Sparta – Tatran 4:5 (kon.) | Královské Vinohrady – Bohemians 10:13 (kon.) | Chodov – Ostrava 5:4 (kon.)
koniec
TJ Sokol Královské Vinohrady
10:13 (2:3, 3:7, 5:3)
FbŠ Bohemians
cz Nedeľa 20.09.2015, 18:00 • TJ Sokol Vinohrady • Livesport Superliga (CZ) • 1. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Nejlepšími hráči jsou dnes nejproduktivnější florbalisté. Za domácí to je Milan Bína (2+5) a za hosty Martin Šimek (3+1). (20:22:34)
     
    Velice gólově povedený florbalový zápas končí. Ačkoliv to v polovině zápasu vypadalo, že je utkání rozhodnuté pro Bohemku, tak Vinohrady dokázali zabojovat a udělali ze zápasu parádní představení. V něm ale nakonec vítězí Bohemka poměrem 13:10.
     
    Konec zápasu.
     
    59:27
    Závěr utkání je velice hektický. do strkanice se pustili Linhart a Růžek. Zatímco vinohradský hráč, ale dostává pouze dvě minuty za hrubost, tak Růžek obdržel nejen menší trest, ale také vyloučení do konce utkání v podobě červené karty.
     
    59:09
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Parádní akci ukázal v poslední minutě kapitán domácích MILAN BÍNA, tomu se před ním rozestoupili hráči Bohemky a domácí vůdce neměl problém trefit zpoza brankoviště hostující branku. Asistence: Jan Linhart.
     
    59:01
    Vinohrady to zkoušejí v šesti!
     
    58:43
    Pohlednou kombinaci Vinohrad se pokusil zakončit kapitán Bína, ale střelu mu nesedla a míček tak skončil v zámezí.
     
    57:25
    Další branku Bohemky odmítl Bagin, který z ideálního prostoru přestřelil domácí svatyni.
     
    57:01
    Hrají se poslední tři minuty třetí třetiny.
     
    54:47
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Hodně překvapivý gól nyní vsítili hosté. Nahození z poloviny hřiště PAVLA ČIHÁKA se zdálo, že vůbec nemůže ohrozit Weissgärbera, ale kupodivu skončil míček až za zády domácího gólmana. Asistence: Adam Eůžek.
     
    54:29
    Přesilovka se tentokrát Bohemce moc nevyvedla a tak domácí jsou kompletní.
     
    52:29
    Přesilovka také pro Bohemku. Za sekání putuje za katr Stanisla Zezulka (SKV).
     
    51:39
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Početní výhoda je bleskurychle využita. Stuchlík přiťukl míček JAN LINHARTOVI, jenž střelou tahem překonal vše, co mu stálo v cestě, Asistence: Zbyněk Stuchlík.
     
    51:39
    Forman (BOH) si počínal nedovoleným bráněním a dostává za to dvě minuty.
     
    51:08
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! K odraženému míčku se ale dostal Bína, jenž ihned poslal balónek před branku JANU ZAVADILOVI, který se z první dokázal prosadit na vzdálenější tyč. Asistence: Milan Bína.
     
    51:05
    Další navštívenku obstaral Rossi, ale jeho střela po zemi šla pouze těsně vedle branky.
     
    50:30
    Zbyňkovi Stuchlíkovi nesedla střela a Ponomarev tak v poklidu zachytil balónek.
     
    48:53
    Ve stejný čas dostává navíc dvě minuty Houra (SKV), jenž už to nevydržel z nervy a práskl holí o mantinel. Rozhodčí ho vykázali za nesportovní chování.
     
    48:53
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Další klid na bohemácké hole přináší MARTIN POLÁČEK, který střelou mezi nohy přidává již dvanáctou branku hostujícího celku. Asistence: Martin Kisugite.
     
    48:04
    SKV ale stupňuje tlak a pálí na Ponomareva ze všech stran. Skřivánkova střela ale byla zblokována.
    Góly a asistencie: 4. Záň (Zezulka), 18. Stuchlík (Bína), 28. Bína (Gregor), 37. Houra (Hartman), 39. Gregor (Bína), 41. Stuchlík (Bína), 42. Gregor (Bína), 52. Zavadil (Bína), 52. Linhart (Z. Stuchlík), 60. Bína (Linhart) – 12. Kuncman (Bagin), 17. Šimek (Kisugite), 19. Šárka (Bagin), 21. Šimek (Kisugite), 25. Růžek (Höffer), 26. Mandík (Šárka), 27. M. Šimek (Kindl), 30. Kuncman (Bagin), 33. Höffer (D. Šimek), 36. Tůma (Höffer), 46. Krbec (Čihák), 49. Poláček (Kisugite.), 55. Čihák (Růžek)

    Karty: 3 60. Růžek (BOH)


    TJ Sokol Královské Vinohrady: Weissgärber (Chamrád) – Rossi, Králík, Linhart, M. Raiter, Gregor, Konečný, Bína (C), D. Záň, Š. Raiter, Zavadil, Hartman, Hanák, J. Záň, S. Zezulka, Z. Stuchlík, O. Stuchlík, Skřivánek, Houra.
    FbŠ Bohemians: Cimbálek (Ponomarev) – V. Zezulka, Kisugite, Forman, Kuncman, Čihák, Chlumský, Tůma, Krbec – M. Šimek, Bagin, Zapletal, D. Šimek, Poláček, Mandík, Höffer, Kindl, Růžek, Šárka.

    Rozhodca: František Pangerl, Jiří Šedivý