NJ Devils – San Jose 1:2 (1:2 po s.n.) | Columbus – Toronto 3:6 (kon.) | Detroit – Carolina 3:5 (kon.)
Winnipeg – Calgary 3:1 (kon.) | Vancouver – St. Louis 3:4 (kon.) | Anaheim – Colorado 0:3 (kon.)
LA Kings – Minnesota 2:1 (po pr.)
koniec
Vancouver Canucks
3:4 (0:1, 1:2, 2:1)
St. Louis Blues
cz Sobota 17.10.2015, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Daniel SEDIN - 3:4
     
    59:32
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Tak pozor! Huttonovu bombu vyrazil Allen jen k DANIELU SEDINOVI, který dává ještě Canucks maličkou naději! Asistence: Ben Hutton, Brandon Sutter.
    Jared MCCANN - 2:4
     
    56:44
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Tak bacha, hosté přicházejí velice rychle o třígólové vedení! JARED MCCANN tečovanou střelou snižuje velmi rychle na 2:4! Asistence: Alexandre Burrows, Brandon Sutter.
    Kyle BRODZIAK - 1:4
     
    56:14
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    A teď už bych na Canucks nevsadil ani tkaničku od bot. Hosté sehráli výborně situaci v útočném pásmu, kdy Gunnarsson poslal kotouč Brouwerovi za branku, ten od mantinelu vyslal přihrávku najíždějícímu KYLEU BRODZIAKOVI, který premiérovou trefou sezóny skóruje nad rameno Millera! Asistence: Troy Brouwer, Carl Gunnarsson.
    Brandon SUTTER - 1:3
     
    32:38
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Tak pozor! Domácí z oslabení udělali výhodu, Sbisa přiťukl BRANDONU SUTTEROVI, který projel s pukem na holi prakticky celé kluziště a neaktivní bránění soupeře potrestal! Po přejetí do útočného pásma naznačoval pohledem přihrávku spoluhráči, jenže pak rychlou ranou na vyrážečku propálil Allena! Asistence: Luca Sbisa.
    Robert BORTUZZO - 0:3
     
    30:01
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí zcela propadli a hosté v přechodu do útočného pásma těží maximum! Rychlou akci rozjeli Steen s Tarasenkem, Steen pak z úhlu vystřelil na Millera, který kotouč pouze vyrazil a ROBERT BORTUZZO svou první brankou v letošní sezóně zvyšuje z dorážky již na 3:0! Gól velmi podobný tomu druhému Steenovu. Asistence: Vladimir Tarasenko, Alexander Steen.
    Alexander STEEN - 0:2
     
    24:52
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Jenže daleko se domácí nedostali, ve středním pásmu přišli o puk, který v útočném dostal na pravé křídlo Vladimir Tarasenko, jeho bekhendová přihrávka před branku našla ALEXANDRA STEENA, který přes ležícího Millera zvyšuje již na 2:0 pro St. Louis! Asistence: Vladimir Tarasenko, Paul Stastny.
    Jere LEHTERÄ - 0:1
     
    07:36
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou v utkání do vedení, JERE LEHTERÄ se trefuje poté, co Miller jen vyrazil střelu Schwartze a finský hráč Blues zachoval chladnou hlavu, stáhl si puk a zametl jej za záda brankáře. Asistence: Jaden Schwartz, Carl Gunnarsson.

    Jaroslav Svoboda

    Góly a asistencie: 33. Sutter (Sbisa), 57. McCann (Burrows, Sutter), 60. D. Sedin (Hutton, Sutter) – 8. Lehterä (Schwartz, Gunnarsson), 25. Steen (Tarasenko, Stastny), 31. Bortuzzo (Tarasenko, Steen), 57. Brodziak (Brouwer, Gunnarsson)


    Vancouver Canucks: Miller (Bachman) – Hamhuis, Tanev, Edler, Bartkowski, Sbisa, Hutton – D. Sedin, H. Sedin, Burrows – McCann, Horvat, Vrbata – Dorsett, Sutter, Virtanen – Prust, Cracknell, Hansen.
    St. Louis Blues: Allen (Elliott) – Bouwmeester, Pietrangelo, Gunnarsson, Parayko, Edmundson, Bortuzzo – Steen, Stastny, Tarasenko – Jaškin, Backes, Brouwer – Upshall, Lehterä, Schwartz – Ott, Brodziak, Gomez.

    Rozhodca: Lee, Skilliter – Grandt, Rody

    Diváci: 18362