Prešov – Orange 20 6:4 (kon.)
koniec
HC Prešov
6:4 (0:2, 3:1, 3:1)
HK Orange 20
Pondelok 28.09.2015, 18:00TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Partner:
     
    56:51
    Prešovčania presilovú hru nezvládli a teraz o ňu prichádzajú. Tibor Tartaľ je vylúčený za hákovanie.
     
    55:55
    A trest 2+10 minút dostáva hosťujúci útočník Jakub Sukeľ. Prešov má jedinečnú príležitosť rozhodnúť zápas v samom závere.
     
    51:47
    A obrovská príležitosť pre Prešov skórovať. Na trestnú lavicu si za sekanie sadá Lukáš Hrušík. Nasledovať bude dvojminútová početná výhoda Prešova o jedného muža.
     
    39:33
    V závere druhej tretiny oslabuje svoj celok juniorský reprezentant Moravčík, ktorý odchádza na trestnú lavicu na dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    36:27
    V tom istom čase si za nešportové správanie na trestnú lavicu odišiel odsedieť "desiatku" bek Adrián Sloboda.
     
    36:27
    Prešov už hral v štyroch, keď sa Matús Sukeľ previnil nedovoleným zákrokom.
     
    34:50
    Tentoraz to už ale neplatí. Strelec prvého prešovského gólu Ľuboš Fajčák si sadá odpykať dvojminútový trest za podrazenie.
     
    33:49
    Ondrej Briják si teraz sadá na dve minúty na trestnú lavicu za hrubosť. Svoju nespokojnosť s vylúčením dal jasne najavo na trestnej lavici, za čo si vyslúžil osobný desaťminútový trest, lavicu hanby tak bude dve minúty zdieľať s Petrom Horvathom.
     
    29:26
    A Prešov teraz bude mať možnosť priblížiť sa súperovi na rozdiel jedného gólu, keď za hákovanie si na dve minúty na trestnú lavicu odchádza oddýchnuť Michalčin.
     
    23:26
    A Prešovčania budú hrať presilovú hru. Za hákovanie si na lavicu hanby sadá Jakub Tatár.
     
    19:09
    Za hákovanie si na trestnú lavicu sadá Christián Michalčin.
     
    05:32
    A presilovú hru si zahrajú aj Prešovčania. Na trestnú lavicu si tímový trest za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche ide odpykať Jakub Sukeľ.
     
    03:09
    A teraz sme svedkami ďalšieho vylúčenia. Na trestnú lavicu si sadá útočník Fajčák, ktorý si odpyká trest za gólmana Martona, ktorý sa previnil nedovoleným bránením.
     
    02:26
    Na trestnú lavicu si za seknutie na trestnú lavicu sadá Chalupa.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Dávid Lech


    Hľadáme spravodajcu pre tím HC Prešov. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 22. Fajčák (Šechný, Kihoon), 33. Halás (Novický), 39. Novický, 53. Tartaľ (Prokop), 58. Dancsák (Prokop, Nitriansky), 60. Dancsák (Kohutiar) – 9. Koch (Sádecký), 19. Tatár (Galis, Moravčík), 29. Tatár, 55. M.Sukeľ (Briestenský)


    HC Prešov: Marton – Kihoon, Obšut, Novický, Tkáč, Briják, Valentín, Tartaľ, Nitriansky – Fajčák, Šechný, Chalupa – Halás, Kivader, Kohutiar – Dancsák, Prokop, Potoček – Horvath, Horvát, Ferenc. Tréner: Ján Vodila
    HK Orange 20: Škorvánek – Koch, Ivanič, Sloboda, Jendroľ, Moravčík, Košecký, Kuzmín, Michalčin – Hrušík, Sádecký, Briestenský – J. Sukeľ, M. Sukeľ, Milý – Galis, Surový, Tatár – Klenko, Holešinský, König. Tréner: Ernest Bokroš

    Rozhodca: Novák – Smerek, Bogdaň