Saransk – CSKA Moskva 4:6 (kon.) | Zenit – Perm 1:1 (kon.) | Lok. Moskva – Samara 2:0 (kon.)
koniec
FK Mordovija Saransk
4:6 (3:0)
CSKA Moskva
cz Nedeľa 20.09.2015, 12:30 • Start Stadium. Kapacita: 11581 diváků. • Ruská Premier Liga • 9. kolo
Predzápasové kurzy
    88. Seydou DOUMBIA - 4:6
     
    88
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Střelecká přehlídka pokračuje! Domácí obrana zcela zapomněla na SEYDOUA DOUMBIU, ten si naběhl mezi dva obránce a obloučkem poslal do sítě Saransku šestý pozdrav.
    85. Ahmed MUSA - 4:5
     
    85
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácím se trochu hroutí svět, protože už prohrávají! Zprava nacentroval Berezuckij, AHMED MUSA si i přes důraz dvou obránců zpracoval a dokázal i prostřelit bezmocného Revišviliho – 4:5!
    80. Ahmed MUSA - 4:4
     
    80
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Dnes se asi můžeme dočkat čehokoliv. Po dlouhém obléhání pokutového území přišla narážečka, Doumbia přiklepl na AHMEDA MUSU a ten z hranice šestnáctky zamířil přesně k tyči – 4:4!
    68. Jevgenij LUCENKO - 4:3
     
    68
    Mordovija Saransk právě vstřelil branku!
    Teď už to domácím vyšlo a opět vedou. Na levé straně se k míči dostal JEVGENIJ LUCENKO, trochu s obtížemi zpracoval vysoký pas a z úhlu prostřelil Akinfejeva!
    59. Seydou DOUMBIA - 3:3
     
    59
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelné, už je srovnáno! Na levé straně si zpracoval míč Musa, přihrál na střed na SEYDOUA DOUMBIU a ten technickou střelou trefil horní část Revišviliho branky. Ten se za střelou pouze ohlédl.
    58. Zoran TOŠIĆ - 3:2
     
    58
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Jestli byl první poločas v režii domácích, ten druhý zatím patří CSKA. Hosté předvedli rychlou narážečku středem, ZORANU TOŠIĆOVI přiklepl Doumbia a prvně jmenovaný hravě překonal Revišviliho.
    50. Kirill PANČENKO - 3:1
     
    50
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hosté snižují a možná tu ještě budeme mít drama. Po centru od rohového praporku se k hlavičce dostal čerstvý KIRILL PANČENKO a na přední tyči dostal míč za Revišviliho. Ten se sice snažil míč vykopnout, žel bez úspěchu.
     
    15
    Mordovija Saransk právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné, co se na stadionu děje. CSKA je v totálním rozkladu a prohrává už o tři branky! Mordovija se dostala do rychlého kontru, Djaló naservíroval zprava ideální pas do vápna, kde si naběhl RUSLAN MUCHAMETŠIN a zblízka zasunul do odkryté branky.
    13. Vladimir RYKOV - 2:0
     
    13
    Mordovija Saransk právě vstřelil branku!
    A navíc hosté dostávají druhý gól. K přímému kopu z hranice vápna se postavil VLADIMIR RYKOV, s ničím se nepáral a vyslal prudkou ránu do horního rohu Akinfejevovy branky. Ten si sice na míč sáhl, vyrazit jej ale nezvládl – 2:0.
     
    1
    Mordovija Saransk právě vstřelil branku!
    No tak to je úvod jako hrom! Po dlouhém výkopu přišla nenápadná hlavička, která mířila k Akinfejevovi. Ten ale odkopem trefil JEVGENIJE LUCENKA a před ním se tak objevila prázdná branka. Jednoduchý gól pro domácí tým!

    Aleš Pur

    Góly: 1. Lucenko, 13. Rykov, 15. Ruslan Muchametšin (Djaló), 68. Lucenko (Nachušev) – 50. Pančenko (Z. Tošić), 58. Z. Tošić (Doumbia), 59. Doumbia (A. Musa), 80. A. Musa (Doumbia), 85. A. Musa (V. Berezuckij), 88. Doumbia (Z. Tošić)

    Karty:   36. Rykov (SNK), 38. Djaló (SNK) – 70. Natcho (CSK)   54. Djaló (SNK)   12. Fernandes (CSK)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 9:7. Střely mimo: 5:13. Rohy: 8:8. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 10:10.
    FK Mordovija Saransk: Revišvili – Šitov, Nachušev, Perendija, Rykov – Vlasov (59. Dudijev), Le Tallec – Ruslan Muchametšin, Djaló, D. Stevanovič (63. Machmudov) – Lucenko (83. P. Ignatovič).
    Náhradníci: Cebanu – Tiškin, Dudijev, M. Kobachidze, Phibel, Bober, Šipicin, Ivanov, Sysujev, Machmudov, Samodin, P. Ignatovič.

    CSKA Moskva: Akinfejev – Fernandes, V. Berezuckij, Ignaševič, Ščennikov (58. G. Milanov) – Natcho (73. Cauņa), Dzagojev – Z. Tošić, Jerjomenko (46. Pančenko), A. Musa – Doumbia.
    Náhradníci: Čepčugov – Nababkin, Vasin, Cauņa, Golovin, G. Milanov, Pančenko.

    Rozhodca: Igor Nizovcev – Valerij Dančenko, Pavel Kulalajev