Topoľčany – Orange 20 4:3 (kon.)
koniec
HC Topoľčany
4:3 (0:1, 1:2, 3:0)
HK Orange 20
Nedeľa 04.10.2015, 17:30TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30 a my vám z neho prinesieme informácie o zmenách stavu.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri ďalšom pokračovaní našej druhej najvyššej hokejovej súťaže. V 1. hokejovej lige je dnes na programe jediné stretnutie – vo vloženom zápase 4. kola vyzvú Topoľčany mužstvo HK Orange 20.

    Topoľčanom sa v doterajšom priebehu sezóny vôbec nedarí a patrí im až ôsma priečka v tabuľke. Hokejisti zo západu Slovenska majú na svojom konte po ôsmich odohraných zápasoch iba 6 bodov a celkové skóre 24:32.

    Hokejisti reprezentačného výberu do 20 rokov sú na tom podstatne lepšie a v konkurencii skúsenejších hráčov sa rozhodne nestrácajú. V 1. lige odohrali doposiaľ zverenci trénera Bokroša 4 zápasy, pričom až v troch z nich dokázali triumfovať a na svojom konte majú 9 bodov a celkové skóre 17:8.

    Členovia reprezentačného výberu do 20 rokov hrajú aj zápasy v našej najvyššej hokejovej súťaži. V Tipsport Lige začali mladíci výborne a hneď v prvom zápase obrali o všetky body Skalicu, odvtedy ale v náročných dueloch nebodovali. Ich celkové skóre v Tipsport Lige je po 6 zápasoch 7:17.

    Stretnutie v Topoľčanoch sa začne o 17:30. Portál Onlajny.eu vám z neho prinesie informácie o góloch a vylúčeniach.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Topoľčany: Halo – Palovič, Bystričan, Perniš, Hain, Pavlíček, Petrek, Ondruška, Nociar – Kluka, Nemček, Szalay – Káčer, F. Šedivý, M. Záborský – Kovalík, Hudec, Tvrdík – Stanislav, Klačanský, Ondruš

    HK Orange 20: Škorvánek – Ivanič, Koch, Michalčin, Jendroľ, Košecký, Moravčík, Kuzmín, Meliško – Milý, M. Sukeľ, Hrušík – Briestenský, Holešinský, Oško – Tatár, M. Surový, Galis – Klenko, Sádecký, Novák

    Rozhodca: Krist – Beniač, Krajčík.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:48
    Mužstvo HK Orange 20 sa v úvode zápasu bude musieť brániť! Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za hákovanie krídelník druhej formácie Dominik Briestenský.
     
    02:48
    Dve minúty hry uplynuli a presilovka domácich Topoľčian je minulosťou. Hostia dokázali svojho gólmana Škorvánka ubrániť a gól nainkasovali, pokračujeme teda za bezgólového stavu.
     
    03:05
    Hosťujúci mladíci sa ale budú musieť brániť opäť! Mladí reprezentanti si tentokrát odpykajú trest pre hráčsku lavičku, pretože na ľadovej ploche ich pri striedaní bolo v jednom momente priveľa.
     
    04:01
    Za nami sú štyri minúty hry, z ktorých sa viac ako tri minúty mladí hokejisti iba bránili a bránia sa aj naďalej! Tréner Bokroš s týmto herným prejavom svojich zverencov zatiaľ spokojný byť nemôže.
     
    04:15
    Hokejisti HK Orange 20 sa budú dokonca 50 sekúnd brániť v trojici proti plnému počtu hráčov súpera! Na trestnú lavicu totiž odchádza na dve minúty za držanie obranca prvej formácie Samuel Ivanič.
     
    05:05
    Mladíci si môžu na moment vydýchnuť, pretože trest pre hráčsku lavicu sa skončil. Bokrošovi zverenci hrajú vo štvorici, naďalej v početnej nevýhode.
     
    06:15
    Na ľadovej ploche je už medzičasom aj vylúčený Samuel Ivanič. Mladíci si môžu na moment vydýchnuť a najmä si musia dávať pozor na ďalšie nedovolené zákroky, pretože doposiaľ hrali iba v oslabení.
     
    09:40
    Prvý desaťminútovka sa nám postupne chýli ku koncu, ale na prvý presný zásah tohto stretnutia stále iba čakáme. Mladí reprezentanti už hrajú v plnom počte a nemusia sa brániť, čo je pre nich rozhodne potešujúca správa, pretože v úvode mali v krátkom čase vylúčenú až trojicu korčuliarov.
     
    15:20
    Medzičasom sa nám začala posledná päťminútovka prvej tretiny. Na ľadovej plohce už neregistrujeme žiadne vylčenia ani na jednej strane, po úvodných trestoch hostí teda hráme v plnom počte.
     
    15:50
    Zrejme sme to zakríkli! Máme tu prvé vylúčenie domáceho tímu v tomto zápase. Topoľčany oslabí na dve minúty za podrazenie Patrik Palovič.
     
    16:28
    HK Orange 20 dalo gól!

    Mladí hokejisti využívajú výhodu presilovej hry a ujímajú sa vedenia v zápase! Strelecky sa presadil MATEJ MORAVČÍK. Asistencie si pripisujú Jakub Tatár a Maroš Surový.
     
    17:03
    Domáci hokejisti teda medzičasom hrajú v plnom počte, ale ich prvé vylúčenie v zápase ich môže ešte poriadne mrzieť. Zverenci trénera Bokroša sú na koni a vedenie si len tak ľahko vziať určite nenechajú.
     
    17:25
    V závere prvej tretiny sa budú brániť opäť aj hosita! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za hákovanie útočník Jozef Klenko.
     
    19:25
    Domáci hokejisti napokon nedokázali využiť ani túto početnú výhodu a gólmana Škorvánka neprekonali. Topoľčany tesne pred prestávkou prehrávajú najtesnejším možným rozdielom 0:1 a hostia už hrajú v plnom počte.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Prvá tretina je minulosťou. Zaznamenali sme v nej päť vylúčení a jediný presný zásah, vďaka ktorému sú vo vedení hosťujúci hokejisti.

    Pomer striel po prvej tretine: 10:9.

    Druhá tretina sa začne približne o 18:15.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    21:19
    Domáci hokejisti sa budú brániť! Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za hákovanie Matúš Záborský.
     
    23:19
    Hosťujúci mladíci ale druhé vylúčenie svojho súpera v tomto zápase nepotrestali a stav sa nemení. Topoľčany hrajú v plnom počte.
     
    27:30
    V druhej dvadsaťminútovke sa skóre zatiaľ nemení a stále platí stav zo záveru prvej tretiny, kedy sa v presilovke postaral hosťujúci obranca Matej Moravčík.
     
    30:39
    Riadna hracia doba tohto zápasu sa preklenula do svojej druhej polovice. Po polhodine hry stále vedú zverenci trénera Bokroša v Topoľčanoch tesne 1:0.
     
    31:50
    Domáce Topoľčany sa budú brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za faul kolenom Miloš Bystričan.
     
    32:50
    Pomer síl na ľadovej ploche sa vyrovná! Na trestnú lavicu smeruje za podrazenie hosťujúci Matej Moravčík.
     
    33:50
    Vylúčený domáci hráč je spúť na ľadovej ploche, začína sa skrátená minútová presilovka Topoľčian.
     
    34:18
    Tak toto je pre HK Orange 20 veľká nepríjemnosť! Mladíci sa budú musieť brániť v trojici, pretože na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za podrazenie aj Adrián Holešinský!
     
    34:46
    Topoľčany dali gól!

    Domáci hokejisti využívajú dvojnásobnú presilovku a vyrovnávajú stav stretnutia na 1:1! Gól strelil MILOŠ BYSTRIČAN. Asistencie si pripisujú Filip Nemček a Michal Kluka.
     
    34:46
    Hokejisti reprezentačného výberu dod 20 rokov už teda hrajú aspoň vo štvorici, ale aj naďalej sa musia brániť. Duel sa nám zamotáva.
     
    36:18
    Hostia už hrjaú v plnom počte. Topoľčany dokázali využiť iba časť presilovky, ale aj napriek tomu môžu byť s gólom spokojné.
     
    36:38
    HK Orange 20 dalo gól!

    Hostia už hrajú v plnom počte a okamžite sa dostávajú späť do edenia! Presným zásahom sa o to postaral LUKÁŠ HRUŠÍK. Asistencie: Christián Michalčin, Matúš Sukeľ.
     
    37:41
    HK Orange 20 dalo gól!

    Hostia predvádzajú vynikajúcu efektivitu a vyhrávajú už rozdielom dvoch prensých zásahov! Presadiť sa tentokrát dokázal BORIS SÁDECKÝ. Asistencie: Dominik Briestenský, Adrián Holešinský.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Po famóznom závere druhej tretiny musíme konštatovať, že do šatní odchádzajú vo vedení opäť hosťujúci hokejisti. HK Orange 20 vyhráva sľubným dvojgólovým náskokom, takže domáci hráči sa v zvyšnej časti stretnutia budú musieť ešte poriadne potrápiť ak chcú pomýšľať nad bodovým ziskom.

    Druhá tretina sa začne približne o 19:10.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    41:06
    Tretia treitna sa začína vylúčením na strane Topoľčian. Domáci hokejisti sa budú brániť po držaní, ktorým sa previnil Lukáš Tvrdík.
     
    42:12
    Rozhodca musí udeliť desaťminútový osobný trest hosťujúcemu Matúšovi Sukeľovi, ktorý sa previnil nešportovým správaním.
     
    43:06
    Domáci hokejisti už hrajú v plnom počte, skóre sa stále nemení.
     
    44:03
    Domáci hokejisti sa budú brániť! Za seknutie odchádza na trestnú lavicu Michal Kluka.
     
    46:03
    Topoľčany hru vo vlastnej početnej nevýhode zvládli a neinkasovali počas nej.
     
    46:13
    Za nami je už viac ako prvá päťminútovka tejto tretiny. Mladíi z HK Orange 20 majú na svojom konte stále pohodlné dvojgólové vedenie a zdá sa, že majú dobre nakročené k triumfu.
     
    47:37
    Topoľčany sa budú opäť brániť! Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za seknutie opäť Michal Kluka.
     
    48:40
    Domáci hokejisti sú stále v oslabení a nevyzerá to pre nich najlepšie. Za nepriaznivého stavu strácajú sily v početnej nevýhode a vidina vyrovnania sa im stále viac a viac vzďaľuje.
     
    49:37
    Domáci hokejisti napokon hru v početnej nevýhode zvládli a neinkasovali v nej. Pred sebou majú poslednú desaťminútovku, počas ktorej sa pokúsia vyrovnať stav zápasu.
     
    53:11
    HK Orange 20 sa bude musieť brániť! Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za nedovolené bránenie v hre Patrik Koch.
     
    55:11
    Zverenci trénera Bokroša prečkali vlastnú početnú nevýhodu bez inkasovania. Pred nimi je necelých päť minút riadnej hracej doby, počas ktorých budú chcieť udržať svoje vedenie.
     
    56:09
    Topoľčany dali gól!

    Zápas sa nám v plnom počte na oboch stranách poriadne dramatizuje! Presným zásahom sa o to postaral LIBOR KÁČER. Asistencie: Filip Šedivý, Matej Kovalík.
     
    59:05
    Topoľčany dali gól!

    Domáci hokejisti v samm závere dokázali vyrovnať na 3:3! Úspešným strelcom je MILOŠ BYSTRIČAN. Asistencie: Ján Perniš, Filip Šedivý.
     
    59:45
    Topoľčany dali gól!

    Tak toto je neuveriteľné! Domáci hokejisti predviedli dokonalý obrat, FILIP NEMČEK posiela mladíkov do kolien. Asistencie: Libor Káčer, Filip Šedivý.
     
    Koniec zápasu.
     
    Zápas sa skončil, Topoľčany po perfektnom obrate v záverečnej minúte získavajú plný bodový zisk! (19:52:50)
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Róbert Gašpárek


    Hľadáme spravodajcu pre tím HC Topoľčany. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 35. Bystričan (Nemček, Kluka), 57. Káčer (Šedivý, Kovalík), 60. Bystričan (Perniš, Šedivý), 60. Nemček (Káčer, Šedivý) – 17. Moravčík (Tatár, Surový), 37. Hrušík (Michalčin, M. Sukeľ), 38. Sádecký (Briestenský, Holešinský)


    HC Topoľčany: Halo – Palovič, Bystričan, Perniš, Hain, Pavlíček, Petrek, Ondruška, Nociar – Kluka, Nemček, Szalay – Káčer, F. Šedivý, M. Záborský – Kovalík, Hudec, Tvrdík – Stanislav, Klačanský, Ondruš
    HK Orange 20: Škorvánek – Ivanič, Koch, Michalčin, Jendroľ, Košecký, Moravčík, Kuzmín, Meliško – Milý, M. Sukeľ, Hrušík – Briestenský, Holešinský, Oško – Tatár, M. Surový, Galis – Klenko, Sádecký, Novák

    Rozhodca: Krist – Beniač, Krajčík