Bologna – Inter 0:1 (kon.)
koniec
Bologna FC
0:1 (0:0)
Inter Miláno
cz Utorok 27.10.2015, 20:50 • Stadio Renato Dall'Ara, Bologna • Talianska Seria A • 10. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+6
    Z následného rohového kopu se už domácí neprosadili, a Inter už své těsné vedení udrží!
    90+5. Neskutečný zákrok Handanoviče
     
    90+5
    Naprosto famózní Handanovič! Před vápnem natáhl ke střele Saphir Taïder, jehož ránu však zblokoval Kondogbia do pravé strany. K míči se dostal Diawara, který našel za obranou volného Destra, jehož pohotovou střelu však neskutečně vyrazil Handanovič na rohový kop!
     
    88
    Roberto Mancini provádí své poslední střídání v dnešním zápase. Po velmi dobrém výkonu odchází ze hřiště Adem Ljajić, kterého na hřišti na poslední minuty střídá Rodrigo Palacio!
     
    87
    Inter se následně dostal k míči, a postupoval do rychlého protiútoku, který táhl po pravé straně Juan Jesus. Na pravé straně ho však poslal k zemi Rossettini, který dostává žlutou kartu!
     
    81
    Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Matteo Mancosu, přichází Filippo Falco.
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Mauro Icardi, přichází Jonathan Biabiany.
     
    81
    Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Luca Rizzo, přichází Mattia Destro.
     
    74
    Své první střídání v tomto zápase provádí hostující kouč Roberto Mancini. Ze hřiště odchází Ivan Perišič, který předvedl průměrný výkon. Na jeho místo přichází Fredy Guarín, který by se měl starat zejména o defenzivní práci.
     
    71
    Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Emanuele Giaccherini, přichází Franco Brienza.
    67. Mauro ICARDI - 0:1
     
    67
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Tak to je velký šok pro domácí celek! Inter se i v oslabení dokázal dostat do vedení! Skvělou přihrávku za obranu dostal Adem Ljajić, která se k němu však vůbec nemusela dostat, neboť Ferrari nedokázal míč odkopnout. Srbský ofenzivní záložník následně předložil míč pro MAURA ICARDIHO, který měl již pozici jednoduchou!
    60. Červená karta po 2. žluté
     
    60
    Tak to je obrovská komplikace pro hostující Inter! Zkušený brazilský záložník teď vůbec nezvládl situaci ve středu hřiště, a ostrým zákrokem poslal k zemi Lucu Rizza! Melo navíc už jednu žlutou měl, a tak je vyloučený!
     
    59
    Inter se teď mohl dostat do vedení! Aden Ljajić se uvolnil na pravé straně, a poslal přízemní centr do vápan, který našel Icardiho. Hostující kapitán však míč špatně zpracoval, a míč se odrazil na nohu Perišiče, jehož ránu zablokoval Taïder!
     
    53
    Podruhé v dnešním zápase musel hlavní rozhodčí sáhnout do kapsičky. Tentokrát žlutá karta byla určená pro Felipe Mela, který se na levé straně projel po noze Rizza! Bologna má navíc k dispozici zajímavou standardní situaci!
    41. Nebezpečný centr Santona dokázala odvrátit obrana domácích
     
    41
    Davide Santone se po kombinaci s Ljajićem dokázal dostat k centru, kterým na přední tyči hledal Maura Icardiho. Před hostujícím kapitánem však nebezpečný centr odvrátil na rohový kop stoper Rosettini!
     
    39
    Čtyři a dost! Geoffrey Kondogbia tentokrát zákeřným faulem zezadu poslal k zemi Taïdera, a tentokrát Luca Banti neváhal, a udělil hostujícímu záložníkovi žlutou kartu!
    38. Zajímavý průnik Alexe Ferrariho
     
    38
    Parádně to udělal domácí Alex Ferrari, který si naběhl z pravé strany do středu, protáhl se mezi dvojicí protihráčů, a dostal se ke střele, tu však na poslední chvíli dokázal zablokoval Davide Santon!

    Jan Havlovic

    Góly: 67. Icardi (Ljajić)

    Karty:   87. Rossettini (BLG) – 39. Kondogbia (INM), 53. Melo (INM)   60. Melo (INM)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 5:8. Střely mimo: 2:4. Rohy: 2:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 11:15.
    Bologna FC: A. Da Costa – Ferrari, Oikonomou, Rossettini, Masina – Taïder, Diawara, Rizzo (81. Destro) – Mounier, Giaccherini (71. Brienza) – Mancosu (81. Falco).
    Náhradníci: Stojanović, Sarr – Morleo, Pulgar, Crisetig, Brienza, Destro, Mbaye, Acquafresca, Falco, Gastaldello, Brighi.

    Inter Miláno: Handanovič – Santon, Miranda, Ranocchia, Jesus – Brozović, Melo, Kondogbia – Ljajić (88. Palacio), Icardi (81. Biabiany), Perišič (74. Guarín).
    Náhradníci: Carrizo, Berni – Jovetić, Palacio, Biabiany, Telles, Guarín, Montoya, Medel, Gnoukouri, Nagatomo, Manaj.

    Rozhodca: Luca Banti (Itálie)