Trnava – Spišská N. Ves 2:3 (po pr.) | Lipt. Mikuláš – Topoľčany 2:1 (kon.) | Humenné – Prešov 2:0 (pre.)
Bardejov – Nové Zámky 4:2 (kon.) | Senica – Detva 2:4 (kon.) | Pov. Bystrica – Michalovce 2:4 (kon.)
koniec
HK 95 Považská Bystrica
2:4 (0:2, 2:2, 0:0)
HK DUKLA Ingema Michalovce
Piatok 16.10.2015, 18:00TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    37:41
    Dukla Michalovce dala gól!
    Hostia štvtýkrát v zápase skórujú. Strelecky sa teraz presadil skúsený útočník Juraj Faith, ktorého spolupráca s Tomášom Banovským prinavracia Michalovciam dvojgólové vedenie.
     
    32:53
    Považská Bystrica dala gól!
    A hostia opäť inkasujú! Považská Bystrica strieľa svoj druhý presný zásah v zápase. O kontaktný gól sa postaral Patrik Ligas, ktorému pri góle asistovali Tomáš Čičala a Tomáš Paleček.
     
    23:47
    Považská Bystrica dala gól!
    Plány hostí o zisku troch bodov sa ale snaží narušiť Tomáš Kubín, ktorý po spolupráci s Lukášom Dubňom znižuje skóre zápasu na 1:3.
     
    21:41
    Dukla Michalovce dala gól!
    Michalovčania potvrdili fakt, že presilové hry im skutočne svedčia a tretí gól do siete Považskej Bystrice strieľa najlepší kanonier hostí Tomáš Banovský po spolupráci s dvorným nahrávačom Petrom Kloudom a bekom Danielom Hančákom.
     
    18:00
    Dukla Michalovce dala gól!
    To už ale neplatí. Druhý gól Michaloviec v zápase strieľa Patrik Huňady, ktorému pri presnom zásahu asistovali Peter Čížek a Vladimír Urban. Presne 120 sekúnd pred koncom úvodnej tretiny tak hostia strieľajú súperovi nepríjemný gól do šatne.
     
    9:07
    Dukla Michalovce dala gól!
    A mladý brankár prvýkrát v zápase kapituluje. Skóre zápasu otvára skúsený útočník Martin Drotár, ktorý zužitkoval prihrávku Andreva Salnikov a posiela hostí do vedenia.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Dávid Lech


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 95 Považská Bystrica. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK DUKLA Ingema Michalovce. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 24. Kubín (Dubeň), 33. Ligas (Čičala, Paleček) – 10. Drotár (Salnikov), 18. Huňady (Čížek, Urban), 22. Banovský (Klouda, Hančák), 38. Faith (Banovský)


    HK 95 Považská Bystrica: Kompas – Hriňa, Filo, Prášek, Mravec, Dubeň, Majerčík, Teska – Hudec, Koleda, Važan – Čičala, Paleček, Ligas – Kubín, Holák, Rosenberg – Švantner, Lokaj. Tréner: Ľuboš Meszároš
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Okoličány – Šangin, Hančák, Urban, Voronov, Boboš, Buraľ, Dolgoš – Banovský, Klouda, Faith – Salnikov, Drotár, Lučnikov – Čížek, Huňady, Fedorko – Hinďoš, Gavura, Schnelly. Tréner: Štefan Tóth

    Rozhodca: Švajka – Peterka, Tvrdoň

    Diváci: 108