Topoľčany – Orange 20 4:3 (kon.)
koniec
HC Topoľčany
4:3 (0:1, 1:2, 3:0)
HK Orange 20
Nedeľa 04.10.2015, 17:30TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:45
    Topoľčany dali gól!

    Tak toto je neuveriteľné! Domáci hokejisti predviedli dokonalý obrat, FILIP NEMČEK posiela mladíkov do kolien. Asistencie: Libor Káčer, Filip Šedivý.
     
    59:05
    Topoľčany dali gól!

    Domáci hokejisti v samm závere dokázali vyrovnať na 3:3! Úspešným strelcom je MILOŠ BYSTRIČAN. Asistencie: Ján Perniš, Filip Šedivý.
     
    56:09
    Topoľčany dali gól!

    Zápas sa nám v plnom počte na oboch stranách poriadne dramatizuje! Presným zásahom sa o to postaral LIBOR KÁČER. Asistencie: Filip Šedivý, Matej Kovalík.
     
    37:41
    HK Orange 20 dalo gól!

    Hostia predvádzajú vynikajúcu efektivitu a vyhrávajú už rozdielom dvoch prensých zásahov! Presadiť sa tentokrát dokázal BORIS SÁDECKÝ. Asistencie: Dominik Briestenský, Adrián Holešinský.
     
    36:38
    HK Orange 20 dalo gól!

    Hostia už hrajú v plnom počte a okamžite sa dostávajú späť do edenia! Presným zásahom sa o to postaral LUKÁŠ HRUŠÍK. Asistencie: Christián Michalčin, Matúš Sukeľ.
     
    34:46
    Topoľčany dali gól!

    Domáci hokejisti využívajú dvojnásobnú presilovku a vyrovnávajú stav stretnutia na 1:1! Gól strelil MILOŠ BYSTRIČAN. Asistencie si pripisujú Filip Nemček a Michal Kluka.
     
    16:28
    HK Orange 20 dalo gól!

    Mladí hokejisti využívajú výhodu presilovej hry a ujímajú sa vedenia v zápase! Strelecky sa presadil MATEJ MORAVČÍK. Asistencie si pripisujú Jakub Tatár a Maroš Surový.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Róbert Gašpárek


    Hľadáme spravodajcu pre tím HC Topoľčany. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 35. Bystričan (Nemček, Kluka), 57. Káčer (Šedivý, Kovalík), 60. Bystričan (Perniš, Šedivý), 60. Nemček (Káčer, Šedivý) – 17. Moravčík (Tatár, Surový), 37. Hrušík (Michalčin, M. Sukeľ), 38. Sádecký (Briestenský, Holešinský)


    HC Topoľčany: Halo – Palovič, Bystričan, Perniš, Hain, Pavlíček, Petrek, Ondruška, Nociar – Kluka, Nemček, Szalay – Káčer, F. Šedivý, M. Záborský – Kovalík, Hudec, Tvrdík – Stanislav, Klačanský, Ondruš
    HK Orange 20: Škorvánek – Ivanič, Koch, Michalčin, Jendroľ, Košecký, Moravčík, Kuzmín, Meliško – Milý, M. Sukeľ, Hrušík – Briestenský, Holešinský, Oško – Tatár, M. Surový, Galis – Klenko, Sádecký, Novák

    Rozhodca: Krist – Beniač, Krajčík