Motor ČB – Slavia 4:1 (kon.) | Třebíč – Benátky n/J 2:1 (kon.) | Most – Kladno 4:5 (kon.)
Jihlava – Přerov 2:3 (0:1 po s.n.) | Kadaň – Prostějov 7:2 (kon.) | Havířov – Šumperk 1:5 (kon.)
Litoměřice – Ústí n/L 5:4 (1:0 po s.n.)
koniec
AZ Havířov
1:5 (0:3, 1:0, 0:2)
DRACI PARS ŠUMPERK
cz Streda 16.09.2015, 18:00 • K&K PNEU Aréna • Chance Liga (CZ) • 4. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:51
    Jan Zdráhal (SUM) vyloučen na dvě minuty zadržení protihráče.
     
    57:31
    Draci právě vstřelili branku!
    MAREK HAAS však se svými spoluhráči uzavřel soupeře na celou přesilovku do jeho obranné třetiny a byl to právě tento šumperský útočník, který stál před brankou a volný kotouč dorazil do horní poloviny branky Svobody.
    Asistence: Jan Ščotka.
     
    55:53
    David Bahounek (HAV) vyloučen na dvě minuty za hrubost.
     
    51:39
    Karel Plášek uháněl s pukem sám na branku po špatné přihrávce Havířovských, ale nakonec si svůj únik "rozmyslel", tušil, že dotírající obránce jej stihne, tak raději rychle zabrzdil a snažil se otočkou vystřelit na branku soupeře, nakonec byl od kotouče zcela odstaven.
     
    50:57
    Jaroslav Moučka (SUM) vyloučen na dvě minuty za podražení.
     
    49:09
    Další vyložená šance Draků končí na rychlé vyrážečce brankáře Svobody. Maskovaný muž nyní domácí opravdu podržel.
     
    48:52
    Jiří Krisl (HAV) vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl.
     
    47:51
    Kanko dostal přesný pas zpoza branky od Maruny, ale jeho střela z první mu ideálně nesedla, a tak mířila pouze do postaveného betonu Šindeláře.
    44:22. FOŘT - 1:4

     
    44:22
    Draci právě vstřelili branku!
    Už jsme se chystali napsat zprávu, že se od začátku třetí třetiny hosté nedostali pořádně ke kotouči, ale sotva jsme na to pomysleli, zaveleli Draci k útoku, který končí čtvrtou brankou na jejich účet! TOMÁŠ FOŘT využil z přečíslení 2 na 1 nahrávku od Vrdlovce a střelou z první přesně do šibenice nedal brankáři Svobodovi naprosto žádnou šanci.
    Asistence: Daniel Vrdlovec, Jan Milfait.
    35:42. KANKO - 1:3

     
    35:42
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tak se domácí hokejisté přeci jen dočkávají! Po velkých zmatcích před brankou Draků po jedné ze střel doráželi puk hned dva útočníci, z nichž PETR KANKO byl ten úspěšný! Uložený trest hostů se tedy neukládá a pokračujeme v pěti hráčích na obou stranách.
    Asistence: Jan Maruna, Radim Ostrčil.
     
    34:09
    Karol Korím nyní zabránil téměř jasné brance, když do střely z bezprostřední blízkosti protihráče vložil vleže svou čepel!
     
    28:09
    Petr Kanko si mohl připsat čtvrtou branku v sezóně, když dostal mezi obráncem soupeře puk na hokejku do prostoru mezikruží. Svou střelu ale zamířil těsně vedle pravého růžku Šindelářovy svatyně.
     
    27:08
    Kaut mohl být velmi lehce autorem čtvrté branky Draků! Havířovská obrana na něj zcela zapomněla, a tak se útočník Šumperka ocitl s pukem sám před brankou, svou střelu však zamířil pouze do vystavené výstroje brankáře Svobody!
     
    24:44
    Sedlákova střela byla před brankou hned dvakrát tečována a domácí brankář by byl na ní určitě krátký, naštěstí si ale mohl oddechnout, rána mířila po změně směru těsně mimo!
     
    23:29
    Sztefek se po nečekaném odrazu dostal k puku přímo před brankou, podařilo se mu jej zamířit do vrchní poloviny, ale Šindelář pouze máchl lapačkou a veškeré pochybnosti v ní také ukryl.
     
    22:48
    A ústí z toho faul domácích. Martin Mazanec (HAV) vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl.
    20:01. AZ již ve druhém zápase v řadě střídá brankáře

     
    20:01
    Havířov vstupuje do druhé třetiny s brankářem Miroslav Svobodou v brance. Petr Matoušek již odpočívá na střídačce po své ne příliš povedené premiéře v letošní sezóně.
     
    19:39
    Tohle mohlo dopadnout velmi špatně! Radim Ostrčil nevystihl dobře rozehrávku a před brankou doslova namazal sjíždějícímu protihráči. Havířov měl velké štěstí, že byl v prostoru před brankou přítomen ještě druhý bek, který celou situaci nakonec zachránil.
     
    18:01
    Draci právě vstřelili branku!
    Draci se však třetí branky přeci jen dočkávají a to po střele MATĚJE BAŽANTA! Obránce hostí puk od modré čáry pouze nahodil a přestože není zřejmé, že by byl kotouč ve své dráze letu ještě tečován, prošel až za záda brankáře Matouška.
    Asistence: Jan Milfait, Tomáš Fořt.
     
    17:28
    Brunec mohl velmi rychle slavit třetí branku svého týmu, jenže po jeho střele z mezikruží Matoušek vytasil svou lapačku!
     
    11:24
    Šimun využil drobného zaváhání havířovské obrany, která dříve než se stihla zorientovat, už měla před brankou stojícího útočníka Draků. Střílející Šimun byl ke třetí brance Šumperka velmi blízko, ale Matoušek jeho přízemní střelu k tyči vyrazil špičkou betonu!
     
    10:22
    Draci právě vstřelili branku!
    JAN MILFAIT dělá hostům nyní velkou radost, protože zvyšuje jejich náskok na ledě soupeře na již dvoubrankový. Střelec Šumperka dostal krásnou přihrávku přesně mezi dva obránce a svou rychlou kličkou před brankou brankáře Matouška doslova vykoupal.
    Asistence: Daniel Vrdlovec, Tomáš Fořt.
     
    06:32
    Tomáš Sedlák (SUM) vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění.
    06:24. PŮLPÁN - 0:1

     
    06:24
    Draci právě vstřelili branku!
    Ale o pár vteřin později téměř identická situace již brankou končí! Mezi kruhy se s pukem objevil na chvíli volný ALEŠ PŮLPÁN, který svou ranou mířil přesně do prostoru vyrážečky Matouška!
    Asistence: Marek Haas, Tomáš Prokop.
     
    03:31
    Pechanec se s pukem rozjížděl u pravého mantinelu a už bylo jasné, že bude zle. Havířovský útočník se s pukem protlačil přes obránce až před branku a po dlouhé kličce zakončoval mezi betony Šindeláře, ale ten mezírku mezi betony stihl vykrýt!
     
    03:15
    Martin Lenďák (HAV) vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    01:27
    Maruna si udělal s pukem dvě kolečka a přihrál puk přímo před branku na volného Sedláčka, ten však prudký kotouč nezpracoval, a tak brankář Šindelář nemusel zasahovat.

    David Motloch

    Góly a asistencie: 36. Kanko (Maruna, Ostrčil) – 7. Půlpán (Haas, Prokop), 11. Milfait (Vrdlovec, Fořt), 19. Bažant (Milfait, Fořt), 45. Fořt (Vrdlovec, Milfait), 58. Haas (Ščotka)


    AZ Havířov: Matoušek (Svoboda) – Korím, Lenďák, Krisl "C", Bahounek, Mazanec, Ostrčil, Bail, Stuchlík – Staněk, Maliník, Kalus – Sztefek, Pechanec "A", Bárta – Maruna "A", Sedláček, Kanko – Kurovský, Rimmel, Matějek
    DRACI PARS ŠUMPERK: Šindelář (Novák) – Bažant, Sedlák "A", Zdráhal, Drtil, Ščotka, Prokop – Milfait, Vrdlovec, Fořt – Kaut, Moučka, Půhoný – Haas "A", Plášek "C", Šimun – Brunec, Voženílek, Půlpán – Ostřanský, Hroch

    Rozhodca: Kika – Novák, Hanzlík

    Diváci: 1625