Vítkovice – Tappara 0:2 (kon.) | Blues – Mannheim 4:1 (kon.) | Rauma – Mníchov 5:3 (kon.)
IFK Helsinky – Davos 2:1 (kon.) | Třinec – HV71 2:2 (kon.) | Jyväskylä – TPS 2:2 (kon.)
Liberec – Linköping 4:1 (kon.) | Košice – Skellefteå 4:3 (kon.) | Sparta Praha – Zürich 3:2 (kon.)
Färjestad – Luleå 0:3 (kon.) | Vienna – Litvínov 3:4 (kon.) | Salzburg – Storhamar 1:3 (kon.)
Düsseldorf – Kärpät 0:2 (kon.) | Eisbären – Stavanger 3:0 (kon.) | Djurgården – Växjö 4:3 (kon.)
koniec
HC Sparta Praha
3:2 (1:0, 2:1, 0:1)
ZSC Lions
cz Utorok 22.09.2015, 18:30 • O2 arena • Liga majstrov • 1/16 finále
Predzápasové kurzy
Partner:
    Kris FOUCAULT - 3:2
     
    44:14
    Lions právě vstřelili branku!
    Švýcaři se dostávají na dostřel. Domácí nedokázali dostat puk z obranného pásma. Keller tak mohl zpoza branky vybídnou KRISE FOUCAULTA k nekompromisní střele z předbrankového prostoru. Pöpperle měl jen pramálo šancí úspěšně zasáhnout. Asistence: Ryan Keller, Ryan Shannon.
     
    30:43
    Lions právě vstřelili branku!
    Nyní se už ale hosté prosazují. Pöpperle sice dokázal zpomalit puk po čisté gólovce hostujícího útočníka, ten se ale zastavil před brankovou čarou. V následném závaru se jako první dostal k dorážce FABRICE HERZOG, který tak jako první překonal brankáře Sparty. Bez asistence.
    26:05. Ryan GLENN - 3:0
     
    26:05
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovku, 3:0! Pražané přitom měli štěstí, Lions sice hráli v obranném pásmu, soupeře ale do lepších střeleckých pozic nepouštěli. Až prudké nastřelení obránce RYANA GLENNA od modré skončilo v brance. Flueler nic neviděl. Asistence: Robert Sabolič, Lukáš Pech.
    24:41. Jan BUCHTELE - 2:0
     
    24:41
    Sparta právě vstřelila branku!
    Jak se mu v domácí extralize nedaří, tak v dnešním utkání Ligy mistrů exceluje. Útočník JAN BUCHTELE dostal dobrou přihrávku od Réwaye na pravý kruh, odkud trefil parádně k bližší tyči. Asistence: Martin Réway, Ryan Glenn.
    09:07. Jan BUCHTELE - 1:0
     
    09:07
    Sparta právě vstřelila branku!
    Klobouk dolů, tohle byla sparťanská paráda. Rychlý výpad domácích skončil oku lahodící kombinací. Přibyl našel na pravé straně dobře najetého Réwaye. Už jeho případné zakončení by bylo nebezpečné, slovenský šikula ale ještě podle svého zvyku přihrával. JAN BUCHTELE tak mohl u pravé tyčky zakončovat do zcela prázdné branky. Asistence: Martin Réway, Daniel Přibyl.

    Jiří Liebreich

    Góly a asistencie: 10. Buchtele (Réway, Přibyl), 25. Buchtele (Réway, Glenn), 27. Glenn (Sabolič, Pech) – 31. Herzog (Baltisberger, Matthews), 45. Foucault (Keller, Shannon)


    HC Sparta Praha: Pöpperle (Lukáš) – Barinka (A), Čajkovský, Polášek, Mikuš, Hrbas, Glenn, Piskáček – Kumstát, Pech, Sabolič – Klimek, Hlinka (C), Netík – Réway, Přibyl, Buchtele – Forman, Kudrna, Procházka.
    ZSC Lions: Flueler – Geering, Soervik, Blindenbacher, Baltisberger, Seger (C), Bergeron – Suter, Shannon, Kuenzle – Matthews, Keller, Herzog – Malgin, Foucault, Trachsler (A) – Nilsson, Cunti, Baltisberger, Schappi, Bartschi (A).

    Rozhodca: Fraňo, Piechaczek – Brejcha, Suchánek

    Diváci: 2 893
    Utorok 06.10.2015
    Zürich - Sparta Praha 0:3

    Góly a asistencie: 12. Netík (Přibyl), 37. Kumstát (Sabolič, Barinka), 49. Buchtele (Netík)