GFC Ajaccio – Guingamp 2:2 (Nedohr.) | Dijon – Remeš 2:1 (kon.) | Lille – Troyes 2:1 (kon.)
Caen – Nice 1:2 (kon.) | Lorient – Montpellier 3:2 (kon.) | Toulouse – Auxerre 3:3 (2:1 po pen.)
FBBP 01 – Nantes 3:2 (po pr.)
koniec
Lille OSC
2:1 (0:1)
ESTAC Troyes
cz Streda 28.10.2015, 21:00 • Stade Pierre-Mauroy (Villeneuve d'Ascq) [Kapacita: 50 157] • Francúzsky ligový pohár • 3. kolo
     
    90+1
    Rozhodčí nastavuje 4 minuty.
     
    84
    Domácí střídají. Hřiště opouští Guirassy a místo něj nastupuje Guillaume.
     
    79
    Corchia nyní vyfasoval žlutou kartu za tvrdý faul na Mavingu.
     
    74
    Mavinga byl nyní tvrdě faulován Yeboahem, a ten tak následně vidí za tento faul od rozhodčího žlutou kartu. Mavinga navíc musí být ošetřen.
     
    73
    Hosté střídají. Hřiště opouští Karaboué a místo něj nastupuje Corentin.
     
    72
    Nangis nyní vyfasoval od rozhodčího žlutou kartu za tvrdý faul na jednoho z protihráčů.
     
    67
    Bienvenu se nyní dostal zcela osamocen ke střele uvnitř vápna soupeře, jeho pokus mířený na přední tyč však dokázal Maignan skvěle vyrazit do zámezí.
     
    60
    Hosté střídají hned dva hráče. Hřiště opouští Cabot a Othon, místo nich nastupují Bienvenu a Ayasse.
     
    57
    Lille právě vstřelilo branku!
    Domácí otáčejí vývoj dnešního utkání! Nangis poslal do vápna přízemní centr z pravé strany, na přední tyči se z ničeho nic zjevil SEHROU GUIRASSY, a ten míč poslal nekompromisně za záda brankáře Bernardoniho.
     
    52
    Bauthéac nyní napřáhl ke střele z hranice vápna, střela mu však vůbec nesedla, ale míč málem dokázal poslat za záda brankáře Guirassy, který byl úplně volný na zadní tyči. K zakončení mu však chyběl pouhý krok.
     
    49
    Lille právě vstřelilo branku!
    Domácí vyrovnávají! Míč se od rohového praporku dostal na zadní tyč k úplně volnému STOPPILU SUNZUOVI, a ten následnou prudkou hlavičkou dokázal prostřelit Bernardoniho.
     
    46
    Domácí střídají. Hřiště opouští Boufal a místo něj nastupuje Araujo.
     
    41
    Domácí nyní zahrávali rohový kop. Míč se od rohového praporku dostal ve vápně na hlavu Pavarda, ten míč ještě poslal na přední tyč na hlavu Guirassyho, jeho následný pokus však končí pouze v rukavicích brankáře Bernardoniho.
     
    36
    Corchia byl nyní tvrdě faulován zhruba na polovině hřiště Thiagem. Ten následně vyfasoval za tento faul od rozhodčího žlutou kartu.
     
    34
    Bauthéac poslal do vápna z tohoto přímého kopu centr, míč se po pár odrazech dostal na hranici malého vápna na kopačky Guirassyho, ten však následně míč poslal zhruba metr nad branku.
     
    33
    Nangis byl nyní faulován blízko hranice vápna soupeře a domácí tak budou zahrávat zajímavý přímý kop. Othon navíc za tento faul vyfasoval žlutou kartu.
     
    29
    Troyes právě vstřelilo branku!
    Hosté se dostávají do vedení! Jeden z domácích obránců nyní chyboval na vlastní polovině a Court s Pereaou se řítili sami na brankáře, prvně jmenovaný poslal těsně před vybíhajícím Maignanen míč BRAYANOVI PEREAOVI, a ten se následně střelou do odkryté branky nemýlil.
     
    23
    Domácí střídají. Hřiště opouští kvůli zranění Béria a místo něj nastupuje Yeboah.
     
    19
    Guirassy nyní dostal skvělý pas za obránce, následně se řítil sám proti brankáři, jeden z obránců ho však stačil doběhnout a Guirassyho následná střela tak končí vedle pravé tyče.
     
    18
    Court nyní poslal do vápna nadýchaný centr z levé strany, ve vápně se dostal k hlavičce volný Perea, jeho následné zakončení však končí pouze v rukavicích Maignana.
     
    13
    Boufal nyní poslal do vápna skvělý přízemní centr z pravé strany, Guirassy si skvěle zaběhl za obránce a už už se chystal poslat míč do odkryté branky, to mu však nedovolil brankář Bernardoni, který míč sebral těsně před ním.
     
    3
    Guirassy nyní dostal skvělou přihrávku do vápna, míč si však špatně zpracoval a jeho následná střela tak končí vysoko nad brankou.

    Martin Penker

    Góly: 49. Sunzu, 57. Guirassy – 29. Perea

    Karty:   72. Nangis (LIL), 74. Yeboah (LIL), 79. Corchia (LIL) – 33. Othon (TRY), 36. Thiago (TRY)


    Lille OSC: Maignan – Sunzu, Pavard, Amadou – Corchia, Meïté, Boufal (46' Araujo), Béria (C) (23' Yeboah) – Nangis, Guirassy (84' Guillaume), Bauthéac
    Náhradníci: Enyeama – Araujo, Guillaume, Mbemba, Sidibe, Soumaoro, Yeboah

    ESTAC Troyes: Bernardoni – Mavinga, Ngcongca, Veskovac, Xavier Thiago – Karaboué (73' Corentin), Othon (C) (60' Ayasse), Confais, Court – Perea, Cabot (60' Bienvenu)
    Náhradníci: Petrič – Pi, Martial, Corentin, Bienvenu, Azamoum, Ayasse

    Rozhodca: Bastien – Henninot, Zakrani – Delpech