Motor ČB – Slavia 4:1 (kon.) | Třebíč – Benátky n/J 2:1 (kon.) | Most – Kladno 4:5 (kon.)
Jihlava – Přerov 2:3 (0:1 po s.n.) | Kadaň – Prostějov 7:2 (kon.) | Havířov – Šumperk 1:5 (kon.)
Litoměřice – Ústí n/L 5:4 (1:0 po s.n.)
koniec
AZ Havířov
1:5 (0:3, 1:0, 0:2)
DRACI PARS ŠUMPERK
cz Streda 16.09.2015, 18:00 • K&K PNEU Aréna • Chance Liga (CZ) • 4. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:31
    Draci právě vstřelili branku!
    MAREK HAAS však se svými spoluhráči uzavřel soupeře na celou přesilovku do jeho obranné třetiny a byl to právě tento šumperský útočník, který stál před brankou a volný kotouč dorazil do horní poloviny branky Svobody.
    Asistence: Jan Ščotka.
    44:22. FOŘT - 1:4

     
    44:22
    Draci právě vstřelili branku!
    Už jsme se chystali napsat zprávu, že se od začátku třetí třetiny hosté nedostali pořádně ke kotouči, ale sotva jsme na to pomysleli, zaveleli Draci k útoku, který končí čtvrtou brankou na jejich účet! TOMÁŠ FOŘT využil z přečíslení 2 na 1 nahrávku od Vrdlovce a střelou z první přesně do šibenice nedal brankáři Svobodovi naprosto žádnou šanci.
    Asistence: Daniel Vrdlovec, Jan Milfait.
    35:42. KANKO - 1:3

     
    35:42
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tak se domácí hokejisté přeci jen dočkávají! Po velkých zmatcích před brankou Draků po jedné ze střel doráželi puk hned dva útočníci, z nichž PETR KANKO byl ten úspěšný! Uložený trest hostů se tedy neukládá a pokračujeme v pěti hráčích na obou stranách.
    Asistence: Jan Maruna, Radim Ostrčil.
     
    18:01
    Draci právě vstřelili branku!
    Draci se však třetí branky přeci jen dočkávají a to po střele MATĚJE BAŽANTA! Obránce hostí puk od modré čáry pouze nahodil a přestože není zřejmé, že by byl kotouč ve své dráze letu ještě tečován, prošel až za záda brankáře Matouška.
    Asistence: Jan Milfait, Tomáš Fořt.
     
    10:22
    Draci právě vstřelili branku!
    JAN MILFAIT dělá hostům nyní velkou radost, protože zvyšuje jejich náskok na ledě soupeře na již dvoubrankový. Střelec Šumperka dostal krásnou přihrávku přesně mezi dva obránce a svou rychlou kličkou před brankou brankáře Matouška doslova vykoupal.
    Asistence: Daniel Vrdlovec, Tomáš Fořt.
    06:24. PŮLPÁN - 0:1

     
    06:24
    Draci právě vstřelili branku!
    Ale o pár vteřin později téměř identická situace již brankou končí! Mezi kruhy se s pukem objevil na chvíli volný ALEŠ PŮLPÁN, který svou ranou mířil přesně do prostoru vyrážečky Matouška!
    Asistence: Marek Haas, Tomáš Prokop.

    David Motloch

    Góly a asistencie: 36. Kanko (Maruna, Ostrčil) – 7. Půlpán (Haas, Prokop), 11. Milfait (Vrdlovec, Fořt), 19. Bažant (Milfait, Fořt), 45. Fořt (Vrdlovec, Milfait), 58. Haas (Ščotka)


    AZ Havířov: Matoušek (Svoboda) – Korím, Lenďák, Krisl "C", Bahounek, Mazanec, Ostrčil, Bail, Stuchlík – Staněk, Maliník, Kalus – Sztefek, Pechanec "A", Bárta – Maruna "A", Sedláček, Kanko – Kurovský, Rimmel, Matějek
    DRACI PARS ŠUMPERK: Šindelář (Novák) – Bažant, Sedlák "A", Zdráhal, Drtil, Ščotka, Prokop – Milfait, Vrdlovec, Fořt – Kaut, Moučka, Půhoný – Haas "A", Plášek "C", Šimun – Brunec, Voženílek, Půlpán – Ostřanský, Hroch

    Rozhodca: Kika – Novák, Hanzlík

    Diváci: 1625