Motor ČB – Most 3:2 (kon.) | Havířov – Kadaň 3:1 (kon.) | Litoměřice – Slavia 2:6 (kon.)
Ústí n/L – Prostějov 2:3 (0:1 po s.n.) | Šumperk – Benátky n/J 2:6 (kon.) | Přerov – Kladno 1:2 (1:2 po s.n.)
Jihlava – Třebíč 2:1 (kon.)
koniec
HC Dukla Jihlava
2:1 (2:0, 0:0, 0:1)
SK Horácká Slavia Třebíč
cz Sobota 03.10.2015, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance Liga (CZ) • 10. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:57
    Bilčík napřáhl od modré. Puk mířil na hruď Škarka a odtud před jeho branku. Domácí gólman po touši skočil a zalehl jej. Hned poté Marek Švec (TRE) naprosto zbytečně oslabuje svůj tým, když do ležícího Škarka v úmyslu vypíchnout mu puk sekl a jde ven.

    Na vyloučení: 6-4.
     
    58:13
    Hosté nastupují do přesilovky v šesti bez gólmana Karla Vejmelky.
     
    58:13
    Oddechový čas pro hosty.
     
    58:13
    Třebíčští budou mít velkou šanci na vyrovnání protože Ondřej Šafář (JIH) zahákoval na pravém kruhu Marka Švece a jde ven.

    Na vyloučení: 6-3.
     
    55:50
    Pekrovu tečovanou střelu poslal Petr Polodna těsně vedle pravé tyče, kotouč se možná lehce otřel o tyčku.
     
    49:45
    Dukla hodně vypadla z tempa, Horácká Slavia je na koni. Zblízka z pravé strany se snažil trefit puk na bližší tyč Jan Wasserbauer, jenže zamířil těsně vedle.
    David DOLNÍČEK - 2:1
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    47:01
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Roman Erat dostal na pravý kruh přesný pas od Tomáše Svobody. Kotouč z první netrefil ideálně, mrzet ho to ale nemuselo. Puk totiž doklouzal k levé tyči Škarka, kde byl připraven DAVID DOLNÍČEK a kapitán Horácké Slavie trefou nad lapačku gólmana do levého horního rohu střílí důležitý kontaktní gól hostí. Asistence: Roman Erat, Tomáš Svoboda.
     
    45:14
    Hosté to budou moci zkusit v přesilovce popáté, protože Filip Dundáček (JIH) sekl na pravém kruhu pronikajícího hráče soupeře.

    Na vyloučení: 5-3.
     
    43:43
    Obrovská šance Josefa Skořepy, který využil propadnutí Třebíčských na útočné modré, získal odražený puk a hnal se sám na Vejmelku. Mířil mezi jeho lapačku a pravý beton, zde ovšem skulinku nenašel, Vejmelka zachránil hosty od třetího inkasovaného gólu.
     
    37:30
    Také nyní by možná neuškodilo, kdyby příliš mnoho hráčů na ledě potrestali sudí dříve než po tom, co hosté již skoro kombinovali před Škarkem. Trest za hraní v šesti odpyká Matěj Pekr (TRE).

    Na vyloučení: 3-3.
     
    34:11
    Pokud jsem chválil v první třetině Čejku za skvělý obranný zákrok, musím nyní smeknout klobouk před domácím kapitánem Davidem Dobrovolným. V situaci dva na jednoho totiž předvedl naprosto přesné vypíchnutí puku Petru Polodnovi, který mohl poslat puk před branku na volného Pekra.
     
    31:24
    Tohle byla megaminela, kterou vyrobil zřejmě Jakub Šaur, jenž přihrávkou napříč svým pásmem namazal kousek před modrou puk na hokejku Lukáše Jíchy. Domácí hráč, který ještě může hrát za juniorku, zamířil ve své druhé velké šanci znovu těsně vedle.
     
    30:11
    Naprosto jasný pád pod nohy v podání Ondřeje Šafáře (JIH), který tímto způsobem zastavil jednoho z hráčů hostí, který se už prodíral mezi kruhy přes dva hráče domácích do zakončení.

    Na vyloučení: 3-2.
     
    28:17
    Melenovský poslal na pravou stranu puk pro Důrase a hned si sjel před branku. Nebýt zásahu Jána Nika s pozorným Václavem Čejkou, mohl "Melys" zakončovat do volné části klece.
     
    27:28
    Přesilovka také na straně Dukly. Matěj Pekr (TRE) se před vlastním gólmanem provinil sekáním a už míří ven.

    Na vyloučení: 2-2.
    Využití: 1-0.
     
    24:45
    Hosté dostávají výhodu 26 vteřin dlouhé přesilovky pět na tři po vysoké holi Alexe Grebenyuka (JIH).

    Na vyloučení: 2-1.
     
    23:11
    Dávid Gríger je prvním vyloučeným hráčem Dukly, když právě na modré u střídačky hostí zahákoval Matěje Pekra.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    20:42
    Roman Erat byl blízko gólu. Zcela osamocen zamířil z prostoru mezi kruhy těsně vedle pravé tyče. Šanci na reparát dostal krátce poté, ale na pravém kruhu netrefil ideálně puk a tlak hostí přerušuje Škarek, který lapí Čejkovu pumelici od modré.
    Tomáš HARKABUS - 2:0
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    16:45
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hned po zavezení puku do pásma vykombinovala domácí pětice s troškou štěstí čtyři hráče soupeře. Kus černé gumy se odrazil k Semanovi, jenž našel před branou zcela volného TOMÁŠE HARKABUSE (5+1). Kdyby jihlavský útočník netrefil volnou branku, bylo by to na pováženou, jenže jeden z nejproduktivnějších hráčů loňské MHL zamířil naprosto přesně. Asistence: Filip Seman (2+3), Dávid Gríger (4+3).
     
    15:45
    První přesilová hra zápasu. Ján Niko (TRE) dostává dvě minuty za hákování.

    Na vyloučení: 0-1.
    David BŘEZINA - 1:0
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    12:55
    Dukla právě vstřelila branku!
    Náhradní gólman Třebíče Dominik Svoboda určitě věděl, že je zle, když DAVID BŘEZINA (1+0) dostal na pravé straně modré dlouhý pas od Zadražila a sjel si k pravému kruhu. Svoboda totiž hrál s Březinou před dvěma lety v jihlavské juniorce a moc dobře věděl, že jakmile si dvanáctka Dukly najede na pravý kruh a tradičně vystřelí zápěstím, končí to hodně často gólem, což se potvrdilo i nyní. Jihlavský mladík si ve svém letošním třetím utkání připisuje první gól. Asistence: Vojtěch Zadražil (0+2), Ondřej Šafář (0+1).
     
    09:11
    Přes menší problémy v rozehrávce se hosté dostali do pásma Dukly. Dolníček přihrával podél branky na Erata, který byl předk Škarkem zcela sám a stačilo mu zakončit do volné části svatyně, jenže netrefil kotouč a promáchl do ztracena.

    Tomáš Lysý

    Góly a asistencie: 13. Březina (Zadražil, Šafář), 17. Harkabus (Seman, Gríger) – 48. Dolníček (Erat, T. Svoboda)


    HC Dukla Jihlava: Škarek (Sáblík) – Šimek, Kaláb, Dundáček, Grebenyuk, Zadražil, Šafář, Dobrovolný – Jícha, Skořepa, Důras – Harkabus, Seman, Gríger – Malec, Melenovský, Březina – Kohout, Kuřítko. Trenér: Petr Vlk
    SK Horácká Slavia Třebíč: Vejmelka (D. Svoboda) – Bilčík, Malena, Niko, Čejka, Přibyl, Šaur – Švec, Dolníček, Erat – Pekr, Polodna, Wasserbauer – T. Svoboda, Psota, Zuzin – Mrázek, Raška, Kusko – Abdul. Trenér: Jiří Mička

    Rozhodca: Doležal – Reich, Zídek

    Diváci: 2358