NY Islanders – Nashville 4:3 (kon.) | Washington – Chicago 4:1 (kon.) | Pittsburgh – Ottawa 2:0 (kon.)
Montreal – NY Rangers 3:0 (kon.) | Tampa Bay – Dallas 3:5 (kon.) | Florida – Buffalo 3:2 (kon.)
Edmonton – St. Louis 2:4 (kon.) | Arizona – Minnesota 3:4 (kon.)
koniec
Washington Capitals
4:1 (1:0, 1:0, 2:1)
Chicago Blackhawks
cz Piatok 16.10.2015, 01:00 • Verizon Center, Washington (kapacita 18506 míst) • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    54:18 Alexandr OVEČKIN - 4:1
     
    54:18
    Washington právě vstřelil branku!
    Nevídaná kombinace a je zřejmě rozhodnuto! Van Riemsdyk ztratil kotouč v útočném pásmu a dvojice Ovečkin-Kuzněcov se dostala do přečíslení dvou na jednoho. ALEXANDER OVEČKIN přihrál svému parťákovi z útoku, který mu přihrávku ještě nezištně vrátila a parádní kombinace do prázdné branky je na světě! Asistence: Jevgenij Kuzněcov a T. J. Oshie.
    43:13 Viktor SVEDBERG - 3:1
     
    43:13
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté ovšem velmi rychle snižují zpátky na rozdíl dvou branek! Na Panarinovu přihrávku si sjel VIKTOR SVEDBERG, první pokusem z vrcholu levého kruhu nastřelil Oshieho, následná dorážka už ovšem skončila za Holtbyho zádami! Asistence: Artěmi Panarin a Artěm Anisimov.
    42:32 Matt NISKANEN - 3:0
     
    42:32
    Washington právě vstřelil branku!
    Nakonec se domácí po menším tlaku v útočném pásmu prosazují! Marcus Johansson po objetí branky naservíroval ideální přihrávku do mezikruží na MATTA NISKANENA, jehož střela skončila přesně pod horní tyčkou Darlingovy branky! Asistence: Marcus Johansson a Andre Burakovsky.
    23:09 John CARLSON - 2:0
     
    23:09
    Washington právě vstřelil branku!
    Po šancích Chicaga se skóre ovšem mění na druhé straně! Galijev z rohu přihrál na modrou čáru JOHNU CARLSONOVI, který vypálil po otočce a puk si našel cestu až do sítě! Vynikající práci odvedl na brankovišti clonící Marcus Johansson. Asistence: Stanislav Galijev a Marcus Johansson.
    08:48 T. J. OSHIE - 1:0
     
    08:48
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru velmi rychle. Carlson předložil kotouč na pravý kruh pro Kuzněcova, který si počkal na ideální možnost přihrávky do mezikruží na T. J. OSHIEHO, jenž měl dostatek času a prostoru, aby zamířil přesně k levé tyči! Asistence: Jevgenij Kuzněcov a John Carlson.

    Adam Lacek

    Góly a asistencie: 9. Oshie (Kuzněcov, Carlson), 24. Carlson (Galijev, Johansson), 43. Niskanen (Johansson, Burakovsky), 55. Ovečkin (Kuzněcov, Oshie) – 44. Svedberg (Panarin, Anisimov)


    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Orpik, Carlson, Alzner, Niskanen, Orlov, Chorney – Ovečkin (C), Kuzněcov, Oshie – Johansson, Burakovsky, Williams – Chimera, Beagle, Wilson – Laich, Stephenson, Galijev. Trenér: Barry Trotz.
    Chicago Blackhawks: Darling (Crawford) – Keith, Hjalmarsson, Svedberg, Seabrook, Daley, van Riemsdyk – Tichonov, Toews (C), Hossa – Panarin, Anisimov, Kane – Bickell, Teräväinen, Baun – Desjardins, Krüger, Shaw. Trenér: Joel Quenneville.

    Rozhodca: St. Laurent, Joannette – Alphonso, Brisebois

    Diváci: 18506 (vyprodáno)