Trenčín – Trnava 5:3 (kon.) | Zlaté Moravce – Dunajská Streda 2:1 (kon.)
koniec
AS Trenčín
5:3 (3:1)
FC Spartak Trnava
Nedeľa 13.09.2015, 16:30 • Mestský štadión Trenčín • Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Trenčín dal gól!
    Hra vabank Trnave síce najprv vyšla na znižujúci gól, ale potom ušiel po ľavom krídle Bala, zbavil sa obrancu a prichystal premiérový gól pre MITCHELLA SCHETA, ktorý z päťky už len dokopol do odkrytejj brány.
     
    90+1
    Trnava dala gól!
    Trnasva bojuje do konca. Využila váhanie Trenčanov s odkopom, presila červeno-čiernych vyústila v šancu DAVIDA DEPETRISA, ktorý po otočke pálil presne k žrdi.
     
    81
    Trnava dala gól!
    Trenčania sa nestihli vrátiť po rohovom kope, Mikovič sa šikovne presadil cez Madua na pravej strane a ťahal akciu do šestnástky, kde síce najprv o loptu prišiel, ale tá sa dostala k osamotenému DAVIDOVI DEPETRISOVI, ktorý obstrelil brankára. Strelec jeho formátu sa vie postaviť. Asistencie Martin Mikovič.
     
    77
    Trenčín dal gól!
    Janečka zdanlivo dobre zasiahol a odvrátil loptu spred brány, lenže tá letela len vysokým oblúkom a tesne pred čiarou ju stihol hlavičkovať WESLEY DA SILVA ponad bezmocného gólmana.
     
    42
    Trnava dala gól!
    Hostia zvýšili aktivitu po treťom inkasovanom góle a naopak obrana AS pôsobila už ľahkovážne. HARIS HARBA dostal veľa priestoru pred šestnástkou na manévrovanie a potom aj na strelu, loptu pekne trafil a tá zapadla do trenčianskej brány.
     
    39
    Trenčín dal gól!
    Trnavská obrana úplne v troskách. Teraz nepokryli hostia postupne viacero hráčov, Kessel spracoval loptu pre IBRAHIMA RABIU, ktorý po prechode s loptou do šestnástky presne trafil.
     
    34
    Trenčín dal gól!
    Penaltu si po nastrelenej ruke pýtal aj na druhej strane trnavský tím, ale rozhodca nechal hru pokračovať. Guba vyhral súboj s faulujúcim Baezom pri čiare, na hranici šestnástky posunul na stred GINOVI VAN KESSELOVI, ktorý prudkou ranou prepálil brankára.
     
    23
    Trenčín dal gól!
    Gino van Kessel nabral rýchlosť na ľavej strane, trnavská obrana sa nestíhala vrátiť tak, aby na druhej strane dostihla MATÚŠA BERA, ktorý po prihrávke poslal loptu povedľa brankára do siete.

    Marián Vychovalý

    Góly: 23. Bero (van Kessel), 34. van Kessel (Guba), 39. Rabiu (van Kessel), 77. da Silva, 90+2. Schet (Bala) – 42. Harba, 81. Depetris (Mikovič), 90+1. Depetris

    Karty:   37. Kleščík (TRE), 56. Šemrinec (TRE), 70. Rabiu (TRE), 77. da Silva (TRE) – 25. Majtán (TRN), 32. Godál (TRN), 35. Majtán (TRN), 73. Janečka (TRN)


    AS Trenčín: Šemrinec – Madu, Čögley, Kleščík, Rundič – Bero (71. Holúbek), Koolwijk, Rabiu – Guba (81. Schet), da Silva, van Kessel (88. Bala).
    Náhradníci: Chovan – Skovajsa, Šulek, Schet, Bala, Holúbek, Opatovský.

    FC Spartak Trnava: Jakubech – Janečka, Nikolič, Godál, Hanzel – Vojtuš (46. Depetris), Baéz (63. Benogo), Halilovič, Mikovič – Harba, Majtán.
    Náhradníci: Strapák – Bortel, Casado, Benogo, Depetris.

    Rozhodca: Kružliak – Somoláni, Weiss

    Diváci: 3412