEED - 0:3
     
    27:45
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    Petri Vehanen si připisuje další inkasovaný gól od modré čáry. Opět se k puku dostal TIM HEED a opět vypálil nechytatelnou ránu pod víko. Přesilovka je tak bleskurychle využita. Asistence: Axel Holmstrom
    Erik FORSSELL - 0:2
     
    12:00
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    Ani tento gól si Petri Vehanen nedá za rámeček. Střelu Ericssona vyrazil Petri Vehanen pouze před sebe, kde stál Jonas Müller. Obránce Berlína však vystřelil kotouč, který Vehanen nestihl uklidit, na ERIKA FORSSELLA. Útočník Skellefteåy měl už jednoduchou práci. Asistence: Sebastian Aho, John Norman.
    Tim HEED - 0:1
     
    03:04
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    Ovšem skóre po první vážnější šanci domácích otevírají hosté! Od modré čáry napřáhl k odraženému kotouči od mantinelu TIM HEED a propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: John Norman, Erik Forssell.

    Karel Janeba

    Góly a asistencie: 31. Gervais (Braun, Tallackson), 56. Braun (Olver, Tallackson) – 4. Heed (Norman, Forssell), 12. Forssell (Aho, Norman), 28. Heed (Holmstrom), 41. Calof (Pesonen, Heed), 46. Ericsson (Norman, Forssell)


    Eisbären Berlín: Vehanen (Nastiuk) – Braun, Dupont, Haase, Gervais, Müller, Baxmann – Noebels, Olver, Tallackson – Rankel, Mulock, Pohl – Kuji, Talbot, Machacek – Braun, Ziegler
    Skellefteå AIK: Hanses (Svensson) – Urbom, Burstrom, Aho, Heed, Lindgren, Pettersson, Ohman – Norman, Ericsson, Forssell – Pesonen, Calof, Zackrisson – Lundberg, Lindholm, Pettersson, Broadhurst, Ohlsson, Holmstrom – Petterstrom
    Utorok 10.11.2015
    Skellefteå - Eisbären 2:1

    Góly a asistencie: 7. Lundberg (Lindgren, Holmström), 57. Forssell (Norman, Aho) – 4. Noebels (Baxmann)