D. Moskva – Ufa 6:3 (kon.) | Viťaz – Metallurg Magnitogorsk 2:7 (kon.) | Záhreb – Čeljabinsk 2:1 (kon.)
HC Slovan – Nižnekamsk 0:3 (kon.)
koniec
Dynamo Moskva
6:3 (2:0, 1:0, 3:3)
HC Salavat Julajev Ufa
cz Pondelok 28.09.2015, 18:30 • VTB Ice Palace • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:28
    Chlystov je vyloučen na dvě minuty.
     
    55:16
    Za držení dostane trest Osipov (DMS)
     
    43:55
    Podražení má na svědomí Karsums (DMS)
     
    39:45
    Karsums (DMS) je vyloučen za podražení.
     
    33:43
    Ankudinov dostal puk až do brankoviště. Zde ale osekával gólmana, což si domácí nenechali líbit a strhla se tvrdá řežba. Vyloučen je tedy Ankudinov (UFA) a Osipov (DMS).
     
    30:05
    Omark (UFA) je vyloučen na dvě minuty
     
    26:01
    Držení má na svědomí Nikulin (DMS). Nemine ho trest na dvě minuty.
     
    24:35
    Po strkanici na puntíku pro vhazování dostávají trest Tarasov (DIN) a Ankudinov (UFA). Následuje dvouminutová hra ve čtyřech.
     
    24:10
    Osipov se pustil do pěstní výměny s Hartikainenem a byla z toho pohledná řežba. Oba jsou za svou barovou bitku odměněni dvouminutovým osobním trestem, který si odpykají v klidném a pohodlném prostředí trestných lavic.
     
    13:54
    Galimov zůstal po střetu s Prochorkinem (UFA) ležet na ledě a útočník hostů dostává trest za vražení na hrazení. Navíc dostává i trest do konce utkání.
     
    03:54
    Nesterov (UFA) je potrestán za krosček.

    Antonín Domanický

    Góly a asistencie: 5. Brjuvkin (Karsums, Nikulin), 8. Tereščenko (Hietanen, Robinson), 30. Robinson (Cvetkov), 50. Pestuško (Robinson), 55. Karums (Cvetkov), 60. Robinson (Cvetkov, Hietanen) – 45. Grigorenko (Kolcov), 53. Omark (Grigorenko), 58. Makarov (Višněvskij, Bodrov)


    Dynamo Moskva: Lazušin (Šaryčenkov) – Hietanen, Robinson, Osipov, Nikulin, Solovjov, Korjagin, A. Volkov – Cvetkov, Karsums, Pestuško – Kokarev, Tereščenko, Brjukvin – K. Volkov, Babenko, Galimov – Dugin, Filatov, Tarasov – Avcin.
    HC Salavat Julajev Ufa:
    Svedberg (od 9. Sochatskij) – Lepistö, Azamascev, Višněvskij, Bodrov, Kolcov, Loginov, Gončarov, Culygin – Grigorenko, Omark, Prochorkin – Makarov, Chlystov, Hartikainen – Sojn, Nesterov, Lazarev – Engqvist, Ankudinov, Setdikov.

    Rozhodca: Fraňo, Gofman – Lazarev, Palej.