Slovan Bratislava U21 – Šaľa 4:1 (kon.) | Pohronie – Trnava B 2:1 (kon.) | Dunajská Lužná – B. Bystrica 3:0 (kon.)
Košice – R. Sobota 3:0 (kon.) | Dolný Kubín – Lok. Košice 3:0 (kon.)
koniec
ŠK Slovan Bratislava U21
4:1 (0:0)
FK Slovan Duslo Šaľa
Nedeľa 30.08.2015, 10:30 • Rapid, Bratislava • MONACObet liga
Predzápasové kurzy
     
    89
    Šaľa dala gól!
    Hostia zaznamenali aspoň čestný presný zásah, za snahu si gól zaslúžili! Presadili sa po rohovom kope, keď po centri vyskočil medzi stopérmi belasých LUKÁŠ REMEŇ a zblízka poslal loptu povedľa Greifa do siete!
     
    83
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava B: z ihriska odchádza Samuel Šefčík, prichádza Martin Reisel.
    Striedanie v tíme FK Slovan Duslo Šaľa: z ihriska odchádza Šimon Valachovič, prichádza Martin Janco.
     
    82
    Timotej Záhumenský z domáceho tímu bol v postavení mimo hru, potom však pokračoval v hre a za to vidí od rozhodcu žltú kartu.
     
    79
    Na opačnej strane sa Šaľa radovala z gólu po akcii Medgyesa, ktorý krížne našiel Valachoviča a ten zakončoval do prázdnej brány. Bol však v ofsajde, preto gól neplatí.
     
    78
    Po neúspešnom rohovom kope na opačnej strane protiútok Slovana, Gašparovič prešiel po ľavej strane a zblízka strieľal, Kolmokov vybehol a na dvakrát chytil!
     
    76
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava B: z ihriska odchádza Robert Matejka, prichádza Martin Petreje.
     
    71
    ŠK Slovan Bratislava B dáva gól!
    Neuveriteľné, domáci strieľajú za 25 minút druhého polčasu už štvrtý gól a začína to tu pripomínať debakel! Hostia však v posledných minútach z ihriska akoby odišli a belasí trestajú zaslúžene. Lády prenikol sprava do rozhodenej obrany a krížnou prihrávkou našiel pred päťkou nepokrytého PATRIKA SABA, ktorý zblízka napálil loptu do prázdnej brány!
     
    70
    Pre hostí to mohlo byť teraz ešte horšie! Stratili loptu po rozohrávke a Lády bežal s loptou do rozhodenej obrany, vypálil tesne spoza šestnástky a Kolmokov s námahou vyboxoval!
     
    68
    ŠK Slovan Bratislava B dáva gól!
    Už je to rozdielom triedy, ROBERT MATEJKA strieľa svoj dnešný druhý gól a celkovo šiesty presný zásah v sezóne! Gašparovič využil zaváhanie Guemacheho a cez ďalších dvoch hráčov Šale sa cez ľavú stranu preštrikoval do šestnástky. Takmer z hranice bránkovej čiary sa neunáhlil, milimetrovou prihrávkou pod seba našiel na úrovni bieleho bodu ROBERTA MATEJKU, ktorý z prvej vymietol ľavý horný roh brány, Kolmokov sa naťahoval márne!
     
    62
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava B: z ihriska odchádza Dávid Hudák, prichádza Valentín Majerčák.
     
    59
    Róbert Gešnábel škaredo zasiahol Dávida Hudáka a môže byť rád, že za tento zákrok vidí len žltú kartu.
     
    57
    Striedanie v tíme FK Slovan Duslo Šaľa: z ihriska odchádza Michal Hambalek, prichádza Adam Krčík.
    Striedanie v tíme FK Slovan Duslo Šaľa: z ihriska odchádza Miroslav Sedlák, prichádza Simon Medgyes.
     
    57
    ŠK Slovan Bratislava B dáva gól!
    Tak to je dôležitý okamih, belasí sa dostávajú do dvojgólového vedenia a výrazne sa približujú k triumfu! Sabo rozohral roh nakrátko na Gašparoviča, ten sa preštrikoval cez protihráčov a vrátil Sabovi na pravú stranu. Ten potom prihrával, lopta síce bola zablokovaná, dopadla však presne na pravú stranu šestnástky k dobre postavenému SAMUELOVI ŠEFČÍKOVI, ktorý z prvej trafil volejom k bližšej žrdi!
     
    55
    Po krátkej odmlke krásny futbalový okamih! Patrik Sabo mohol zvýšiť náskok belasých, keď si prebral loptu na osi ihriska a vystrelil spoza šestnástky, Kolmokov vyškriabal jeho strelu spod brvna na roh!
     
    48
    ŠK Slovan Bratislava B dáva gól!
    Belasí sa hneď na začiatku druhého polčasu dostávajú do vedenia! ROBERT MATEJKA sa rutinérsky zhostil exekúcie pokutového kopu, keď poslal Kolmokova k pravej žrdi, zatiaľ čo ho podstrelil strelou do stredu brány!
     
    47
    Za faul na Hudáka vidí Michal Hambalek žltú kartu.
     
    47
    Slovan bude kopať penaltu! Gašparovič centroval do šestnástky a Hudák bol stiahnutý na zem pri pokuse o hlavičku pred päťkou, rozhodca ukázal na biely bod!
     
    43
    Neuveriteľné, Slovan druhýkrát nastrelil brvno! Belasí mali k dispozícii priamy kop z pravej strany z cca 25 metrov, Sabo nádherne vystrelil ponad múr a Kolmokov sa márne po lopte naťahoval, tá sa na jeho šťastie odrazila od brvna!
     
    42
    A Chemici mohli ísť do vedenia, ďalšia skvelá šanca! Švec našiel centrom z ľavej strany v strede šestnástky Valachoviča, ten hlavičkoval úplne sám k pravej žrdi, Greif končekmi prstov loptu udržal pred čiarou!
     
    37
    Tak to je neuveriteľné, čo dnes hráči oboch tímov zahadzujú! Šaľa mohla ísť do vedenia. Sedlák si spracoval loptu na ľavom rohu šestnástky a parádne vystrelil z voleja, Greif ešte krajšie na čiare vytlačil loptu nad bránu!
     
    36
    Gašparovič s loptou doslova čaruje! Domáci záložník z navonok nenápadnej situácie vymyslel vyloženú šancu Slovana. Gašparovič vyslal nádhernú krížnu prihrávku za obranu Šale, kde si nabehol Hubert a išiel už sám na Kolmokova, ktorý včas vybehol, vrhol sa Hubertovi pod nohy a vyrazil do autu!
     
    33
    Postupný útok Slovana priniesol snáď už piatu tutovku belasých! Matejka prešiel na ľavej strane cez Remeňa a pred päťkou našiel Ládyho, ten tiesnený vystrelil do stredu brány, kde zasiahol Kolmokov!
     
    27
    Center z rohu preletel na zadnú žrď, kde nad všetkých vyskočil Hudák a krížne hlavičkoval k pravej žrdi, Kolmokov vytlačil na roh!
     
    26
    Tak toto bol nádherný futbalový okamih! Gašparovič vystrelil z priameho kopu nečakane na stranu, ktorú mal pokrytú Kolmokov, ten však ostal zamrazený na čiare, lopta totiž opečiatkovala brvno!
     
    25
    Za predchádzajúci faul je hráč hostí Lukáš Remeň potrestaný žltou kartou.
     
    23
    Pribúda rušných okamihov, Matejka odpovedal na opačnej strane, keď si pred šestnástkou spracoval na hrudi loptu a volejom vypálil k pravej žrdi, Kolmokov chytá!
     
    22
    Chemici teraz pohrozili aj vpredu! Švec odzbrojil Huberta a založil akciu hostí, ktorú potom rozvíjal Gešnábel, ktorý umnou kolmicou vysunul vpredu Valachoviča. Ten si pred šestnástkou zasekol loptu a snažil sa obstreliť Greifa, napokon tesne minul pravú žrď!
     
    18
    Výborná šanca Ládyho, to bola tretia gólová príležitosť Slovana v zápase! Útočník Slovana prenikol po pravej strane, vybehol si viac na stred, pohral sa so Švecom a spoza obrancov vystrelil spoza šestnástky k bližšej žrdi, Kolmokov s námahou vyrazil na roh!
     
    8
    Šaľa takisto v nebezpečnom protiútoku Sedlák na pravej strane využil chybu Huberta, ktorý stratil loptu a tak mal záložník Šale priestor na ľavej strane, dával na stred Gešnábelovi, ktorý vo výbornej pozícii netrafil loptu!
     
    6
    Domáci mladíci majú výborný úvod stretnutia! Lády potiahol akciu po pravej strane a vrátil na stred Sabovi, ktorý strieľal tesne spoza šestnástky a mieril krásne do pravého horného rohu, Kolmokov znovu skvele zasiahol a vyrazil na roh!
     
    4
    Vyložená šanca belasých, toto ich môže mrzieť! Lády veľmi dobre vystihol zaváhanie Šveca, ktorému odskočila lopta a dokázal mu ju vziať a prihrať dopredu Matejkovi, ktorý sa z prvej strany sám rútil na Kolmokova! Mohol ešte vrátiť Ládymu či dať naľavo Gašparovičovi, miesto toho na dvakrát strieľal a ani raz neprekonal výborného Kolmokova!

    Tomáš Schügerl

    Góly: 48. Matejka (pen.), 57. Šefčík, 68. Matejka, 71. Sabo – 89. Remeň

    Karty:   25. Remeň (SAL), 47. Hambalek (SAL), 59. Gešnábel (SAL), 82. Záhumenský (SAL)


    ŠK Slovan Bratislava U21: Greif – Záhumenský, Hudák (62. Majerčák), Lásik (C), Hubert – Sabo, Šefčík (83. Reisel), Gašparovič, Malý – Matejka (76. Petreje), Lády
    Náhradníci: Šlahor (NB), Majerčák, Molnár, Sokol, Petreje, Reisel, Nagy

    FK Slovan Duslo Šaľa: Kolmokov – Remeň, Kastelovič, Hambalek (C) (57. Krčík), Švec – Sedlák (57. Medgyes), Cisár, Zahranychnyy, Guemache – Gešnábel, Valachovič (83. Janco)
    Náhradníci: Kubica (NB), Krčík, Vanek, Ďatko, Janco, Kochan, Medgyes

    Rozhodca: Krivošík – Petríček, Sluk

    Diváci: 125