Chievo – Inter 0:1 (kon.) | Bergamo – Hellas Verona 1:1 (kon.) | Bologna – Frosinone 1:0 (kon.)
CFC Janov – Juventus 0:2 (kon.) | AS Rím – Sassuolo 2:2 (kon.) | Turín – Sampdoria 2:0 (kon.)
Carpi FC – Fiorentina 0:1 (kon.) | Neapol – Lazio 5:0 (kon.)
koniec
Carpi FC 1909
0:1 (0:1)
ACF Fiorentina
cz Nedeľa 20.09.2015, 18:00 • Stadio Alberto Braglia (Modena) • Talianska Seria A • 4. kolo
Predzápasové kurzy
     
    76
    Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Federico Bernardeschi, přichází Joan Verdú.
     
    72
    Střídání v týmu Carpi FC 1909: ze hřiště odchází Ryder Matos, přichází Jerry Mbakogu.
     
    69
    Tak hlavní rozhodčí to teď začal sázet... Za nedovolený zákrok na Di Gaudia dostává další žlutou kartu hostující Mario Suárez!
     
    68
    Hlavní rozhodčí před malou chvílí udělil žlutou kartu brankáři hostů Tătăruşanovi, neboť hodně váhal s odkopem. Nutno uznat, že rumusnký brankář chtěl opravdu ušetřit čas, a rozehrát se mu příliš nechtělo.
     
    63
    Následného rohového kopu se ujal Alonso, který našel ve vápně Kaliniče, ten střílel nehlídaný z "penalty", jeho ránu na poslední chvíli zablokoval Fedele. Následný protiútoku Carpi táhl Gilberto, kterého však poslal k zemi Alonso. Pro střídajícího hráče měl sudí připravenou žlutou kartu!
     
    59
    Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Giuseppe Rossi, přichází Nikola Kalinič.
     
    57
    Střídání v týmu Carpi FC 1909: ze hřiště odchází Isaac Cofie, přichází Antonio Di Gaudio.
    55. Hlavičku Rydera Matose vyrazil Tătăruşanu
     
    55
    Tak teď to domácí tým udělal parádně! Na pravé straně kombinoval Cofie s Letiziou. Prvně jmenovaný poslal do vápna nadýchaný centr, který na zadní tyči našel Rydera Matose. Proti jeho hlavičce však parádně zasáhl brankář Tătăruşanu!
     
    48
    Španělský středopolař Borja Valero postupoval středem hřiště do vápna Carpi. Jeho postup však zastavil ostrým nedovoleným zákrokem Cofie, který vidí žlutou kartu!
    47. Velká šance domácího celku
     
    47
    Hned na začátku druhého poločasu mělo Carpi velkou příležitost na vyrovnání! Na pravou stranu dostal přihrávku Matos, který poslal krásný centr před branku ACF. Do zakončení se Borriello sice nedostal, nicméně Cofie ano, jeho hlavička však směřovala nad branku!
     
    46
    Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Manuel Pasqual, přichází Marcos Alonso.
     
    44
    Tentokrát se provinil nedovoleným zákrokem Fedele, který poslal u postranní čáry na pravé straně k zemi Brazilec Gilberta. Fedele dostává zcela zaslouženě žlutou kartu!
     
    41
    Pasqual propadl na pravé straně, neboť ho obešel aktivní Letzia. Italský křídelník se tak následně provinil nedovoleným zákrokem, za který dostává žlutou kartu!
    35. Khouma BABACAR - 0:1
     
    35
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    Fiorentina rozehrála standardní sitauci velmi rychle! Míč se dostal na levou stranu, kde se nacházel Pasqual. Centr italského záložníka našel ve vápna KHOUMU BABACARA, který uplatnil svůj důraz, a dokázal dostat míč za záda Benussiho!
    28. Velká šance Borriella brankou neskončila
     
    28
    Teď však mohlo jít do vedení Carpi! Do úniku se dostal domácí útočník Borriello, který byl tísněn stoperem, i tak se dokázal dostat ke střele. Tătăruşanu však vytáhl skvělý zákrok!
     
    17
    Žlutou kartu dostává Lorenzo Lollo (Carpi FC 1909).

    Jan Havlovic

    Góly: 35. Babacar

    Karty:   17. Lollo (CAR), 44. Fedele (CAR), 48. Cofie (CAR) – 41. Pasqual (FIO), 63. Alonso (FIO), 68. Tătăruşanu (FIO), 69. Mario Suárez (FIO)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 7:5. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 13:8. Fauly: 1:2.
    Carpi FC 1909: Benussi – Zaccardo, S. Romagnoli, Bubnjič – Letizia (76. Lazzari), Lollo, Cofie (57. Di Gaudio), Fedele, Silva – Matos (72. Mbakogu) – Borriello.
    Náhradníci: Brkić, Belec – Gagliolo, R. Bianco, Lazzari, Di Gaudio, Gino, Lasagna, Pasciuti, Martinho, G. Íñiguez, Mbakogu.

    ACF Fiorentina: Tătăruşanu – Tomović, Gonzalo Rodríguez, Roncaglia – Gilberto, Valero, Mario Suárez, Pasqual (46. Alonso) – Bernardeschi (76. Verdú), Babacar, Rossi (59. N. Kalinič).
    Náhradníci: Lezzerini, Sepe – N. Kalinič, Rebić, Astori, M. Fernández, Verdú, Alonso.

    Rozhodca: Di Bello – Schenone, Alassio (vš. Itálie)