Trenčín – Poprad 4:3 (po pr.) | B. Bystrica – Košice 0:3 (kon.) | Nitra – Zvolen 0:3 (kon.)
Žilina – Piešťany 4:1 (kon.) | Skalica – Martin 4:3 (kon.)
koniec
HK Skalica
4:3 (2:2, 2:1, 0:0)
HK VITAR Martin
Nedeľa 11.10.2015, 17:00 • HANT aréna Skalica • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    38:44
    Martin dal gól!
    LUKÁŠ MATEJKA znižuje na 4:3. Jeho strela z ľavej strane ešte zazvonila na žrdke, ale puk napokon skončil za bránkovou čiarou.
    Asistencie: Tibor Varga, Filip Surovka
     
    27:14
    Skalica dala gól!
    JAN POLATA sa dostal s pukom medzi kruhy, nemal pri sebe brániaceho hráča a trafil presne medzi Dzubinove betóny. Chyby sa dopustil Bačik, keď posielal puk na os ihriska, kde bol len hráč v bielom drese.
     
    22:36
    Skalica dala gól!
    Opäť sa telefonovalo, keďže puk sa dostal do siete od korčule MARTINA SLOBODU. Puk mieril pred bránu z ľavej strany, ale skalický hráč nespravil úmyselný pohyb korčuľou a Konc správne gól uznal.
     
    19:34
    Martin dal gól!
    Opalek prišiel o puk na modrej čiare, FILIP SUROVKA puk zachytil a šiel úplne sám na brakára. Backhendovým blafákom prekonal Ševelu a vyrovnal na 2:2.
     
    15:05
    Martin dal gól!
    Hostia odpovedajú veľmi rýchlo. Dostali sa do útočnej tretiny, od modrej pálil Lukáš Matejka, no puk bol ešte tečovaný a za strelca gólu bol vyhlásený TIBOR VARGA.
    Asistencie: Tomáš Pokrivčák, Lukáš Matejka
     
    14:49
    Skalica dala gól!
    Komínek sa dostal do útoku, bol hákovaný, ale dokázal vystreliť. Dzubina puk vyrazil, do siete ho ale nakoniec poslal VLADIMÍR LANTOŠ.
    Asistencia: Juraj Rožník, Tomáš Komínek
     
    07:59
    Skalica dala gól!
    Máme tu úvodný gól, ktorý potešil domácich priaznivcov. Po peknej akcii sa puku zmocnil Školiak,ktorý vypálil delovku smerom na bránu a puk dotlačil za gólmana MARIÁN STUDENIČ.
    Asistencie: René Školiak, Henrich Jaborník

    Petra Beblavá


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 8. Studenič (Školiak, Jaborník), 15. Lantoš (Rožník, Komínek), 23. Sloboda, 28. Polata – 16. Varga (Pokrivčák, Matejka), 20. Surovka, 39. Matejka (Varga, Surovka)


    HK Skalica: Ševela – Polata, Ďurák, Novák, Opalek, Jaborník, Barák, Zukal – Studenič, Školiak, Pašek – Korytko, Brendl, Sloboda – Mickievics, Jass, Brodek – Komínek, Lantoš, Rožník
    HK VITAR Martin: Dzubina – Bačik, Dlouhý, Tabaček, Vyskoč, Dvořák, Jáchym, Matejka, Trávniček – Dírer, Jurášek, Murček, Surovka, Jokeľ, Kabáč, Rufati, Varga T., Pokrivčák, Rusina, Rzavský, Varga R.

    Rozhodca: Konc – Frimmel, Výleta

    Diváci: 645