Motor ČB – Most 3:2 (kon.) | Havířov – Kadaň 3:1 (kon.) | Litoměřice – Slavia 2:6 (kon.)
Ústí n/L – Prostějov 2:3 (0:1 po s.n.) | Šumperk – Benátky n/J 2:6 (kon.) | Přerov – Kladno 1:2 (1:2 po s.n.)
Jihlava – Třebíč 2:1 (kon.)
koniec
HC Dukla Jihlava
2:1 (2:0, 0:0, 0:1)
SK Horácká Slavia Třebíč
cz Sobota 03.10.2015, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance Liga (CZ) • 10. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    David DOLNÍČEK - 2:1
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    47:01
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Roman Erat dostal na pravý kruh přesný pas od Tomáše Svobody. Kotouč z první netrefil ideálně, mrzet ho to ale nemuselo. Puk totiž doklouzal k levé tyči Škarka, kde byl připraven DAVID DOLNÍČEK a kapitán Horácké Slavie trefou nad lapačku gólmana do levého horního rohu střílí důležitý kontaktní gól hostí. Asistence: Roman Erat, Tomáš Svoboda.
    Tomáš HARKABUS - 2:0
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    16:45
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hned po zavezení puku do pásma vykombinovala domácí pětice s troškou štěstí čtyři hráče soupeře. Kus černé gumy se odrazil k Semanovi, jenž našel před branou zcela volného TOMÁŠE HARKABUSE (5+1). Kdyby jihlavský útočník netrefil volnou branku, bylo by to na pováženou, jenže jeden z nejproduktivnějších hráčů loňské MHL zamířil naprosto přesně. Asistence: Filip Seman (2+3), Dávid Gríger (4+3).
    David BŘEZINA - 1:0
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    12:55
    Dukla právě vstřelila branku!
    Náhradní gólman Třebíče Dominik Svoboda určitě věděl, že je zle, když DAVID BŘEZINA (1+0) dostal na pravé straně modré dlouhý pas od Zadražila a sjel si k pravému kruhu. Svoboda totiž hrál s Březinou před dvěma lety v jihlavské juniorce a moc dobře věděl, že jakmile si dvanáctka Dukly najede na pravý kruh a tradičně vystřelí zápěstím, končí to hodně často gólem, což se potvrdilo i nyní. Jihlavský mladík si ve svém letošním třetím utkání připisuje první gól. Asistence: Vojtěch Zadražil (0+2), Ondřej Šafář (0+1).

    Tomáš Lysý

    Góly a asistencie: 13. Březina (Zadražil, Šafář), 17. Harkabus (Seman, Gríger) – 48. Dolníček (Erat, T. Svoboda)


    HC Dukla Jihlava: Škarek (Sáblík) – Šimek, Kaláb, Dundáček, Grebenyuk, Zadražil, Šafář, Dobrovolný – Jícha, Skořepa, Důras – Harkabus, Seman, Gríger – Malec, Melenovský, Březina – Kohout, Kuřítko. Trenér: Petr Vlk
    SK Horácká Slavia Třebíč: Vejmelka (D. Svoboda) – Bilčík, Malena, Niko, Čejka, Přibyl, Šaur – Švec, Dolníček, Erat – Pekr, Polodna, Wasserbauer – T. Svoboda, Psota, Zuzin – Mrázek, Raška, Kusko – Abdul. Trenér: Jiří Mička

    Rozhodca: Doležal – Reich, Zídek

    Diváci: 2358