Togliatti – Kazaň 1:4 (kon.) | Čerepovec – Petrohrad 0:3 (kon.) | Soči – Jaroslavľ 2:1 (kon.)
S.Moskva – Novgorod 2:5 (kon.)
koniec
Severstaľ Čerepovec
0:3 (0:1, 0:0, 0:2)
SKA Petrohrad
cz Pondelok 31.08.2015, 18:30 • Sports-Concerts Hall Almaz • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    SKA PETROHRAD
    Úřadující mistr KHL začal sezónu zahajovacím utkáním s CSKA. Velmi sledovaný duel dospěl až do prodloužení, ve kterém už po dvacetipěti sekundách rozhodl Geoff Platt a CSKA vyhrálo 4:3. V dalším utkání již viděli diváci v Ice Palace výhru domácího celku! SKA si dokázalo poradit s Dinamem Minsk 2:1. V dalším kole však přišlo velké překvapení! Petrohrad přivítal doma Nižnij Novgorod, tedy velkého outsidera utkání. Torpedo však šlo do vedení již v páté minutě. Na tuto branku odpověděl Šipačjov, nicméně na další dvě už SKA odpověď nenašlo a Nižnij Novgorod se mohl radovat z překvapivé výhry.

    SKA se naopak dnes poprvé představí na ledě soupeře, takže uvidíme, jak si svěřenci Andreje Nazarova povedou ...
     
    SEVERSTAL ČEREPOVEC
    Tým z Východní konference započal novou sezónu ve finsku. V Hartwall Arena se střetl s domácím Jokeritem Helsinki. Na úvodní branku Trubačjova asistoval i Ondra Němec, nicméně následně dávali branky jenom domácí. V závěru ještě snížil Jevgenij Kovyršin, nicméně tým, za který chytá Jakub Štěpánek, už více nestihl. V dalším utkání již konečně přišla výhra! Severstal se střetl s Dinamem Riga, které se v úvodním kole vyšláplo na Kazaň. Utkání dospělo do prodloužení, ve kterém rozhodl o vítězství 3:2 Jevgenij Mons. Na tuto brank asistoval další Čech, Miroslav Blaťák!

    Čerepovec se tak dnes poprvé představí před svými fanošuky a jistě by rád návazal na dobrý výkon z Lotyška ...
     
    Příjemný pondělní večer u sledování dobrého hokeje! Kontinentální hokejová liga dnes pokračuje dalšími zápasy. My se společně zaměříme na střetnutí Severstalu Čerepovec proti SKA Petrohrad! Úvodní vhazování je naplánováno v 18:30 a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
     
    Úvodní sestavy:

    Severstal Čerepovec: Štěpánek (Magarilov) – Blaťák, Němec, Karlsson, Konev, Šefer (C), Lukin, Kudako, Popov – Kagarlickij (A), Mons, Černov – Trubačjov (A), Skorochodov, Bučněvič – Kazakovcev, Monachov, Kovyršin – Berdnikov, Nikoncev, Dedunov

    SKA Petrohrad: Ježov (Nazarov) – Chafizullin, Rukavišnikov, Čudinov, Jakovlev, Kalinin, Judin, Bělov – Kablukov, Arťuchin (A), Burdasov – Lindström, Dadonov, Šipačjov – Grebennikov, Ketov, Chochrjakov – Ponikarovskij, Kadejkin, Barabanov

    Rozhodčí: Bulanov, Olenin – Goljak, Dedjulja.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:08
    Úvodní vhazování vyznělo lépe pro hostující Petrohrad. Ilja Kablukov však velmi rychel ztratil puk a do útoku se dostal Severstal. Ježov však zasahovat nemusel!
     
    00:25
    Do první velké příležitosti se dostal domácí Severstal, když do pásma najel Pavel Černov. Střelu zkušeného ruského útočníka však vyrazil Ilja Ježov!
     
    00:56
    Na druhé straně si připsal první zákrok také Kuba Štěpánek, který vyrazil střelu Jevgenije Arťuchina-
     
    01:22
    SKA opět zahrozilo! Po levé straně zajel do pásma Šipačjov, který přenechal puk Dadanovi, jehož rána však mířila pouze do středu branky, kde byl připravený Štěpánek!
     
    01:53
    Chafizullin našel dlouhou rozehrávkou na modré čárě Jevgenije Ketova, který se však nedokázal dostat ke střele.
     
    02:02
    Na druhé straně se nedokázal dostat do zakončení ani Trubačjov a dopředu jde SKA!
     
    02:08
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Favorit tohoto utkání jde velmi rychle do vedení! V rohu kluziště se dostal k puku ANTON BURDASOV, který si vyjel do lepší střelecké pozice a vypálil na přední tyč. Štěpánek toho příliš neviděl a kotouč mu propadl do branky! Asistence: Alexander Barabanov
    Anton BURDASOV - 0:1
     
    03:09
    Od modré čáry teď pálil Jakovlev, který dostal skvělou přihrávku od Čudinova. Štěpánek se však tentokrát dokázal zorientovat a střelu lapil.
     
    03:59
    Velmi dobrou práci odvedl za brankou domácí Pavel Bučněvič, který si dokázal udržet za zádi Chafizullina a dostal se i do zakončení. Ježov byl však na svém místě.
     
    04:38
    Na druhé straně se dostal do zakončení Jevgenij Ketov, který je zatím velmi aktivní. Ani tentokrát však branku Štěpánka netrefil.
     
    05:18
    Čtvrtá lajna domácího celku teď zatápí Petrohradu a kombinuje v útočném pásmu. Do zakončení se však zatím Severstal nedostal.
     
    05:47
    Pavel Dedunov dokázal na modré uvolnit Vadima Berdnikov, který vypálil zápěstím. Jeho ránu však přizvedl nad branku jeden z obránců a bude se vhazovat po pravici Ježova.
     
    06:06
    Máme tu první vyloučení dnešního utkání! Na trestnou lavici míří domácí Pavel Lukin a SKA má k dispozici první přesilovou hru!
     
    06:19
    Severstal však zahájil přesilovou hru velmi dobře! Mons dokázal vyhrát vhazování a Ondra Němec vyhazuje kotouč do středního pásma.
     
    06:46
    Tým Václava Sýkory opět velmi dobře napadal ve vlastním pásmu a Severstal se dokázal opět osvobodit.
     
    07:15
    Hostující Petrohrad je již nastěhován v útočném pásmu a do zakončení se dostal zadák Maxim Čudinov. Jeho ránu však přizvedl někdo z domácích do ochranné sítě.
     
    07:51
    SKA rozjíždělo další kombinaci v útočném pásmu, nicméně přihárvka Antona Burdasova, střelce první branky, přesná nebyla a přesilovka hostujícího týmu je pomalu u konce!
     
    08:28
    Miroslav Blaťák svou rozehrávkou hledal na útočné modré Anatolij Nikonceva, který však nedokázal rychlou přihrávku zpracovat.
     
    08:59
    Jakub Štěpánek vyjel za branku a pokoušel se rozehrát. Rozehrávka se však českému brankáři nevyvedla a ke střele se dostal Grebennikov. Hostující útočník naštěstí pro domácí netrefil branku!
     
    09:19
    Ilja Grebennikov se dostal ke střele i o pár sekund později, tentokrát mířil přesněji, nicméně Kuba Štěpánek byl přípravený.
     
    09:48
    Další zajímavou přihrávku na modrou dostal Jevgenij Mons, nicméně jeho postup zastavil obránce SKA. Na druhou stranu se dostával ke střele Burdasov, ani on však nebyl vpuštěn do zakončení domácími obránci.
     
    10:09
    V posledních minutách je hra velmi přerušována. Před malou chvílí se dostal ke střele Chochrjakov, avšak mířil pouze do připraveného Štěpánka.
     
    10:29
    Vadim Šipačjov se octil s kotoučem na holi na pravé straně a křížnou přihrávkou hledal před brankou Dadonova. Ruský útočník však rychlou přihrávku nedokázal zpracovat.
     
    10:42
    Další vyloučení z řad domácího celku! Na trestnou lavici míří za hákování domácí Jurij Trubačjov a SKA má k dispozici další přesilovou hru!
     
    11:12
    Začátek oslabení se však opět vydařil Severstalu, který dokázal dvakrát vyhodit kotouč ze třetiny. Nyní se však již SKA dokázal dostat do útočného pásma a kombinuje.
     
    11:46
    Šipačjova lajna se nedokázala udržet v pásmu a musela se vrátit do středního pásma. Ani tato přesilovka se SKA příliš nedaří.
     
    12:18
    Zpoza branky si vyjel Joakim Lindström, který střílel na přední tyč, nicméně Štěpánek si tento prostor dokázal pokrýt.
     
    12:42
    Severstal zatím zvládá oslabení skvěle a i druhou přesilovku dokázal ubránit. Trubačjov je zpět na ledě a Severstal je v plném počtu.
     
    13:11
    Do zajímavého zakončení se na pravé straně dostal obránce Dinar Chafizullin, který dostal poměrně hodně prostoru a mířil pod břevno. Český gólman však dokázal zasáhnout!
     
    13:58
    Z vlastního pásma se snažil rozehrát Pavel Lukin, avšak byl nepříjemně napadán Grebennikovem. Domácím zadák nakonec situaci dokázal vyřešit.
     
    14:32
    V útočném pásmu výborně zapracoval Alexandr Barbanov, který dokázal vybojovat střeleckou pozici pro Kadejkina, ten však nakonec mířil mimo.
     
    14:57
    Na druhé straně zahrozil mladý Pavel Bučněvič, který se dostal ke střele z levé strany, ani tato rána se mezi tři tyče nevešla.
     
    15:47
    Jevgenij Arťuchin dokázal udělat prostor pro Burdasova, kterému však rána nesedla a z mezikruží mířil rovněž mimo.
     
    16:23
    Nikolaj Kazakocev si to namířil odvážně mezi dvojici protihráčů, avšak do zakončení se nedostal. Navíc kotouč ztratil a SKA míří do útoku.
     
    17:07
    Na začátku útoku Severstalu se octil Jevgenij Mons, který si to namířil k modré čáře a vypálil zápěstí. Ilja Ježov byl však pozorný.
     
    17:49
    Miroslav Blaťák ve středním pásmu posunul kotouč na Bučněviče, který obkroužil branku Ježova, avšak ke střele se nedostal.
     
    18:25
    Po delší době je hra přerušena! Domácí Jevgenij Kovyršin zavezl kotouč za branku, a následně jej poslal před branku. Ilja Ježov však puk schoval pod svou lapačku.
     
    18:48
    Na druhé straně se do zakončení od modré dostal Jegor Jakovlev. Štěpánkovi chytře clonil Šipačjov, nicméně český brankář kotouč dokázal lapit.
     
    19:06
    Severstal dokázal ve vlastním pásmu vyhrát vhazování a ke kotouči se dostal Dmitrij Kagarlickij, který najel až do útočného pásma a vystřelil. Ruský útočník vybojoval vhazování před Ježovem.
     
    19:39
    SKA se dokázalo v poslední minutě usadit v útočném pásmu a dlouhou dobu kombinovalo. Obrana Severstalu se však dokázala ubránit a první třetina je u konce!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina v Sports-Concerts Hall Almaz nabídla hodně technický hokej. Do utkání vstoupil lépe Petrohrad, který se dostal do vedení už ve třetí minutě, kdy vyslal od mantinelu nenápadnou střelu Anton Burdasov. Po úvodní brance byla hra velmi vyrovnaná a oba týmy si dávali v obraně velký pozor. Domácí se dostávali k zajímavým střelám, nicméně žádná se neujala.

    Druhá třetina začně přibližně v 19:22!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:25
    První útok SKA se ihned po vhazování dokázal dostat do útočného pásma a momentálně kombinuje na levé straně.
     
    21:03
    Anton Burdasov si vyjel na hranici pravého kruhu a střílel na přední tyč. Jakub Štěpánek však střelu dokázal vyrazit do rohu kluziště.
     
    21:39
    Po chybné rozehrávce Petrohradu se do zakončení dostal Pavel Bučněvič, který ujížděl s Skorochodovem dva na jendoho. Mladý ruský útočník však nemířil přesně!
     
    22:08
    Do útočného pásma najel po levé straně Jevgenij Dadonov, který vyslal tvrdou ránu. Jakub Štěpánek však nemusel zasahovat, neboť puk mířil pouze do boční sítě.
     
    22:33
    Petrohrad se nedokázal udržet v útočném pásmu a Chafizullin se musel vracet až k brankáři Ježovovi, od kterého zahajuje útok svého týmu.
     
    23:06
    Ani tentokrát se však SKA nedokázal dostat do útočného pásma a Konev drží kotouč za vlastní brankou a čeká na vystřídání svých spoluhráčů.
     
    23:25
    Máme tu dalšího vyloučeného hráče domácího celku! Na trestnou lavici usedá Vadim Berdnikov, který sekl Alexandera Kadejkina!
     
    23:38
    Hned na úvod přesilovky pálil od modré Maxim Čudinov, nicméně jeho rána mířila mimo a Kuba Štěpánek nemusel zasahovat.
     
    24:06
    Čudinov našel na levé straně volného Lindströma, který pohotově vypálil. Štěpánek kotouč vyrazil a Severstal následně vyhazuje.
     
    24:38
    První polovina oslabení domácímu celku vyšla na jedničku. Dokáže Severstal ubránit i třetí oslabení v tomto zápase?
     
    25:15
    Tvrdou ránu vyslal z hranice levého kruhu Vadim Šipačjov, jehož tvrdá rána však prolétla nad brankou!
     
    25:37
    Anton Burdasov nahodil kotouč do pásma, který doklouzal k českému brankáři, jenž přerušuje hru.
     
    25:50
    Nenápadnou ránu od modré vyslal hostující obránce Chafizullin, který však střelou zápěstím Štěpánka nepřekonal. Český brankář stihl i rozehrát.
     
    26:28
    Severstal dlouhou dobu kombinoval ve vlastní třetině, následná rozehrávka však domácímu celku vůbec nevyšla a dopředu může zamířit SKA.
     
    27:09
    Do samostatného úniku se málem dostal Pavel Bučněvič, nicméně výborný obranný zákrok předvedl Maxim Čudinov!
     
    27:39
    SKA se na malou chvíli dostalo do kombinace v útočném pásmu. Střelu z otočky vyslal na branku Štěpának Šipačjov, avšak český gólman byl na místě. První komerční přestávka druhé třetiny.
     
    27:59
    Zajímavou přihrávku do pásma dostal Jevgenij Mons, který na nic nečekal a vypálil. Jeho rána však mířila těsně mimo!
     
    28:22
    V pásmu Petrohradu se dostal k puku Dmitrij Kagarlickij, který skvěle načasoval puk před branku pro Jevgenije Monse, jehož ránu však dokázal lapit Mikko Koskinen!
     
    29:07
    Na druhé straně zahrozil také Petrohrad. Mezi kruhy si dokázal udělat prostor Anton Burdasov, který poslal střelu na branku Jakub Štěpánka. Český brankář tohoto příliš neviděl, nicméně kotouč dokázal lapil!
     
    29:29
    Kazakovcev se po nepřesné přihrávce Rukavišnikova dostal k puku na levé straně a pohotově vystřelil. Finský gólman však střelu vyrazil!
     
    29:46
    Tlak Severstalu pokračoval a Jevgenij Mons našel na modré Pavla Lukina, jehož ránu přizvedl do ochranné sítě někdo z hostů!
     
    30:27
    O individuální průnik se pokoušel Jevgenij Mons, kterého však zastavil Kalinin. Ruský útočník následně našel na modré Blaťáka, jehož rána však nemířila přesně.
     
    30:54
    Jevgenij Mons se nakonec dočkal a dostal puk na pravou stranu, odkud ohrozil brnaku Koskinena. Finský gólman však puk za svá záda nepustil.
     
    31:15
    Severstalu se nevydařila rozehrávka a rozhodčí poprvé v tomto zápase odpískali zakázané uvolnění. Vhazování před brankou Jakuba Štěpánka.
     
    31:42
    Druhá lajna SKA se dostala do zajímavého úniku! Dadonov našel před brankou zcela volného Lindströma, kterému však nesedlo zpracování a švédský útočník se dostal mimo střelecký úhel.
     
    32:09
    Na druhé straně ujel Pavel Bučněvič, který přenechal kotouč Jurij Trubačjovovi, jehož rána zápěstím skončila v ochranné síti.
     
    32:25
    První přesilovou hru si zahraje i domácí Severstal! V souboji s Kovyršinem si pomohl nedovoleným zákrokem Rukavišnikov!
     
    32:52
    Jevgenij Mons se ocitl s pukem na pravé straně a posílal před branku střílenou přihrávku pro Černova. Ruský útočník však nedokázal přihrávku zpracovat a puk vylétl z pásma ven.
     
    33:25
    První polovina přesilovky se Severstalu příliš nepovedla. SKA již dokázalo třikrát vyhodil kotouč za branku Štěpánka a zatím v pohodě brání první oslabení!
     
    34:09
    Ve vlastním pásmu navíc udělal velkou chybu Mons, který namazal Ketovovi. Mladý útočník SKA se však do zakončení nedostal.
     
    34:37
    Rukavišnikov je již zpět na ledě, nicméně domácí budou hrát další přesilovku! Na trestnou lavici míří za podražení Jevgenij Ketov!
     
    35:03
    Severstal ani druhou přesilovku nezahájil ideálně. Petrohrad již dokázal dvakrát vyhodil, což pro domácí hráče není příliš dobrá zpráva.
     
    35:40
    Teď ztratil míč na modré čáře Pavel Bučněvič a Joachim Lindström jej vyvezl až do útočného pásma.
     
    36:08
    Teď se Severstal dostal konečně do zakončení! Od modré tvrdě pálil Miroslav Blaťák, avšak jeho rána mířila těsně mimo!
     
    36:39
    Těsně před koncem přesilové hry domácího celku se do zakončení dostal také hostující Alexej Ponikarovskij, avšak ani on nemířil přesně!
     
    37:26
    V této třetině má však problém s disciplínou hostující Petrohrad! Na trestnou lavici míří Ilja Kablukov, který poslal nedovoleným způsobem k zemi Monachova! Třetí přesilová hra pro Severstal!
     
    37:34
    Severstal ani v tomto případě nezačíná ideálně! Rána Ondřeje Němce nemířila přesně a SKA následně vyhazuje kotouč.
     
    38:08
    Pavel Černov posunul kotouč na levou stranu, kde se nacházel Bučněvič. Rána mladého ruského útočníka však mířila jen do připraveného Koskinena!
     
    38:37
    Severstal i nadále kombinoval v útočném pásmu, nicméně Petrohrad se dokázal ubránit a vyhazuje kotouč do středního pásma.
     
    39:25
    Domácímu celku se však v přesilové hry příliš nedaří. Ve středním pásmu se dostal k puku Šipačjov, který jej nahodil na Štěpánka. Český gólman nepředvedl ideální zákrok, nicméně přerušuje hru.
     
    39:26
    Ilja Kablukov je již zpět na ledě a Severstal nevyužil ani třetí přesilovou hru!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina bohužel branku nenabídla, nicméně jsem sledovali zlepšený výkon domácího celku! Na začátku druhé třetiny se dostal do úniku dva na jednoho Bučněvič s Skorochodovem, nicméně prvně jmenovaný neřešil situaci ideálně! Ve 29. minutě se ke slibné střele dostal Mons, nicméně Koskinen dokázal kotouč lapit! Severstal měl ve druhé polovině druhé třetiny k dispozici tři přesilové hry, avšak ani z jedné se prosadit nedokázal!

    Třetí třetina začne přibližně v 20:11!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:59
    První střelu třetí třetiny si připsal Lindström, avšak nemířil přesně.
     
    41:29
    Na druhé straně se ke střele dostal také Pavel Bučněvič, avšak Koskinena nepřekonal.
     
    43:21
    Petrohrad je ve třetí třetině aktivnější a dostává se do střeleckých příležitostí, nicméně obrana Severstalu pracuje velmi dobře!
     
    44:06
    Další ránu od modré vyslal Miroslav Blaťák a Miko Koskinen měl špatný výhled. Finský brankář však dokázal střelu vyrazit!
     
    45:10
    Parádní zadovku předvedl Pavel Bučněvič, který našel před brankou Skorochodova, ten však pohotovou střelou Koskinena nepřekonal!
     
    45:52
    Alexej Ponikarovskij se dokázal dostat s pukem až za branku Jakub Štěpánka, nicméně dvojice Karlsson – Konev se o ukrajinského útočníka dokázala postarat.
     
    46:59
    Vadim Šipačjov táhl další útok SKA po levé straně, následně ruský útočník nahrál na druhou stranu, odkud vystřelil Dadonov. Jeho rána však letěla mimo!
     
    47:50
    Do samostatného úniku se dostal domácí Dmitrij Kagarlistkij, kterého stíhal obránce Chafizullin, nicméně domácí útočník se dostal do zakončení. Koskinen však střelu dokázal vyrazit!
     
    47:50
    Následuje první komerční přestávka ve třetí třetině!
     
    48:09
    Jegor Jakovlev dostal puk na modrou čáru, odkud zprvní vypálil Maxim Čudinov. Tvrdou ránu ruského obránce však Štěpánek dokázal vyrazit!
     
    48:42
    Na útočnou polovinu se s pukem dostal Ilja Grebennikov, který obkroužil branku a dokázal vystřelit. Štěpánek však slabou ránu srazil do rohu!
     
    49:19
    Kombinace SKA pokračovala, nicméně hráči Severstalu výborně napadali a dokázali se zmocnil puku!
     
    49:45
    Miroslav Blaťák držel kotouč ve vlastním pásmu a následně dokázal poslat přihrávku do středního pásma na Berdnikova, který postupuje do útočného pásma.
     
    50:19
    Právě Vadim Berdnikov našel přihrávkou najetého Ondřeje Němce, jehož rána však byla sražena do ochranné sítě!
     
    50:53
    To je velmi nepříjemné pro domácí celek! Andrej Šefer poslal k zemi Nikolaje Bělova a míří na trestnou lavici!
     
    51:15
    Petrohrad předvedl v pásmu velmi rychlou kombinaci, avšak ke střele se nedostal a kotouč je ve střední pásmu!
     
    51:27
    Igor Skorochodov nastavil Čudinovovi koleno na modré a dostává dvě minuty! SKA si tak zahraje přesilovku 5 na 3!
     
    51:42
    Z levé strany střílel tvrdou ránu Šipačjov, avšak minul!
     
    51:56
    Severstal se dokázal dostat ke kotouči a vyhazuje!
     
    52:28
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Petrohrad dvojnásobnou přesilovku využívá a domácí se dostávají do velmi složité situace! Hostující celek dlouhou dobu kombinoval před brankou Jakuba Štěpánka. Následně Vadim Šipačjov našel pěknou žabičkou mezi kruhy MAXIMA ČUDINOVA, který tvrdou střelou poslal puk do sítě! Asistence: Vadim Šipačjov, Jegor Jakovlev
    Maxim ČUDINOV - 0:2
     
    52:58
    Petrohrad ještě pokračuje v klasické přesilovce, nicméně domácím se podařilo vyhodit!
     
    53:36
    Domácí tým je již v plném počtu! Má však pouze šest minut na vstřelení dvou branek!
     
    54:01
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Petrohrad se prosazuje potřetí a o vítězi je již pravděpodobně rozhodnuto! Domácí tým propadli ve středním pásmu a po pravé straně najížděl na Štěpánka JEVGENIJ KETOV, který dokázal dostat puk do sítě! Asistence: Pjotr Chochrjakov, Dinar Chafizullin
    Jevgenij KETOV - 0:3
     
    54:39
    Severstal se pokouší o okamžitou odpověď, nicméně Petrohrad kombinaci domácích velmi dobře brání.
     
    55:05
    Puk se v mezikruží odrazil na hůl Černova, který vystřelil z voleje. Rána ruského útočníka však mířila pouze do připraveného Koskinena.
     
    55:43
    Petrohradu se vůbec nepovedla rozehrávka a rozhodčí po delší době odpískal zakázané uvolnění.
     
    56:12
    Domácí tým opět propadl ve středním pásmu a po levé straně táhl útok SKA Šipačjov, který následně nahrál pod sebe na Dadonova. Střelu ruského útočníka však vyrazil Štěpánek.
     
    56:59
    Střelec poslední branky, Jevgenij Ketov, se dostal k puku v útočném pásmu a ušetřil pár vteřinek. Severstal se ještě pokouší o vstřelení čestné branky.
     
    57:44
    Domácí tým otveřel hru, což nahrává SKA, které se často dostává do rychlých protiútoků.
     
    58:08
    Rukavišnikov se dostal k puku za svou brankou a pohotově jej poslal ze třetiny ven.
     
    58:42
    Petrohrad se dostal v útočném pásmě do tlaku a ke střele se dostal Arťuchin, který však trefil pouze bránícího hráče.
     
    59:21
    Severstalu se vůbec nevydařila rozehrávka a je pískáno zakázané uvolnění. Vhazování před Kubou Štěpánkem.
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Severstal Čerepovec se v domácím prostředí nedokázal prosadit a s SKA Petrohrad prohrál 0:3!

    Hostující SKA udělalo důležitý krok k výhře už ve třetí minutě, když se dokázal prosadit Burdasov. Ve druhé třetině měl Severstal k dispozici hned několik přesilových her, nicméně ani jednu z nich neproměnil. Ve třetí třetině se Petrohrad dokázal prosadit hned dvakrát a může se radovat z prvního letošního vítězství na ledě soupeře!

    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA
    Jakub Štěpánek (CER) – 3 obdr. branky, 28 zásahů, 90,32 % úspěšnost zásahů
    Ondřej Němec (CER) – 0+0, 0 střel, TOI – 23:44
    Miroslav Blaťák (CER) – 0+0, 0 střel, TOI – 22:29

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (20:45:31)

    Jan Havlovic

    Góly a asistencie: 3. Burdasov (Barabanov), 53. Čudinov (Šipačjov, Jakovlev), 55. Ketov (Chochrjakov, Chafizullin)


    Severstaľ Čerepovec: Štěpánek (Magarilov) – Blaťák, Němec, Karlsson, Konev, Šefer (C), Lukin, Kudako, Popov – Kagarlickij (A), Mons, Černov – Trubačjov (A), Skorochodov, Bučněvič – Kazakovcev, Monachov, Kovyršin – Berdnikov, Nikoncev, Dedunov
    SKA Petrohrad: Koskinen (Ježov) – Chafizullin, Rukavišnikov, Čudinov, Jakovlev, Kalinin, Judin, Bělov – Kablukov, Arťuchin (A), Burdasov – Lindström, Dadonov, Šipačjov – Grebennikov, Ketov, Chochrjakov – Ponikarovskij, Kadejkin, Barabanov

    Rozhodca: Bulanov, Olenin – Goljak, Dedjulja