Bologna – Inter 0:1 (kon.)
koniec
Bologna FC
0:1 (0:0)
Inter Miláno
cz Utorok 27.10.2015, 20:50 • Stadio Renato Dall'Ara, Bologna • Talianska Seria A • 10. kolo
Predzápasové kurzy
     
    87
    Inter se následně dostal k míči, a postupoval do rychlého protiútoku, který táhl po pravé straně Juan Jesus. Na pravé straně ho však poslal k zemi Rossettini, který dostává žlutou kartu!
    60. Červená karta po 2. žluté
     
    60
    Tak to je obrovská komplikace pro hostující Inter! Zkušený brazilský záložník teď vůbec nezvládl situaci ve středu hřiště, a ostrým zákrokem poslal k zemi Lucu Rizza! Melo navíc už jednu žlutou měl, a tak je vyloučený!
     
    53
    Podruhé v dnešním zápase musel hlavní rozhodčí sáhnout do kapsičky. Tentokrát žlutá karta byla určená pro Felipe Mela, který se na levé straně projel po noze Rizza! Bologna má navíc k dispozici zajímavou standardní situaci!
     
    39
    Čtyři a dost! Geoffrey Kondogbia tentokrát zákeřným faulem zezadu poslal k zemi Taïdera, a tentokrát Luca Banti neváhal, a udělil hostujícímu záložníkovi žlutou kartu!

    Jan Havlovic

    Góly: 67. Icardi (Ljajić)

    Karty:   87. Rossettini (BLG) – 39. Kondogbia (INM), 53. Melo (INM)   60. Melo (INM)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 5:8. Střely mimo: 2:4. Rohy: 2:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 11:15.
    Bologna FC: A. Da Costa – Ferrari, Oikonomou, Rossettini, Masina – Taïder, Diawara, Rizzo (81. Destro) – Mounier, Giaccherini (71. Brienza) – Mancosu (81. Falco).
    Náhradníci: Stojanović, Sarr – Morleo, Pulgar, Crisetig, Brienza, Destro, Mbaye, Acquafresca, Falco, Gastaldello, Brighi.

    Inter Miláno: Handanovič – Santon, Miranda, Ranocchia, Jesus – Brozović, Melo, Kondogbia – Ljajić (88. Palacio), Icardi (81. Biabiany), Perišič (74. Guarín).
    Náhradníci: Carrizo, Berni – Jovetić, Palacio, Biabiany, Telles, Guarín, Montoya, Medel, Gnoukouri, Nagatomo, Manaj.

    Rozhodca: Luca Banti (Itálie)