Kladno – Benátky n/J 7:2 (kon.) | Motor ČB – Jihlava 4:1 (kon.) | Havířov – Most 4:3 (kon.)
Litoměřice – Třebíč 2:4 (kon.) | Ústí n/L – Kadaň 6:3 (kon.) | Šumperk – Slavia 0:6 (kon.)
Přerov – Prostějov 2:3 (kon.)
koniec
DRACI PARS ŠUMPERK
0:6 (0:1, 0:2, 0:3)
HC Slavia Praha
cz Sobota 10.10.2015, 17:00 • Zimní stadion Šumperk • Chance Liga (CZ) • 12. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    David ŠAFRÁNEK - 0:6
     
    52:35
    Slavia právě vstřelila branku!
    Další záblesk pro DAVIDA ŠAFRÁNKA. Centr první formace zvyšuje po nádherné kombinaci hostujícího týmu střelou do prázdné branky, když zužitkoval perfektní přihrávku Jaroslava Markoviče. Asistence: Jaroslav Markovič.
    David ŠAFRÁNEK - 0:5
     
    49:50
    Slavia právě vstřelila branku!
    DAVID ŠAFRÁNEK zvyšuje z mezikruží přesnou ranou k tyči na 5:0! Střelou tahem nedal Šindelářovi nejmenší šanci a zkušení hosté dávají gól prakticky z každé větší šance. A z prvního slávistického útoku se gólově dnes zatím neprosadil jen Zdeněk Bahenský. Asistence: Jaroslav Markovič, Zdeněk Bahenský.
    Žiga PAVLIN - 0:4
     
    41:52
    Slavia právě vstřelila branku!
    A hosté utíkají do čtyřgólového vedení. Od modré si povyjel ŽIGA PAVLIN do střelecké pozice a počkal si na chvíli, kdy nebude mít Šindelář dobrý výhled, a pak podél bránícího Brunce propálil Šindeláře. Asistence: Pavel Kašpařík.
    Žiga PAVLIN - 0:3
     
    32:57
    Slavia právě vstřelila branku!
    ŽIGA PAVLIN trefuje v přesilovce přesně a Slavia tak v utkání odskakuje již na vedení 3:0. Asistence: Jaroslav Markovič, Tomáš Micka.
    Jaroslav MARKOVIČ - 0:2
     
    25:50
    Slavia právě vstřelila branku!
    Ale teď již JAROSLAV MARKOVIČ skóruje, když dostal nádhernou přihrávku před odkrytou branku od Jiřího Doležala! Asistence: Jiří Doležal, Tomáš Micka.
    Miloslav ČERMÁK - 0:1
     
    14:53
    Slavia právě vstřelila branku!
    A hosté bleskově přesilovku využívají. První gól jakéhokoliv pražského týmu na šumperském ledě v mistrovském utkání vstřelil MILOSLAV ČERMÁK (10. gól v sezóně), který před brankou Filipa Šindeláře tečoval ránu Jiřího Doležala od modré.

    Jaroslav Svoboda

    Góly a asistencie: 15. Čermák (J. Doležal), 26. Markovič (J. Doležal, Micka), 33. Pavlin (Markovič, Micka), 42. Pavlin (Kašpařík), 50. Šafránek (Markovič, Bahenský), 53. Šafránek (Markovič)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Šindelář (Zelenka) – Bažant, Roupec, Sedlák, Petira, Prokop, Hroch – Haas, Plášek, Moučka – Milfait, Vrdlovec, Fořt – Půhoný, Voženílek, Brunec – Ostřanský, Šimun, Půlpán
    HC Slavia Praha: Hylák (Frodl) – Hruška, Pavlin, Hraško, Punčochář, Kolařík, Knot, Růžička – Bahenský, Šafránek, Markovič – Micka, Jiránek, Hruška – T. Doležal, Kašpařík, Čermák – J. Doležal, Andres, Nestrašil

    Rozhodca: Koziol – Hanzlík, Novák

    Diváci: 1981