Jekaterinburg – Petrohrad 4:2 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – S.Moskva 2:5 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Helsinki 2:3 (kon.)
Ufa – Riga 3:1 (kon.)
koniec
Avtomobilist Jekaterinburg
4:2 (2:2, 1:0, 1:0)
SKA Petrohrad
cz Štvrtok 22.10.2015, 16:00 • KrK Uralec • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Alexej SIMAKOV - 4:2
     
    59:55
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí vystavili razítko na svou cennou výhru proti velkoklubu této soutěže. Žuravljov v přečíslení dva na jednoho nahrál ALEXEJI SIMAKOVOVI, který měl do prázdné brány jednoduchou práci. Asistence: Jegor Žuravljov, Petr Koukal.
    Nikolaj TIMAŠOV - 3:2
     
    33:54
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Přesilová hra netrvala ani půl minuty a už se končí. Domácí totiž početní převahu využívají! Jegor Dubrovskij vypálil z pravého kruhu, puk, který tečoval Petr Koukal, Koskinenovi vypadl a za brankovou čáru jej dorazil NIKOLAJ TIMAŠOV. Asistence: Jegor Dubrovskij.
    Vadim ŠIPAČJOV - 2:2
     
    16:54
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak to je síla. Hosté beze zbytku využili přesilovou hru pět na tři, když se nejprve prosadili v útočné převaze o dvou mužích a teď i v klasické přesilovce. Dadonov našel přihrávkou přes šířku útočného pásma na pravému kruhu číhajícího VADIMA ŠIPAČJOVA, který prostřelil přesouvajícího se Ustinského. Asistence: Jevgenij Dadonov
    Andrej KUTĚJKIN - 2:1
     
    16:00
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté dlouhou přesilovkou pět na tři nepohrdli a vracejí se do zápasu. Ilja Kovalčuk nahrál ANDREJI KUTĚJKINOVI, který ránou zpoza pravého kruhu prostřelil Ustinského. Asistence: Ilja Kovalčuk, Nikita Gusev.
    Alexej SIMAKOV - 2:0
     
    02:56
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Obrovská radost ve vyprodaném Krku Uralec. Čtrnáct vteřin po úvodní trefě Avtomobilist navyšuje své vedení, Golyšev nahrál zpoza brány na volného ALEXEJE SIMAKOVA, který se tváří v tvář Koskinenovi nemýlil. Asistence: Anatolyj Golyšev.
    Eero ELO - 1:0
     
    02:42

    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Gól byl na spadnutí a na závěr přesilovky přišel. Simakov našel přesným pasem na levém kruhu čekajícího EERA ELA, který prostřelil Koskinena mezi vyrážečkou a tělem. Asistence: Alexej Simakov, Dmitrij Megalinskij.

    Václav Petrů

    Góly a asistencie: 3. Elo (Simakov, Megalinskij), 3. Simakov (Golyšev), 34. Timašov (Koukal, Dubrovskij), 60. Simakov (Žuravljov, Koukal) – 16. Kutějkin (Kovalčuk, Gusev), 17. Šipačjov (Dadonov, Gusev)


    Avtomobilist Jekaterinburg: Ustinskij (Kovář) – Kivistö, Megalinskij, Timašov, Vasilevskij, Ščemerov, Trjamkin, Žuravljov, Gusev – Simakov, Golyšev, Roman – Torčenjuk, Koukal, Dostojnov – Dubrovskij, Pankov, Popov – Alexejev, Jemelin, Elo.
    SKA Petrohrad: Koskinen (Ježov) – Judin, Jakovlev, Chafizullin, Čudinov, Zubarev, Rukavišnikov, Kutějkin – Lindström, Kovalčuk, Koskiranta – Dadonov, Šipačjov, Gusev – Ketov, Kablukov, Burdasov – Dergačjov, Arťjuchin, Kadějkin, Ponikarovskij.

    Rozhodca: Buturlin, Sidorenko – Koršak, Černyšev

    Diváci: 5570 (vyprodáno)