Poprad – Skalica 4:3 (po pr.) | Žilina – Martin 3:6 (kon.) | Košice – Nitra 3:2 (kon.)
Zvolen – Trenčín 2:1 (kon.) | Piešťany – B. Bystrica 1:3 (kon.)
koniec po predl.
HK Poprad
4:3 (2:2, 1:1, 0:0 - 1:0)
HK Skalica
Piatok 16.10.2015, 17:30 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    60:24
    Poprad dal gól!
    Popradčania bleskovo rozhodli v predĺžení! Dostali sa do útočného pásma, tam sa rozmiestnili. Kasík prihral na pravú stranu Krotákovi, ktorý po šírke ihriska našiel LUKÁŠA HVILU a ten strelou švihom prekonal Ševelu!
    Asistencie: Arne Kroták a Jaroslav Kasík.
     
    38:47
    Poprad dal gól!
    Domáci celok vyrovnáva stav stretnutia! Kasík vyviezol puk do útočného pásma. Odtiaľ ho iba nahodil pred bránku, kde Paukovček posunul na RICHARDA RAPÁČA a ten doklepol puk do bránky. Hlavný rozhodca ešte prediskutoval situáciu s videorozhodcom a nakoniec gól platí!
    Asistencie: Lukáš Paukovček a Jaroslav Kasík.
     
    33:04
    Skalica dala gól!
    Hokejisti Skalice sa po druhý raz v zápase dostávajú do vedenia! Puk si na modrej čiare spracoval útočník PAVEL BRENDL, zamieril a peknou strelou švihom prestrelil aj Kostúra!
    Asistencia: Dušan Pašek.
     
    19:18
    Skalica dala gól!
    Skalica ešte do konca prvej trretiny pridáva gól do šatne, ktorým vyrovnáva na 2:2! Od modrej čiary nahodil puk na bránku Koba Jass a v medzikruží ho šikovne dokázal tečovať MARTIN SLOBODA.
    Asistencie: Koba Jass a Pavel Brendl.
     
    14:52
    Poprad dal gól!
    A "kamzíci" pokračujú vo svojom gólovom ťažení. Richard Rapáč posunul poza bránku puk na brata Branislava. Ten odtiaľ našiel v medzikruží DÁVIDA SKOKANA, ktorý si ešte počkal a peknou strelou pod hornú žŕdku posiela Poprad do vedenia!
    Asistencie: Branislav Rapáč a Richard Rapáč.
     
    14:06
    Poprad dal gól!
    Domáci tím vyrovnáva stav stretnutia na začiatku 15. minúty! Kroták posunul spoza brány puk do medzikružia. Tam stál voľný LUKÁŠ HVILA, ktorý iba napriahol a tvrdým príklepom prekonal brankára Ševelu!
    Asistencie: Arne Kroták a Ondrej Rusnák.
     
    06:31
    Skalica dala gól!
    Skaličania sa dostávajú do vedenia! Spoza brány sa z ničoho nič pred bránu natlačil Brendl, ktorého strelu ešte Kostúr pred seba vyrazil, no na následnú dorážku od PATRIKA KORÝTKA už nestihol reagovať!
    Asistencie: Pavel Brendl a Martin Sloboda.

    Lukáš Rastislav Ovšonka


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 15. Hvila (Kroták, Rusnák), 15. Skokan (B. Rapáč, R. Rapáč), 39. R. Rapáč (Paukovček, Kasík), 61. Hvila (Kroták, Kasík) – 7. Korýtko (Brendl, Sloboda), 20. Sloboda (Jass, Brendl), 34. Brendl (Pašek)


    HK Poprad: Kostúr (Svoboda) – Suchý, Gáborčík, Briják, Fabian (A), Malina, Kasík, Pitka, Dinda – Bartečko (A), Paukovček, Ru. Huna – Kroták (C), Rusnák, Hvila – R. Rapáč, Skokan, B. Rapáč – Štrauch, Bajaruns, Števuliak
    HK Skalica: Ševela (Romančík) – Polata, Ďurák (A), J. Novák (C), Opálek, Jaborník, Barák, Zukal – Studenič, Školiak (A), Pašek – Korýtko, Brendl, Sloboda – Mickevics, Jass, Brodek – Komínek, Lantoš, Kovalovský

    Rozhodca: Štefik – Jobbágy, Bogdaň

    Diváci: 850