Togliatti – Kazaň 1:4 (kon.) | Čerepovec – Petrohrad 0:3 (kon.) | Soči – Jaroslavľ 2:1 (kon.)
S.Moskva – Novgorod 2:5 (kon.)
koniec
Severstaľ Čerepovec
0:3 (0:1, 0:0, 0:2)
SKA Petrohrad
cz Pondelok 31.08.2015, 18:30 • Sports-Concerts Hall Almaz • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Jevgenij KETOV - 0:3
     
    54:01
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Petrohrad se prosazuje potřetí a o vítězi je již pravděpodobně rozhodnuto! Domácí tým propadli ve středním pásmu a po pravé straně najížděl na Štěpánka JEVGENIJ KETOV, který dokázal dostat puk do sítě! Asistence: Pjotr Chochrjakov, Dinar Chafizullin
    Maxim ČUDINOV - 0:2
     
    52:28
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Petrohrad dvojnásobnou přesilovku využívá a domácí se dostávají do velmi složité situace! Hostující celek dlouhou dobu kombinoval před brankou Jakuba Štěpánka. Následně Vadim Šipačjov našel pěknou žabičkou mezi kruhy MAXIMA ČUDINOVA, který tvrdou střelou poslal puk do sítě! Asistence: Vadim Šipačjov, Jegor Jakovlev
     
    51:27
    Igor Skorochodov nastavil Čudinovovi koleno na modré a dostává dvě minuty! SKA si tak zahraje přesilovku 5 na 3!
     
    50:53
    To je velmi nepříjemné pro domácí celek! Andrej Šefer poslal k zemi Nikolaje Bělova a míří na trestnou lavici!
     
    47:50
    Do samostatného úniku se dostal domácí Dmitrij Kagarlistkij, kterého stíhal obránce Chafizullin, nicméně domácí útočník se dostal do zakončení. Koskinen však střelu dokázal vyrazit!
     
    45:10
    Parádní zadovku předvedl Pavel Bučněvič, který našel před brankou Skorochodova, ten však pohotovou střelou Koskinena nepřekonal!
     
    39:26
    Ilja Kablukov je již zpět na ledě a Severstal nevyužil ani třetí přesilovou hru!
     
    38:08
    Pavel Černov posunul kotouč na levou stranu, kde se nacházel Bučněvič. Rána mladého ruského útočníka však mířila jen do připraveného Koskinena!
     
    37:26
    V této třetině má však problém s disciplínou hostující Petrohrad! Na trestnou lavici míří Ilja Kablukov, který poslal nedovoleným způsobem k zemi Monachova! Třetí přesilová hra pro Severstal!
     
    36:08
    Teď se Severstal dostal konečně do zakončení! Od modré tvrdě pálil Miroslav Blaťák, avšak jeho rána mířila těsně mimo!
     
    34:37
    Rukavišnikov je již zpět na ledě, nicméně domácí budou hrát další přesilovku! Na trestnou lavici míří za podražení Jevgenij Ketov!
     
    32:25
    První přesilovou hru si zahraje i domácí Severstal! V souboji s Kovyršinem si pomohl nedovoleným zákrokem Rukavišnikov!
     
    31:42
    Druhá lajna SKA se dostala do zajímavého úniku! Dadonov našel před brankou zcela volného Lindströma, kterému však nesedlo zpracování a švédský útočník se dostal mimo střelecký úhel.
     
    28:22
    V pásmu Petrohradu se dostal k puku Dmitrij Kagarlickij, který skvěle načasoval puk před branku pro Jevgenije Monse, jehož ránu však dokázal lapit Mikko Koskinen!
     
    27:09
    Do samostatného úniku se málem dostal Pavel Bučněvič, nicméně výborný obranný zákrok předvedl Maxim Čudinov!
     
    23:25
    Máme tu dalšího vyloučeného hráče domácího celku! Na trestnou lavici usedá Vadim Berdnikov, který sekl Alexandera Kadejkina!
     
    21:39
    Po chybné rozehrávce Petrohradu se do zakončení dostal Pavel Bučněvič, který ujížděl s Skorochodovem dva na jendoho. Mladý ruský útočník však nemířil přesně!
     
    10:42
    Další vyloučení z řad domácího celku! Na trestnou lavici míří za hákování domácí Jurij Trubačjov a SKA má k dispozici další přesilovou hru!
     
    06:06
    Máme tu první vyloučení dnešního utkání! Na trestnou lavici míří domácí Pavel Lukin a SKA má k dispozici první přesilovou hru!
    Anton BURDASOV - 0:1
     
    02:08
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Favorit tohoto utkání jde velmi rychle do vedení! V rohu kluziště se dostal k puku ANTON BURDASOV, který si vyjel do lepší střelecké pozice a vypálil na přední tyč. Štěpánek toho příliš neviděl a kotouč mu propadl do branky! Asistence: Alexander Barabanov
     
    00:25
    Do první velké příležitosti se dostal domácí Severstal, když do pásma najel Pavel Černov. Střelu zkušeného ruského útočníka však vyrazil Ilja Ježov!

    Jan Havlovic

    Góly a asistencie: 3. Burdasov (Barabanov), 53. Čudinov (Šipačjov, Jakovlev), 55. Ketov (Chochrjakov, Chafizullin)


    Severstaľ Čerepovec: Štěpánek (Magarilov) – Blaťák, Němec, Karlsson, Konev, Šefer (C), Lukin, Kudako, Popov – Kagarlickij (A), Mons, Černov – Trubačjov (A), Skorochodov, Bučněvič – Kazakovcev, Monachov, Kovyršin – Berdnikov, Nikoncev, Dedunov
    SKA Petrohrad: Koskinen (Ježov) – Chafizullin, Rukavišnikov, Čudinov, Jakovlev, Kalinin, Judin, Bělov – Kablukov, Arťuchin (A), Burdasov – Lindström, Dadonov, Šipačjov – Grebennikov, Ketov, Chochrjakov – Ponikarovskij, Kadejkin, Barabanov

    Rozhodca: Bulanov, Olenin – Goljak, Dedjulja