Metallurg Magnitogorsk – Ufa 4:6 (kon.) | Jaroslavľ – Nižnekamsk 4:2 (kon.) | Petrohrad – Kazaň 1:3 (kon.)
Soči – Čeljabinsk 2:3 (2:3 po s.n.)
koniec
Metallurg Magnitogorsk
4:6 (0:2, 2:3, 2:1)
HC Salavat Julajev Ufa
cz Piatok 16.10.2015, 16:00 • Metallurg Ice Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    33:32
    Další šance Metallurgu na snížení stavu! Za nedovolené bránění míří na trestnou lavici hostující Kirill Kolcov.
     
    29:11
    Tak hlavní rozhodčí se v dnešním utkání vůbec nenudí! Dalším vyloučeným je domácí Jaroslav Chabarov, který tak oslabuje svůj celek!
     
    26:41
    Přesilovou hru si však zahraje také Metallurg! Na modré naznačil stelu Danis Zaripov, který však postupoval vpřed, a nedovoleným zákrokem se prezentoval Sami Lepistö!
     
    23:12
    Na druhé straně se pokoušel zahrozit Linus Omark, který si nabruslil před Košečkina. Následně byl švédský útočník podražen Birjukovem, který tak míří na trestnou lavici!
     
    18:32
    Dnies Chlystov si zjevně potřebuje ještě odpočinout na trestné lavici. Za brankou poslal tvrdým zákrokem k zemi Kaletnika, navíc po odpískání, tudíž míří opět na dvě minuty!
     
    16:12
    Naprosto zbytečný nedovolený zákrok na útočné polovině předvedl Denis Chlystov, který při napadání podrazil Batyršina. Metallurg tak má k dispozici další přesilovku!
     
    13:41
    Teď to však vzal na sebe Sergej Mozjakin, který si to namířil mezi dvojicí protihráčů, a málem se dostal ke střele. Následně ho poslal k zemi Culjugin, a je z toho přesilovka!
     
    10:23
    Další komplikace pro Metallurg! Za brankou promáchl Pavel Medveděv, který trefil jednoho z hostujících hráčů holí do obličeje!
     
    06:53
    Tentokrát si však zahraje přesilovou hru i domácí celek! Danis Zaripov se dostával v útočném pásmu ke střele. Přes ruku ho však sekl Nikita Setdnikov.
     
    03:45
    Salavat Ufa si navíc zahraje svou úvodní přesilovou hru! Teemu Hartikainen byl v rohu kluziště faullován Chrisem Leem, který odchází na trestnou lavici.

    Jan Havlovic

    Góly a asistencie: 33. Kovář (Mozjakin), 39. Mozjakin (Kovář, Zaripov), 45. Kovář, 47. Mozjakin (Kovář, Zaripov) – 4. Enqvist (Omark), 11. Omark (Grigorenko), 22. Hartikainen (Lisin), 30. Kolcov (Enqvist, Grigorenko), 37. Prochorkin (Omark, Loginov), 59. Omark (Grigorenko)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Samsonov) – Antipin, Birjukov (A), Lee, Chabarov, Těreščenko, Batyršin, Medveděv, Bereglazov – Mozjakin (C), Kovář, Zaripov (A) – Potechin, Kaletnik, Kosov – Timkin, Osala, Železkov – Platonov, Filippi, Arsenjuk
    HC Salavat Julajev Ufa: Svedberg (Sochatskij) – Lepistö, Loginov, Višněvskij, Gončarov, Kolcov, Arzamacev, Bodrov, Culjugin – Grigorenko (C), Enqvist, Omark – Lisin, Makarov, Hartikainen – Nesterov, Soin (A), Lazarev – Chlystov (A), Prochorkin, Setdikov