Sparta – Tatran 4:5 (kon.) | Královské Vinohrady – Bohemians 10:13 (kon.) | Chodov – Ostrava 5:4 (kon.)
koniec
TJ Sokol Královské Vinohrady
10:13 (2:3, 3:7, 5:3)
FbŠ Bohemians
cz Nedeľa 20.09.2015, 18:00 • TJ Sokol Vinohrady • Livesport Superliga (CZ) • 1. kolo
Predzápasové kurzy
     
    59:09
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Parádní akci ukázal v poslední minutě kapitán domácích MILAN BÍNA, tomu se před ním rozestoupili hráči Bohemky a domácí vůdce neměl problém trefit zpoza brankoviště hostující branku. Asistence: Jan Linhart.
     
    54:47
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Hodně překvapivý gól nyní vsítili hosté. Nahození z poloviny hřiště PAVLA ČIHÁKA se zdálo, že vůbec nemůže ohrozit Weissgärbera, ale kupodivu skončil míček až za zády domácího gólmana. Asistence: Adam Eůžek.
     
    51:39
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Početní výhoda je bleskurychle využita. Stuchlík přiťukl míček JAN LINHARTOVI, jenž střelou tahem překonal vše, co mu stálo v cestě, Asistence: Zbyněk Stuchlík.
     
    51:08
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! K odraženému míčku se ale dostal Bína, jenž ihned poslal balónek před branku JANU ZAVADILOVI, který se z první dokázal prosadit na vzdálenější tyč. Asistence: Milan Bína.
     
    48:53
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Další klid na bohemácké hole přináší MARTIN POLÁČEK, který střelou mezi nohy přidává již dvanáctou branku hostujícího celku. Asistence: Martin Kisugite.
     
    45:55
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Uklidňující branku na stranu Bohemky přidává z prostoru velkého brankoviště KRYŠTOF KRBEC, tedy střelec, od kterého se to zrovna nečekalo. Asistence: Pavel Čihák.
     
    41:58
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! V centru Prahy se schyluje k dramatu. Bína přenechal na polovině hřiště míček LUKÁŠI GREGOROVI, který si potáhl balónek a střelou tahem vymetl přesně protější šibenici. Asistence: Milan Bína.
     
    40:28
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Ponomarev si ještě ani nesáhl na balónek a už ho musí lovit z branky. Bína zkušeně zatáhl míček na sebe a poté krosovou přihrávkou přes brankoviště poslal děravý nesmysl na ZBYŇKA STUCHLÍKA, který neměl problém trefit odkrytou klec. Asistence. Milan Bína.
     
    38:42
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Stuchlík se dostal z novu k míčku, ale trefil pouze tyč. K odraženému kotouči se dostal posléze Bína, jehož pokus ještě Cimbálek vytěsnil, ale na dorážku LUKÁŠE GREGORA již nedokázal odpovědět.
     
    36:13
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! SKV si připravil rychlou odpověď v podobě gólového zásahu ONDŘEJE HOURY. Asistence: Petr Hartman.
     
    35:38
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Nyní už ale kapituluje. Když to Höffer nedokázal střelecky, poslal přihrávku za sebe PETRU TŮMOVI, jenž ideální střelou přesně nad kolena Weissgärbera překonává domácího gólmana. Asistence: Adam Höffer.
     
    32:29
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Znovu byli hráči hostí důraznější na brankovišti a devátou branku přidává ADAM HÖFFER. Asistence: David Šimek.
     
    29:32
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Bagin navíc dává zapomenout na předešlé zaváhání. Ze středu poslal míček LUKÁŠI KUNCMANOVI, který se ze střední vzdálenosti trefil milimetrově pod břevno. Asistence: Vojtěch Bagin.
     
    27:04
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! K míčku se ale nejrychleji dostal Gregor. Ten svou zadovkou našel z druhé vlny nabíhajícího MILANA BÍNU a domácí kapitán se nemýlil a poslal míček do horní poloviny branky. Asistence: Lukáš Gregor.
     
    26:03
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Hra domácího SKV je v troskách. Křižnou přihrávkou dostal Kindl míček na MARTINA šÁRKU, jenž neměl problém z voleje trefit poloodkrytou vinohradskou klec.
     
    25:15
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Zelenobílí ovládli znovu předbrankový prostor před svatyní Vinohrad a k odraženému míčku se nejrychleji dostal RADEK MANDÍK. Asistence: Jakub Šárka.
     
    24:11
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Bohemka potvrzuje parádní start do druhé třetiny. Skrz brankoviště poslal Höffer přihrávku na ADAMA RŮŽKA, jenž se z první nemýlil. Asistence: Adam Höffer.
     
    20:17
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Úspěšný vstup do prostřední periody zaznamenávají hosté. Po přihrávce Kisugiteho využívá brejk tří na dva MARTIN ŠIMEK.
     
    18:39
    Bohemians právě vstřelili branku!
    V závěru první třetiny se roztrhl pytel s góly. Bagin dobře přečetl situaci a poslal míček za domácí obranu JAKUBOVI ŠÁRKOVI, který neměl problém trefit odkrytou klec. Asistence: Vojtěch Bagin.
     
    17:32
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Sokolové rychle vrací úder. Bína vyzval přihrávkou ONDŘEJE STUCHLÍKA, který si poradil tváři v tvář s brankářem Bozemky a blafákem po zemi ho překonává.
     
    16:53
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Hosté otáčejí vývoj utkání. Ze středu hřiště předal Kisugite míček do strany MARTINU ŠIMKOVI, který se trefil přesně do levého horního růžku.
     
    11:25
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Už to vyapadalo, že Bohemka početní výhodu nevyužije, ale po přihrávce Bagina se přeci jen daří srovnat LUKÁŠI KUNCMANOVI. Asistence: Vojtěch Bagin.
     
    03:45
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Domácí tým jde po necelých čtyřech minutách do vedení. Autorem branky je JAKUB ZÁŇ. Asistence: Stanislav Zezulka.
    Góly a asistencie: 4. Záň (Zezulka), 18. Stuchlík (Bína), 28. Bína (Gregor), 37. Houra (Hartman), 39. Gregor (Bína), 41. Stuchlík (Bína), 42. Gregor (Bína), 52. Zavadil (Bína), 52. Linhart (Z. Stuchlík), 60. Bína (Linhart) – 12. Kuncman (Bagin), 17. Šimek (Kisugite), 19. Šárka (Bagin), 21. Šimek (Kisugite), 25. Růžek (Höffer), 26. Mandík (Šárka), 27. M. Šimek (Kindl), 30. Kuncman (Bagin), 33. Höffer (D. Šimek), 36. Tůma (Höffer), 46. Krbec (Čihák), 49. Poláček (Kisugite.), 55. Čihák (Růžek)

    Karty: 3 60. Růžek (BOH)


    TJ Sokol Královské Vinohrady: Weissgärber (Chamrád) – Rossi, Králík, Linhart, M. Raiter, Gregor, Konečný, Bína (C), D. Záň, Š. Raiter, Zavadil, Hartman, Hanák, J. Záň, S. Zezulka, Z. Stuchlík, O. Stuchlík, Skřivánek, Houra.
    FbŠ Bohemians: Cimbálek (Ponomarev) – V. Zezulka, Kisugite, Forman, Kuncman, Čihák, Chlumský, Tůma, Krbec – M. Šimek, Bagin, Zapletal, D. Šimek, Poláček, Mandík, Höffer, Kindl, Růžek, Šárka.

    Rozhodca: František Pangerl, Jiří Šedivý