Novosibirsk – Soči 3:2 (2:1 po s.n.) | D. Moskva – Metallurg Magnitogorsk 2:1 (kon.) | Viťaz – Ufa 3:0 (kon.)
Záhreb – Nižnekamsk 3:2 (po pr.) | HC Slovan – Čeljabinsk 1:3 (kon.)
koniec
HC Slovan Bratislava
1:3 (1:1, 0:1, 0:1)
Traktor Čeljabinsk
Streda 30.09.2015, 19:30 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Alexandr RYBAKOV - 1:3
     
    49:44
    Traktor Čeljabinsk dal gól!
    Ojedinelá akcia Traktoru Čeljabinsk sa skončila tretím gólom v sieti Michaela Garnetta, po ktorom to už so Slovanom vyzerá zle-nedobre! ALEXANDER RYBAKOV si na pravom kruhu pekne posunul puk viac na os klziska a podarenou strelou švihom skrz obrancu napol sieť za domácim gólmanom! Asistencia: Alexej Petrov.
    Po porade s videorozhodcom zápasu hlavný ukázal na stredový kruh, gól platí
    Semjon KOKUJOV - 1:2
     
    39:20
    Traktor Čeljabinsk dal gól!
    Veľmi studená sprcha pre hokejistov bratislavského Slovana. Posledné minúty patrili belasým, no gólovo udrel Traktor. Presný zásah hostí ešte overoval video-rozhodca, ktorý rozhodol, že všetko prebehlo v súlade s pravidlami. Nahodenie Quinta od modrej čiary tečoval za chrbát Garnetta SEMJON KUKUJOV. Asistencia: Deron Quint.
    Michel MIKLÍK - 1:1
     
    19:39
    Slovan Bratislava dal gól!
    Belasým sa v záverečnej minúte prvej tretiny predsa len podarilo vyrovnať! Z dobrého napádania Tomáša Surového ťažil MICHEL MIKLÍK, ktorý pohotovou strelou švihom našiel miestečko medzi Demčenkovým betónom a vyrážačkou! Asistencia: Tomáš Surový.
    Iľja DAVYDOV - 0:1
     
    13:15
    Traktor Čeljabinsk dal gól!
    Hostia sa počas svojej druhej početnej prevahy v Bratislave ujímajú vedenia! K puku sa dostal IĽJA DAVYDOV, ktorý sa doň oprel parádnym príklepom a vymietol pavučinku v ľavom hornom rohu Garnettovej brány! Asistencie: Anton Glinkin, Andrej Popov.

    Michal Bakoš

    Góly a asistencie: 20. Miklík (Surový) – 14. Davydov (Glinkin, Popov), 40. Kokujov (Quint), 50. Rybakov (Alexej Petrov)


    HC Slovan Bratislava: Garnett (Brust) – Barker, Novák, Starosta, Švarný, Mihalik, Sersen (A), Luža – Kašpar, Nedorost, Nagy (A) – Jeglič, Tičar, Šťastný – Miklík, Surový (C), Bartovič – Skalický, Viedenský, Puliš.
    Traktor Čeljabinsk: Demčenko (Danilišin) – Borodkin, Quint (C), Martynov, Davydov, Petrov (A), Žuldikov, Klimontov – Růžička, Osnovin, Jakuceňa – Glinkin, Pestunov (A), Popov – Mokin, Glovacky, Afonasevsky – Gubarev, Rybakov, Kokujov.

    Rozhodca: Baturlin, Kulakov – Metalnikov, Sirotkin

    Diváci: 6.883