Třinec – K. Vary 2:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Chomutov 2:1 (kon.) | Litvínov – Liberec 2:5 (kon.)
Plzeň – Pardubice 4:2 (kon.) | Hradec Králové – Olomouc 2:0 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 2:3 (kon.)
koniec
HC Škoda Plzeň
4:2 (2:0, 0:1, 2:1)
HC Dynamo Pardubice
cz Piatok 30.10.2015, 17:30 • Home Monitoring Aréna • Tipsport extraliga (ČR) • 15. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:30
    Pardubice hrají bez brankáře!
    David TOMÁŠEK - 4:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    58:22
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A ještě se Pardubičtí dočkali snížení na 2:4 ze svého pohledu! DAVID TOMÁŠEK (1+1) obral bránící hráče o puk a následnou střelou zápěstím vsítil svou první branku v Tipsport extralize! Asistence: Tomáš Kaut (0+1).
     
    56:21
    Dominik Kubalík střelou od modré čáry trefil boční síť a puk na ní zůstal. Fanoušci už slavili branku, ale ta by velmi pravděpodobně platit neměla. Sudí se pro jistotu ještě poradí u videa.
     
    53:57
    Dvouminutový trest za podražení inkasuje Tomáš Marcinko (PCE). Domácí tak dostávají šanci přidat pátý gól v přesilové hře.
    Nicholas JOHNSON - 4:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    48:41
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Velmi důležitá branka pro škodovku a je to 4:1! NICHOLAS JOHNSON (8+3) se dostal do souboje s jediným obráncem, kterého si obhodil krásnou kličkou do forhendu. Ještě hezčí ale byla jeho střela zápěstím, která skončila až v brance! Asistence: Jakub Lev (3+10) a Petr Kadlec (0+6).
     
    43:20
    Dominik Kubalík (PLZ) se dostal do dobré šance, pomohl si při tom ale sekáním a místo střely se mu tak do statistik započítají jen dvě trestné minuty.
    Mário BLIŽŇÁK - 3:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    40:53
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nedáš-dostaneš! Rolinek se z levého křídla snažil před brankou najít Nahodila, tomu ovšem puk přeskočil hokejku. Domácí tak vyrazili do rychlého protiútoku, ve kterém Johnson našel krásným pasem MÁRIA BLIŽŇÁKA (4+3), jehož dělovou ránu pod břevno nedokázal Maxwell zastavit! Asistence: Nicholas Johnson (7+3) a Jakub Lev (3+9).
     
    36:52
    Na levém křídle do zajímavé příležitosti uháněl Jakub Svoboda, naštěstí pro domácí celek ale poslal puk mimo tři tyče!
    Jan STARÝ - 2:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    36:04
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A je sníženo! Pardubice se po další době usadily v útočném pásmu a hned z toho vytěžili branku. V mezikruží se k volnému puku dostal po neúspěšné akci Redenbacha JAN STARÝ (3+0), který nekompromisní střelou do šibenice překonal Matěje Machovského v brance Škody! Bez asistence.
     
    31:25
    A další vyločuení za hákování. Tentokráte na trestnou míří kapitán Petr Čáslava (PCE), kterému se dnes jeho jubilejní 500. utkání v extralize zatím moc nedaří.
     
    30:43
    Lukáš Pulpán předal na modrou puk Jeřábkovi a poté si před branku sjel na jeho lahůdkový pas, ale ztroskotal na připraveném Maxwellovi! Dobrý zákrok betonem hostujícího gólmana.
     
    28:55
    Přesilovka pro domácí. Tomáš Kaut (PCE) je vyloučen na dvě minuty za hákování a jeho celek se tak nyní bude muset bránit početní výhodě Plzeňanů.
     
    25:52
    Po zajímavé kombinaci nahrál zpoza branky Schleiss na Miroslava Preisingera, ale jeho střelu z první dokázal Maxwell vyrazit svým betonem vedle brány!
     
    18:30
    Tomáš Marcinko (PCE) zahákoval Jaroslava Kracíka a hosté budou hrát 22 vteřin ve třech!
    Miroslav PREISINGER - 2:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    17:44
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A už je to o dva góly, hra čtyři na čtyři se od samého začátku dařila lépe Plzni a přichází zasloužená odměna! Jakub Lev nabil v útočném pásmu MIROSLAVU PREISINGEROVI (2+4), jehož ránu jako z kanónu nedokázal Brandon Maxwell zastavit! Asistence: Jakub Lev (3+8).
     
    16:52
    Tomáš Bokroš (PCE) chyboval při napadání Jakuba Lva a dostává tak dvě minuty za hákování. Poměr sil na ledě se vyrovná, poté uvidíme 44 sekund dlouhou přesilovku indiánů.
     
    16:08
    Lukáš Pulpán (PLZ) dostává dvouminutový trest za faul kolenem. Pardubice tak dostávají druhou možnost početní výhody v dnešním utkání.
     
    11:48
    A uvidíme první přesilovou hru. Dvě minuty za hákování inkasuje Dominik Kubalík (PLZ).
     
    11:31
    Petr Čáslava (PCE) obdržel desetiminutový osobní trest za nesportovní chování.
     
    07:03
    Tomáš Marcinko se před brankou nejprve dostal k nebezpečné teči, po níž Machovský vyrazil puk. Nejproduktivnější hráč Dynama tak měl možnost dorážky, ale i tu domácí gólman zneškodnil!
    Miroslav INDRÁK - 1:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    00:36
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A z ní se hned prosazují, to bylo rychlé! Jaroslav Kracík podél mantinelu nahrál za branku na Dominika Kubalíka, který před Maxwellem našel MIROSLAVA INDRÁKA (5+4). Ten bekhendovou kličkou dokázal překonat hostujícího gólmana a otevřít tak skóre tohoto utkání! Asistence: Dominik Kubalík (9+6) a Jaroslav Kracík (5+8).

    Michal Belšán

    Góly a asistencie: 1. Indrák (Kubalík, Kracík), 18. Preisinger (Lev), 41. Bližňák (Johnson, Lev), 49. Johnson (Lev, Kadlec) – 37. Starý, 59. Tomášek (Kaut)


    HC Škoda Plzeň: Machovský (Polívka) – Moravčík, Jeřábek "A", Sklenička, Kadlec "A", Pulpán, Kubka, Chalupa – Kubalík, Kracík, Indrák – Johnson, Bližňák, Kratěna "C" – Schleiss, Preisinger, Sýkora – Poletín, Lev, Hollweg
    HC Dynamo Pardubice: Maxwell (Kristan) – L. Havlík, Štajnoch, Čáslava "C", Nedbal, Ščotka, Bokroš, Šeda – Svoboda, Marcinko "A", Tybor – Rolinek "A", Redenbach, Poulíček – Starý, Nahodil, Moučka – Tomáše, Kaut, Kolář – Voženílek

    Rozhodca: Fraňo, Lacina – Brejcha, Suchánek

    Diváci: 5 120