Olomouc – Sparta Praha 2:3 (0:1 po s.n.) | Chomutov – Jihlava 3:0 (kon.) | Vítkovice – Hradec Králové 3:2 (kon.)
Liberec – Mladá Boleslav 5:7 (kon.) | Třinec – Pardubice 4:3 (po pr.)
koniec
Bílí Tygři Liberec
5:7 (0:4, 3:2, 2:1)
BK Mladá Boleslav
cz Piatok 16.10.2015, 17:00DHL Extraliga juniorů (CZ) • 14. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:16
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Risk se Libereckým nakonec nevyplatil. MATĚJ HES získal puk v obranném pásmu a přes celé kluziště jej poslal do odkryté klece. Bez asistence.
     
    57:44
    Liberec právě vstřelil branku!
    Ještě to bude drama! Solenský se natlačil s pukem až před brankáře, ten ho vykryl. Dorážka DANIELA SVOBODY už ale byla nad Markovy síly. Asistence: Samuel Solenský.
     
    56:09
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak první útok Liberce přece jen ještě vykřesal naději. Klingerovo zakončení rychlého kontru vyrazil Marek jen k SAMUELU SOLENSKÉMU, který dorážel do úplně prázdné brány. Asistence: Michael Klinger, Daniel Svoboda.
     
    35:07
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Je to tak. DENIS PÄTOPRSTÝ nekompromisně proměňuje a završuje hattrick. Bez asistence.
     
    34:43
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Středočeši znovu odskakují. Sedmík dostal puk ve středním pásmu a spolu s DENISEM PÄTOPRSTÝM jeli proti jedinému obránci. Sedmík už napřahoval, jenže nezpanikařil a ještě přihrál kolegovi, který to měl před prázdnou bránou velmi jednoduché. Asistence: Vojtěch Sedmík, Ivan Ďurač.
     
    26:25
    Liberec právě vstřelil branku!
    Vidíme přesně to, co v první periodě. Jen v opačném gardu. DANIEL SVOBODA jel nejprve sám na bránu, Marek ho ale dokázal vyčapat. Liberecký forvard však ještě zabojoval o puk, který vybojoval a ve druhém souboji s hostujícím brankářem už uspěl. Bez asistence.
     
    25:08
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři se dotahují. Solenský zavezl puk do útočného pásma, kde nádhernou zadovkou vyzval ke skórování DANIELA SVOBODU, který nekompromisně nasměroval puk za brankovou čáru přesně, když se z trestné vracel Červinský. Asistence: Samuel Solenský.
     
    22:56
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je sníženo. Po Šírově bekhendu se puk dlouho motal pod nohama klubka hráčů před bránou, dvojice Daniel Svoboda a skórující SAMUEL SOLENSKÝ jej nakonec dopravila do brány Bruslařů. Asistence: Daniel Svoboda, Radek Šír.
     
    10:27
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Je to 0:4! DENIS PÄTOPRSTÝ natáhl ke střele z levého kruhu a přesně umístěnou dělovkou vyhnal z brány libereckého brankáře. Asistence: Martin Štosek.
     
    08:45
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Pod Ještědem se dějí věci! Bez povšimnutí liberecké obrany číhal před domácí svatyní DAVID POŘÍZEK, který inkasoval pěknou nahrávku od Průžka a svižnou střelou ji také dokázal zužitkovat. Asistence: Milan Průžek.
     
    07:12
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hes nahodil puk na bránu a kotouč se nakonec z hole důrazného LUKÁŠE MOTLOCHA dostal až za čáru. Asistence: Matěj Hes.
     
    04:05
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři jdou do vedení! ONDŘEJ ŽALUD nejprve zastavil vyhození jednoho z domácích hráčů a poté vypálil kotouč na Hosnedla. Puk se ještě pravděpodobně otřel o výstroj někoho z Tygrů a možná právě proto propadla nenápadná střela až do brány. Bez asistence.

    Jan Kousal

    Góly a asistencie: 23. Solenský (Svoboda, Šír), 26. Svoboda (Solenský), 27. Svoboda, 57. Solenský (Klinger, Svoboda), 58. Svoboda (Solenský) – 5. Žalud, 8. Motloch (Hes), 9. Pořízek (Průšek), 11. Pätoprstý (Štosek), 35. Pätoprstý (Sedmík, Ďurač), 36. Pätoprstý (t.s.), 59. Hes


    Bílí Tygři Liberec: Hosnedl (11. Petruželka) – Klinger (C), Arlt, Husa, Mečíř, Divila, Tržický – Průžek, Šír, Rubeš, Gecko, Solenský, Svoboda, Černý, Chlum, Hylena
    BK Mladá Boleslav: Marek (Kořínek) – Mattis, Štosek, Hes, Tůma, Žalud, Marček, Červinský – Průšek (C), Prokop, Brzák, Pätoprstý, Rypar, Borovec, Ďurač, Pořízek, Sedmík, Motloch

    Rozhodca: Hrubý – Hejl, Podrazil