Tappara – Zug 3:1 (kon.) | Rauma – Luleå 0:3 (kon.) | Litvínov – Blues 3:2 (po pr.)
Mníchov – EC-KAC 6:1 (kon.) | Linz – Düsseldorf 5:3 (kon.) | Gap – Eisbären 3:1 (kon.)
koniec
Rapaces de Gap
3:1 (2:0, 0:1, 1:0)
Eisbären Berlín
cz Nedeľa 06.09.2015, 18:00 • Alp' Arena, Gap (kapacita 2800 míst) • Liga majstrov • Skupina 16
Predzápasové kurzy
Partner:
    Camilo MIETTINEN - 3:1
     
    54:04
    Tým Gap právě vstřelil branku!
    Domácí z ničeho nic dávají branku na 3:1 a velmi se přibližují výhře v dnešním zápase! Rána Chada Langlaise od modré čáry trefila před brankou CAMILA MIETTINENA tak šikovně, že se puk odrazil před prázdnou branku a Miettinen jej v pádu dopravil do branky! Asistence: Chad Langlais a Anthony Rech.
    Jonas MÜLLER - 2:1
     
    31:13
    Eisbären právě vstřelili branku!
    Hosté přesilovou hru využívají a snižují na rozdíl jediné branky! Darin Olver v rohu kluziště dlouho vymýšlel, komu přihraje, až krásnou přihrávkou našel před brankou JONASE MÜLLERA, na jehož střelu byl Bertrand krátký! Asistence: Darin Olver a Bruno Gervais.
    Matt CARTER - 2:0
     
    12:43
    Tým Gap právě vstřelil branku!
    To je neuvěřitelné, domácí bleskurychle využívají i druhou početní výhodu! Přihrávka napříč pásmem od Goličiće doletěla přesně na hokejku mATTA CARTERA, který z úhlu podruhé dnes překonal Vehanena! Asistence: Boštjan Goličić a Marc-Andre Bernier.
    Matt CARTER - 1:0
     
    10:06
    Tým Gap právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovou hru tentokrát téměř ihned proměňují! Vehanen dokázal tečovanou ránu Boštjana Goličiće od modré čáry vyrazit jen před sebe, u puku byl jako první MATT CARTER a v klidu jej zametl do poloprázdné branky! Asistence: Camilo Miettinen a Boštjan Goličić.

    Adam Lacek

    Góly a asistencie: 11. Carter (Miettinen, Goličić), 13. Carter (Goličić, Bernier), 55. Miettinen (Langlais, Rech) – 32. Müller (Olver, Gervais)


    Rapaces de Gap: Bertrand (Dubos) – Langlais, Maher, Trabichet (C), Kramár, Chapelier, McEachen, Baridon, Seignez – Carter, Bernier, Goličić – Miettinen, Rech, Richter – Doherty, Bouvet, Perez – Rohat, Da Costa, Guiberteau. Trenér: Luciano Basile.
    Eisbären Berlín: Vehanen (Nastiuk) – Baxmann, Dupont, Müller, Gervais, Hördler, Haase, Braun – Noebels, Olver, Pohl – Talbot, Mulock, Machacek – Busch, Rankel (C), Kuji – Tallackson, Ziegler, Filin. Trenér: Uwe Krupp.

    Rozhodca: Massy, Barcelo – Furet, Caillot

    Diváci: 2496