Vladivostok – Chabarovsk 2:0 (kon.) | Jekaterinburg – Novosibirsk 2:3 (0:1 po s.n.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Novokuzneck 3:2 (2:1 po s.n.)
Helsinki – CSKA Moskva 1:3 (kon.) | Záhreb – Ufa 2:3 (kon.) | HC Slovan – Metallurg Magnitogorsk 2:5 (kon.)
koniec
HC SLOVAN Bratislava
2:5 (0:1, 0:1, 2:3)
Metallurg Magnitogorsk
Nedeľa 04.10.2015, 17:30 • Zimný štadión Ondreja Nepelu, Bratislava (kapacita 10 055 divákov) • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:02 TIMKIN - 2:5
     
    59:02
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Azda až príliš krutý záver pre hokejistov z hlavného mesta Slovenska. Kaletnik len tak zľahka nahadzoval bekhendom pred bránu, Barker tam nedôrazne bránil JEVGENIJA TIMKINA, ktorý bekhendom aj s pomocou šťastia trafil do protiľahlého horného rohu!
    Asistencia: Vladislav Kaletnik
    58:44 OSALA - 2:4
     
    58:44
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Slovan tlačil hostí pred ich bránou, bolo tam pár zablokovaných striel, napokon sa však zdá, že je definitívne hotovo. Metallurg sa vymanil z pásma, a OSKAR OSALA niekde z úrovne červenej čiary trafil bekhendom presne do prázdnej brány Slovana.
    Asistencie: Tomáš Filippi, Wojtek Wolski
    55:12 FILIPPI - 2:3
     
    55:12
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Tak toto je neuveriteľná smola, ktorú teraz Slovan mal. Konkrétne to bol Tomáš Starosta, ktorý si do vlastnej brány zrazil nevinnú strelu TOMÁŠA FILIPPIHO z vrcholu pravého kruhu. Garnett sa presúval na opačnú stranu, aby puk pokryl, šokovala ho však zmena jeho smeru a už nestihol reagovať.
    Asistencia: Wojtek Wolski
    49:46 TIČAR - 2:2
     
    49:46
    Slovan Bratislava dal gól!
    Je vyrovnané, Zimný štadión Ondreja Nepelu buráca nadšením! Vyrovnávajúci gól vypracovalo slovinské duo Jeglič – Tičar. Prvý menovaný zaviezol puk do útočného pásma, posunul na pravú stranu k ROKOVI TIČAROVI, ktorý len tak zľahka z otočky strieľal od pravého mantinelu. Pred bránu ešte clonil Šťastný, Košečkin veľa nevidel a puk prešiel popod jeho betóny až do siete!
    Asistencie: Andrej Šťastný, Žiga Jeglič
    44:18 BARTOVIČ - 1:2
     
    44:18
    Slovan Bratislava dal gól!
    Belasí z ničoho nič skórujú a strieľajú kontaktný gól, sú znovu v hre! Predchádzala tomu pekná akcia, keď sa po ľavej strane dostali do útočnej tretiny, Surový bekhendovou prihrávkou od mantinelu našiel medzi kruhmi MILANA BARTOVIČA, ktorý z prvej prepálil Košečkina pomedzi jeho betóny!
    Asistencie: Tomáš Surový, Ladislav Nagy
    31:28 TEREŠČENKO - 0:2
     
    31:28
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Presilová hra Metallurgu napokon končí gólom v domácej sieti, hostia zohrali túto hernú situáciu výborne! Magnitogorsk zvieral Slovan v obrannom pásme, Lee dával na pravý okruh, Filippi odtiaľ krížne prihral SERGEJOVI TEREŠČENKOVI, ktorý z prvej trafil parádne do ľavého horného rohu, Garnett sa už nestihol včas presunúť!
    Asistencie: Tomáš Filippi, Chris Lee
    15:12 PLATONOV - 0:1
     
    15:12
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Tak to je neuveriteľné, Slovan inkasuje vo vlastnej presilovej hre a hostia môžu byť spokojní, ujímajú sa vedenia. Birjukov vysunul do samostatného úniku DENISA PLATONOVA, ktorý už sám pred Garnettom po šikovnej sťahovačke umiestnil puk k ľavej žrdi!
    Asistencia: Jevgenij Birjukov

    Góly a asistencie: 45. Bartovič (Surový, Nagy), 50. Tičar (Šťastný, Jeglič) – 16. Platonov (Birjukov), 32. Tereščenko (Filippi, Lee), 56. Filippi (Wolski), 59. Osala (Filippi, Wolski), 60. Timkin (Kaletnik)


    HC SLOVAN Bratislava: Garnett (Brust) – Barker, Sersen (A), Starosta, Novák, Mihálik, Švarný, Luža – Miklík, Nedorost, Nagy (A) – Kašpar, Surový (C), Bartovič – Skalický, Viedenský, Šťastný – Jeglič, Tičar, Puliš
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Samsonov) – Birjukov (A), Antipin, Chabarov, Lee, Batyršin, Tereščenko, Bereglazov – Moziakin (C), Kovář, Zaripov (A) – Kosov, Kaletnik, Wolski – Osala, Železkov, Timkin – Platonov, Filippi, Potechin – Arseňuk

    Rozhodca: Belov, Gusev – Zacharenkov, Sazonov

    Diváci: 8342