Česko – Švajčiarsko 2:1 (kon.)
koniec
Česko
2:1 (0:0)
Švajčiarsko
cz Štvrtok 29.10.2015, 18:00 • Městský stadion, Masarykova 780/228, Ústí nad Labem-Bukov • Reprezentácia U18 • Priateľský zápas
     
    89
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    JÉREMY GUILLEMENOT dramatizuje utkání a vykřesal naději pro hosty, když po samostatném úniku snižuje na rozdíl jediné branky. Velký podíl na gólu měl Edin Imeri, který vytvořil šanci pro útočníka Švýcarska.
     
    87
    Na hrací ploše zůstal bezvládně ležet Dominique Schmid, hlavní rozhodčí přerušil hru.
     
    Dnešní utkání sleduje 620 diváků, objevili se zde i fandové v hokejových dresech, kteří nebyli spokojení s hokejovým zápasem WSM Ligy mezi místním Slovanem Ústí nad Labem a Salithem Šumperk, který se právě odehrává jen o pár metrů vedle fotbalového stadionu.
    Návštěvnost rovněž překonává počet diváků z prvního utkání hraného v úterý 27. 10. 2015 v Teplicích, kam dorazili 523 diváci.
     
    79
    Za velkého potlesku opouští hrací plochu dvougólový Daniel Turyna, kterého se pokusí napodobit Martin Rychnovský.
     
    78
    Česko právě vstřelilo branku!
    DANIEL TURYNA trestá špatnou rozehrávku Švýcarska a z levé části malého vápna se podruhé v utkání zapisuje do listiny střelců.
     
    73
    Pro změnu střídání České republiky, Patrika Schöna nahrazuje Petr Plachý.
     
    69
    Opět dvě střídání v podání Švýcarska. Odchází Merlin Hadzi, kterého střídá Edin Imeri, odstupuje také Cedric Zesiger, místo kterého přichází Eray Cumert.
     
    62
    Trio střídání připravil také Pavel Hoftych. Český trenér ze hřiště stahuje Daniela Köstla, místo něhož si zahraje Marek Richter. Dále odstupuje Filip Havelka, kterého střídá Tomáš Jelínek a v poslední řadě Jakuba Rezka nahradí Daniel Novák.
     
    62
    Jakub Rezek mířil sám na branku, doslova za vteřinu dvanáct ho čistě od balónu odstavil Sadik Vitija. Fotbalista z české ofenzivy se dožadoval pokutového kopu, rozhodčí ukazuje pouze směrem k rohovém praporku.
     
    60
    Dvojí střídání připravil realizační tým Švýcarska. Z hrací plochy odstupuje Fabian Rohner, kterého nahradí Dominique Schmid, odchází také Giulio Imbriaco, kterého střídá Jéremy Guillemenot.
     
    57
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česká republika jde do vedení! Nikým nehlídaný DANIEL TURYNA si ve velkém vápně vyběhl na střed, obehrál z těžké pozice obránce soupeře, a ve finální fázi prostřelil i hostujícího gólmana. Svým přesným zásahem posílá domácí do vedení.
     
    56
    Ondřej Šašinka (CZE) inkasoval žlutou kartu, faulován na středu hřiště byl Cedric Zesiger.
     
    55
    Antl nalezl přesnou přihrávkou u opačné tyče Rezka, který z velmi dobré střelecké pozice nechal vyniknout brankáře hostů.
     
    53
    Aldin Fatic (SUI) zahrál před vlastním velkým vápnem rukou, rozhodčí Jan Váňa proto neváhal s udělením žluté karty stoperovi Švýcarska.
     
    46
    Daniel Turyna (CZE) to přehnal s důrazem před brankářem hostů, útočník České republiky obdržel žlutou kartu.
     
    46
    Na úvod druhé půle jsou připravena tři střídání.
    Domácího Michala Trávníčka střídá Ondřej Šašinka. Z hostujících hráčů opouští hřiště Jan Bamert, kterého nahradí Sadik Vitija, a Robin Huser, na jehož místo přichází Gezim Pepsi.
     
    44
    Samardzic z bezprostřední blízkosti nastřelil ležícího českého gólmana.
     
    43
    Filip Havelka (CZE) za faul na útočné polovině inkasuje žlutou kartu od Jana Váni.
     
    41
    Žlutou kartu za hru rukou obdržel Bastien Conus (SUI), jenž v leže zabránil finální nahrávce Filipa Havelky, který před bránou soupeře hledal dva volné spoluhráče.
     
    39
    Havelka vyslal do samostatného úniku Schöna, brejk domácího záložníka brzdí zdvihnutý praporek asistenta rozhodčího, neboť je pískán ofsajd (na ofsajdy 2:2).

    Zdeněk Kamínek ml.

    Góly: 57. Turyna, 78. Turyna – 89. Guillemenot

    Karty:   43. Havelka (CZE), 46. Turyna (CZE), 56. Šašinka (CZE) – 41. Conus (SUI), 53. Fatic (SUI)


    Střely na branku: 11:5. Střely mimo: 3:3. Rohy: 6:7. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 24:18.
    Česko: Čtvrtečka – Mareček, Köstl (62. Richter), Fárek, Granečný – Schön (73. P. Plachý), Havelka (62. Jelínek), Antl, Trávníček (46. Šašinka) – Turyna (79. Rychnovský), Rezek (62. D. Novák). Trenéři: Pavel Hoftych, Pavel Malura.
    Náhradníci: J. Plachý – Richter, Jelínek, Šašinka, Rychnovský, P. Plachý, D. Novák.

    Švajčiarsko: Castanheira – Bamert (46. Vitija), Fatic, Zesiger (69. Cumert), Conus – Seydoux, Huser (46. Pepsi) – Hadzi (69. Imeri), Imbiriaco (60. Guillemenot), Samardzic, Rohner (60. Schmid). Trenéři: Gérard Castella, Matteo Vanetta.
    Náhradníci: Chande – Vitija, Kastrati, Cumert, Pepsi, Imeri, Guillrmenot, Schmid, Da Silva.

    Rozhodca: Váňa – Severýn, Petřík

    Diváci: 620