Slovan Bratislava U21 – Šaľa 4:1 (kon.) | Pohronie – Trnava B 2:1 (kon.) | Dunajská Lužná – B. Bystrica 3:0 (kon.)
Košice – R. Sobota 3:0 (kon.) | Dolný Kubín – Lok. Košice 3:0 (kon.)
koniec
ŠK Slovan Bratislava U21
4:1 (0:0)
FK Slovan Duslo Šaľa
Nedeľa 30.08.2015, 10:30 • Rapid, Bratislava • MONACObet liga
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 10:30.
     
    Vážení športoví priaznivci, vítame vás pri pokračovaní 5. kola DOXXbet ligy, druhej najvyššej slovenskej futbalovej súťaže! V tradičnom čase sa počas nedeľného dopoludnia stretnú na štadióne v Prievoze futbalisti B-tímu bratislavského Slovana a Šale!

    Belasí vstúpili do sezóny dvomi prehrami s Pohroním a Dunajskou Lužnou, potom ale zaznamenali dve víťazstvá a dostali sa do pokojnejších vôd ligovej tabuľky. Zverenci trénerského tandemu Kozák ml. – Jančula získali cenné tri body v poslednom zápase, keď v "malom derby" zvíťazili nad rezervou Spartaka Trnava 1:0 po góle Matejku z nadstaveného času. Práve útočník Robert Matejka je zatiaľ najvýraznejšou osobnosťou belasých, so štyrmi gólmi je delenej tretej priečke poradia kanonierov II.ligy. Keďže A-tím Slovana hrá svoj zápas už v sobotu, môžeme očakávať, že mužstvo znovu posilnia hráči A-tímu, ktorí nedostanú priestor v sobotnom zápase Fortuna ligy. Slovanu patrí v aktuálnej tabuľke 8.miesto so ziskom 6 bodov a skóre 6:7. Dodáme ešte, že rovnaký počet bodov majú okrem Slovana aj ďalšie štyri mužstvá, tabuľke je naozaj vyrovnaná.

    Šaľa sa pod vedením nového trénera Petra Gergelyho v lete zaujímavo posilnila. Bývalý kormidelník Dubnice či Myjavy si so sebou priviedol niekoľko hráčov z Dubnice, ako napríklad talentovaného krajného obrancu Denisa Šveca, stopéra Adama Cisára či kreatívneho záložníka Andriya Zahranychnyyho. Chemici podávajú zatiaľ veľmi dobré výkony, prehrali len raz a v tabuľke sa držia na výbornom 2. mieste, keď nazbierali 9 bodov pri skóre 10:4. V poslednom kole doma zdolali silnú žilinskú rezervu 2:1, keď sa dvomi gólmi blysol Lukáš Remeň. V nedeľu to bude aj súboj kanonierov, Šimon Valachovič zo Šale totiž už nastrieľal štyri góly a so slovanistom Matejkom sa delí o spomínanú tretiu priečku v tabuľke strelcov.

    Miernym favoritom budú zrejme hostia, domáci totiž prakticky na každý zápas nastupujú v inej zostave a vždy chvíľu trvá, kým sa zohrajú. Na strane Šale sú skúsenosti a dobrá forma, na strane domácich zase mladícke nadšenie a eufória po dvoch výhrach v rade. Rozhodne sa môžeme tešiť na zaujímavý ligový zápas, k jeho sledovaniu vás v nedeľu od 10:30 pozýva Tomáš Schügerl.
     
    Úvodné zostavy:

    ŠK Slovan Bratislava B: Greif – Záhumenský, Hudák, Lásik (C), Hubert – Sabo, Šefčík, Gašparovič, Malý – Matejka, Lády
    Náhradníci: Šlahor (NB), Majerčák, Molnár, Sokol, Petreje, Reisel, Nagy

    FK Slovan Duslo Šaľa: Kolmokov – Remeň, Kastelovič, Hambalek (C), Švec – Sedlák, Cisár, Zahranychnyy, Guemache – Gešnábel, Valachovič
    Náhradníci: Kubica (NB), Krčík, Vanek, Ďatko, Janco, Kochan, Medgyes

    Rozhodca: Krivošík – Petríček, Sluk.
     
    Príjemné dobré nedeľné dopoludnie vám prajem z bratislavského Prievozu, kde o malý moment začne zápas 5. kola DOXXbet ligy medzi rezervou bratislavského Slovana a Šaľou. Aktuálne ide o súboj 9. tímu ligovej tabuľky s priebežne 3. tímom v poradí, pričom ak Šaľa zvíťazí, dostane sa na minimálne niekoľko hodín na prvé miesto!

    Poznáme už základné zostavy, v tej domácej nastupujú štyria hráči širšieho kádra A-tímu (Gašparovič, Hudák, Záhumenský a Sabo), kapitánom je Richard Lásik. V zostave hostí budeme určite zvedaví na Šimona Valachoviča, strelca štyroch gólov v doterajšom priebehu sezóny. Vy si ešte môžete podrobnejšie preštudovať súpisky oboch tímov, ja vám prajem príjemný športový zážitok.
     
    V Bratislave dnes pokračuje posledná vlna tropických horúčav, teploty sa už teraz šplhajú nad 30 stupňov. Podmienky by mohol ovplyvniť pomerne silný vietor.
     
    Oba tímy práve prichádzajú na ihrisko! Slovan v typických belasých dresoch, hostia zo Šale v červeno-bielom. Dámy a páni, prajem vám príjemný športový zážitok!
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Slovan mal k dispozícii úvodný výkop, po ktorom Šaľa okamžite vysoko napádala, domáci napokon poslali dopredu len nepresný center, ktorý si prebral Kolmokov.
     
    2
    Prvý raz pri lopte aj hostia, ich akcia však skončila veľmi rýchlo, keď jeden z nich hral rukou. Úvod stretnutia je tradične opatrný.
     
    3
    Prvá zaujímavejšia akcia, stalo sa tak na strane domácich, keď Matejka vyšprintoval v strede poľa a vysunul na ľavej strane Gašparoviča, ten mu ešte vracal späť na stred, dobre tam zasiahol Kastelovič.
     
    4
    Vyložená šanca belasých, toto ich môže mrzieť! Lády veľmi dobre vystihol zaváhanie Šveca, ktorému odskočila lopta a dokázal mu ju vziať a prihrať dopredu Matejkovi, ktorý sa z prvej strany sám rútil na Kolmokova! Mohol ešte vrátiť Ládymu či dať naľavo Gašparovičovi, miesto toho na dvakrát strieľal a ani raz neprekonal výborného Kolmokova!
     
    5
    Hostia prežili prvú veľkú šancu Slovana, teraz sa pokúsili o odpoveď, ich akcia však skončila po nepresnej kombinácii.
     
    6
    Domáci mladíci majú výborný úvod stretnutia! Lády potiahol akciu po pravej strane a vrátil na stred Sabovi, ktorý strieľal tesne spoza šestnástky a mieril krásne do pravého horného rohu, Kolmokov znovu skvele zasiahol a vyrazil na roh!
     
    7
    Na center z rohu si v šestnástke chcel vyskočiť Hudák, takmer loptu aj trafil, napokon mu to nevyšlo a tak sa hostia ubránili.
     
    8
    Šaľa takisto v nebezpečnom protiútoku Sedlák na pravej strane využil chybu Huberta, ktorý stratil loptu a tak mal záložník Šale priestor na ľavej strane, dával na stred Gešnábelovi, ktorý vo výbornej pozícii netrafil loptu!
     
    9
    Na opačnej strane brejk belasých, aktívny Lády prešiel po pravej strane a skúsil to strelou spoza šestnástky, obranca zablokoval na roh.
     
    10
    Aj tento roh vyriešil Kolmokov, keď v šestnástke síce hlavičkoval Matejka, avšak len smerom do vzduchu a brankár Šale si tak stiahol vysokú loptu.
     
    11
    Domáci záložník Malý si teraz nepríjemne vyšliapol na Guemacheho, noha išla proti nohe, rozhodca to vyriešil ústnym dohovorom.
     
    11
    Šaľa mala následne k dispozícii štandardku z polovice ihriska, hostia to skúsili dlhou loptou až pred bránu Slovana, center však bol nepresný a končí za čiarou.
     
    12
    Svižný úvod stretnutia pokračuje, sledovali sme iniciatívu rezervy Slovana, Šefčík sa proti presile v strede poľa napriek veľkej snahe nepresadil.
     
    13
    Domáci to často skúšajú po krídlach, najmä po pravej strane. Prechádzal tade aj Hubert, čistým sklzom ho zastavil Švec.
     
    14
    Agilný Gašparovič sa chcel presadiť na ľavej strane ofenzívy Slovana, previnil sa však útočným faulom. Končí prvá štvrťhodina, šance síce boli, úvodný gól sme však zatiaľ nevideli.
     
    15
    Opäť útočí aktívnejší Slovan, Šefčík rozbehol akciu cez stred a našiel napravo Ládyho, jeho center na bližšiu žrď odvrátil Hambalek.
     
    16
    Tempo hry mierne upadlo, bojuje sa najmä v strede poľa, prebieha tam množstvo osobných súbojov. Viac z hry majú domáci, hostia okrem jedného protiútoku toho veľa nepredviedli.
     
    17
    Belasí sa pokúsili prekonať obranu hostí po dlhom nákope Greifa, Matejka sa však vpredu nepresadil, Slovan to musí skúsiť znovu.
     
    18
    Výborná šanca Ládyho, to bola tretia gólová príležitosť Slovana v zápase! Útočník Slovana prenikol po pravej strane, vybehol si viac na stred, pohral sa so Švecom a spoza obrancov vystrelil spoza šestnástky k bližšej žrdi, Kolmokov s námahou vyrazil na roh!
     
    19
    Rohové kopy dnes belasým nevychádzajú, ani po tretí raz sa po centri nedokázali presadiť a hostia sa bez väčších starostí ubránili.
     
    20
    Slnka je tu dosť, domáci stopér Hudák však ešte trochu prisvietil, keď mu lopta pri odkope nesadla dobre a trochu tak potrápil Greifa s Lásikom, obrana Slovana to proti Gešnábelovi napokon zvládla.
     
    21
    Hostia stále predovšetkým v defenzíve, teraz dokázali zastaviť kombináciu Ládyho s Hubertom a dostávajú sa tak k lopte.
     
    22
    Chemici teraz pohrozili aj vpredu! Švec odzbrojil Huberta a založil akciu hostí, ktorú potom rozvíjal Gešnábel, ktorý umnou kolmicou vysunul vpredu Valachoviča. Ten si pred šestnástkou zasekol loptu a snažil sa obstreliť Greifa, napokon tesne minul pravú žrď!
     
    23
    Pribúda rušných okamihov, Matejka odpovedal na opačnej strane, keď si pred šestnástkou spracoval na hrudi loptu a volejom vypálil k pravej žrdi, Kolmokov chytá!
     
    24
    Hostia pokračujú v dobrom tempe zápasu, Zahranychnyy posielal vysoký center až na hrot, kde si pred Gešnábelom dobre vybehol brankár Greif.
     
    25
    Na opačnej strane teraz uvidíme zaujímavú štandardku z 25 metrov, faulovaný bol Matejka.
     
    25
    Za predchádzajúci faul je hráč hostí Lukáš Remeň potrestaný žltou kartou.
     
    26
    Tak toto bol nádherný futbalový okamih! Gašparovič vystrelil z priameho kopu nečakane na stranu, ktorú mal pokrytú Kolmokov, ten však ostal zamrazený na čiare, lopta totiž opečiatkovala brvno!
     
    27
    Center z rohu preletel na zadnú žrď, kde nad všetkých vyskočil Hudák a krížne hlavičkoval k pravej žrdi, Kolmokov vytlačil na roh!
     
    28
    Pokračujú vzrušujúce okamihy, Matejka bol po ďalšom centri z rohu podozrivo stiahnutý na zem v pokutovom území, penalta sa nepíska.
     
    29
    Belasí veľmi dobre kombinujú, Lády sa vymanil z komplikovanej situácie pri postrannej čiare pekným oblúčikom na Matejku, ktorý ešte pred šestnástkou sklepol na pravú stranu Hubertovi, jeho prienik zastavil sklzom Hambalek.
     
    30
    Po centri z rohového kopu hlavičkoval v záklone Matejka, jeho pokus však mieril vysoko nad bránu. Rozhodca teraz nariadil prestávku na občerstvenie, hrá sa v naozaj náročných podmienkach vo vysokej teplote vzduchu.
     
    31
    Slovan po prestávke pokračuje v aktivite, Gašparovič hľadal vysokou diagonálnou prihrávkou Matejku, pred ním veľmi dobre zasiahol obranca Švec, ktorý poslal loptu Kolmokovovi.
     
    32
    Domáci stále bojujú o úvodný gól, hostia držia pre nich momentálne priaznivý bezgólový výsledok. Sabo to chcel zmeniť prihrávkou na pravú stranu na Huberta, Kolmokov stihol včas vybehnúť.
     
    33
    Postupný útok Slovana priniesol snáď už piatu tutovku belasých! Matejka prešiel na ľavej strane cez Remeňa a pred päťkou našiel Ládyho, ten tiesnený vystrelil do stredu brány, kde zasiahol Kolmokov!
     
    34
    Ďalšia akcia už Slovanu nevyšla, Gašparovič poslal len nepresnú prihrávku do územia nikoho. Kolmokov môže vykopávať.
     
    35
    Chemici sa po dlhšej dobe osmelili aj vpredu, založili akciu po pravej strane, Záhumenský ju stihol zastaviť a odkopol do autu.
     
    36
    Gašparovič s loptou doslova čaruje! Domáci záložník z navonok nenápadnej situácie vymyslel vyloženú šancu Slovana. Gašparovič vyslal nádhernú krížnu prihrávku za obranu Šale, kde si nabehol Hubert a išiel už sám na Kolmokova, ktorý včas vybehol, vrhol sa Hubertovi pod nohy a vyrazil do autu!
     
    37
    Tak to je neuveriteľné, čo dnes hráči oboch tímov zahadzujú! Šaľa mohla ísť do vedenia. Sedlák si spracoval loptu na ľavom rohu šestnástky a parádne vystrelil z voleja, Greif ešte krajšie na čiare vytlačil loptu nad bránu!
     
    38
    Prvý polčas sa nám pekne rozbehol a sledujeme nadpriemerný ligový futbal, stále však bez gólov. Slovan sa to snaží zmeniť ofenzívnou akciou.
     
    39
    Tak to je nepríjemný okamih v inak korektne hranom zápase. Matejka si na hrote preberal dlhý center, Hambalek ho tam možno aj neúmyselne nepekne zasiahol a domáci útočník ostáva v bolestiach na trávniku, potrebuje ošetrenie. Rozhodca faul nesignalizoval.
     
    40
    Teraz ešte Matejka diskutuje s postranným rozhodcom, ktorý bol najbližšie k inkriminovanej situácii. Zdá sa, že útočník Slovana ľahké zranenie napokon rozchodí a bude pokračovať.
     
    41
    Medzitým hrá Šaľa krátku presilovku o jedného hráča, Matejka však už pri čiare pripravený zasiahnuť do hry. Hostia kombinujú v strede poľa.
     
    42
    A Chemici mohli ísť do vedenia, ďalšia skvelá šanca! Švec našiel centrom z ľavej strany v strede šestnástky Valachoviča, ten hlavičkoval úplne sám k pravej žrdi, Greif končekmi prstov loptu udržal pred čiarou!
     
    43
    Neuveriteľné, Slovan druhýkrát nastrelil brvno! Belasí mali k dispozícii priamy kop z pravej strany z cca 25 metrov, Sabo nádherne vystrelil ponad múr a Kolmokov sa márne po lopte naťahoval, tá sa na jeho šťastie odrazila od brvna!
     
    44
    Diváci sa skutočne nenudia, na opačnej strane sme sledovali náznak protiútoku Šale, Valachovič už-už prechádzal na pravej strane cez Záhumenského, ktorý v poslednej chvíli odvrátil loptu na roh.
     
    45
    Predsa len ešte nebezpečná situácia v podaní Šale, Zahranychnyy vyslal navonok nenápadný center z pravej strany, ten však takmer zapadol k pravej žrdi, loptu odtiaľ vytlačil Greif!
     
    45
    Nadstavujú sa 2 minúty.
     
    45+1
    Po centri z rohu hlavičkoval v strede šestnástky Hambalek, bol v dobrej pozícii, mieril však vedľa brány.
     
    45+2
    Ešte uvidíme jednu príležitosť Slovana, Šefčík bol faulovaný pred šestnástkou a je tu zaujímavá štandardka z cca 25 metrov, Sabo to zrejme skúsi znovu priamou strelou.
     
    45+2
    Tak napokon prišiel center do pokutového územia, loptu odtiaľ odhlavičkoval Švec. Domáci potom ešte pokračovali v aktivite, Kolmokov kryl strelu Malého z väčšej vzdialenosti.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Prvé dejstvo prinieslo veľmi zaujímavý priebeh s množstvom gólových príležitostí na oboch stranách. Viac z hry mal bratislavský Slovan, ktorý si vypracoval 5-6 vyložených šancí a dvakrát trafil brvno. Kontrovali však aj hostia, ktorí nevyužili dve výborné možnosti, ktoré zmaril Greif. Môžeme sa len tešiť, čo prinesie druhý polčas, snáď už padnú aj góly, ktoré môžu ešte viac oživiť priebeh zápasu. K sledovaniu druhého dejstva vás pozývam od 11:32.
    Prvý polčas v Bratislave
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Aktívny úvod druhého polčasu v podaní Šale, keď sa Sedlák prebíjal dopredu po ľavej strane, s loptou sa však dostal až za čiaru.
     
    47
    Slovan bude kopať penaltu! Gašparovič centroval do šestnástky a Hudák bol stiahnutý na zem pri pokuse o hlavičku pred päťkou, rozhodca ukázal na biely bod!
     
    47
    Za faul na Hudáka vidí Michal Hambalek žltú kartu.
     
    48
    ŠK Slovan Bratislava B dáva gól!
    Belasí sa hneď na začiatku druhého polčasu dostávajú do vedenia! ROBERT MATEJKA sa rutinérsky zhostil exekúcie pokutového kopu, keď poslal Kolmokova k pravej žrdi, zatiaľ čo ho podstrelil strelou do stredu brány!
     
    49
    Hostia sa snažili odpovedať akciou po pravej strane, Hudák tam v ostrom osobnom súboji zastavil Gešnábela, pri lopte Slovan.
     
    50
    Belasým však nevyšla rozohrávka a Sabo s Greifom museli riešiť komplikovanú situáciu, brankár domácich radšej poslal loptu do autu.
     
    51
    Na opačnej strane kombinácia Saba s Gašparovičom, Sabo tam posielal prihrávku dopredu poza obranu, Gašparovič už loptu na hracej ploche neudržal.
     
    52
    Pekná akcia Slovana po osi Sabo – Gašparovič – Záhumenský, posledne menovaný centroval do stredu šestnástky, Matejka bol v postavení mimo hry. Slovan aj po góle stále aktívnejší, hostia sa nedokážu presadiť.
     
    53
    Belasí opäť s útočnou iniciatívou, Hubert vyšprintoval po pravej strane a narazil si s Ládym, obranca Švec potom dokázal túto kombináciu zastaviť.
     
    54
    Gašparovičovi s Ládym nevyšla kombinácia v strede poľa, keď Lády síce posielal loptu za seba, tam sa však nepohyboval Matejka.
     
    55
    Po krátkej odmlke krásny futbalový okamih! Patrik Sabo mohol zvýšiť náskok belasých, keď si prebral loptu na osi ihriska a vystrelil spoza šestnástky, Kolmokov vyškriabal jeho strelu spod brvna na roh!
     
    56
    Center z rohu obrana odvrátila, po odrazenej lopte ešte falšom strieľal snáď z 30 metrov Záhumenský, mieril vedľa pravej žrde.
     
    57
    ŠK Slovan Bratislava B dáva gól!
    Tak to je dôležitý okamih, belasí sa dostávajú do dvojgólového vedenia a výrazne sa približujú k triumfu! Sabo rozohral roh nakrátko na Gašparoviča, ten sa preštrikoval cez protihráčov a vrátil Sabovi na pravú stranu. Ten potom prihrával, lopta síce bola zablokovaná, dopadla však presne na pravú stranu šestnástky k dobre postavenému SAMUELOVI ŠEFČÍKOVI, ktorý z prvej trafil volejom k bližšej žrdi!
     
    57
    Striedanie v tíme FK Slovan Duslo Šaľa: z ihriska odchádza Michal Hambalek, prichádza Adam Krčík.
    Striedanie v tíme FK Slovan Duslo Šaľa: z ihriska odchádza Miroslav Sedlák, prichádza Simon Medgyes.
     
    59
    Róbert Gešnábel škaredo zasiahol Dávida Hudáka a môže byť rád, že za tento zákrok vidí len žltú kartu.
     
    60
    Máme za sebou hodinu hry, belasí si vypracovali dvojgólové vedenie a už sa budú zrejme snažiť hlavne kontrolovať vývoj duelu. Hudák už v hre nebude pokračovať a odchádza do kabíny na ďalšie ošetrenie.
     
    61
    Striedajúci Medgyes mohol na opačnej strane vrátiť Šaľu do zápasu! Krížne vystrelil spoza šestnástky a tesne minul pravú žrď!
     
    62
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava B: z ihriska odchádza Dávid Hudák, prichádza Valentín Majerčák.
     
    63
    Novic v tíme hostí Medgyes oživil hru Chemikov, pekne prenikal po ľavej strane cez Huberta, center na Valachoviča už prišiel spoza bránkovej čiary.
     
    64
    Šaľa sa snaží, Gešnábel prekľučkoval cez obrancov pred šestnástkou a priťukol na strelu Medgyesovi, ktorého pokus zastavila obrana.
     
    65
    Na opačnej strane neustáva v aktivite Slovan, Šefčík teraz centroval do šestnástky na Matejku, center však bol nepresný a smeroval vedľa brány.
     
    66
    Po druhom góle Slovana sa obraz hry zmenil a Šaľa je v útoku iniciatívnejšia, čakáme však na väčšiu gólovú príležitosť v podaní hostí.
     
    67
    Teraz trochu vzrušenia pred bránou Greifa! Gešnábel tam bol podozrivo zrazený na zem Majerčákom, pokutový kop sa napriek protestom hostí nepíska.
     
    68
    ŠK Slovan Bratislava B dáva gól!
    Už je to rozdielom triedy, ROBERT MATEJKA strieľa svoj dnešný druhý gól a celkovo šiesty presný zásah v sezóne! Gašparovič využil zaváhanie Guemacheho a cez ďalších dvoch hráčov Šale sa cez ľavú stranu preštrikoval do šestnástky. Takmer z hranice bránkovej čiary sa neunáhlil, milimetrovou prihrávkou pod seba našiel na úrovni bieleho bodu ROBERTA MATEJKU, ktorý z prvej vymietol ľavý horný roh brány, Kolmokov sa naťahoval márne!
     
    70
    Pre hostí to mohlo byť teraz ešte horšie! Stratili loptu po rozohrávke a Lády bežal s loptou do rozhodenej obrany, vypálil tesne spoza šestnástky a Kolmokov s námahou vyboxoval!
     
    71
    ŠK Slovan Bratislava B dáva gól!
    Neuveriteľné, domáci strieľajú za 25 minút druhého polčasu už štvrtý gól a začína to tu pripomínať debakel! Hostia však v posledných minútach z ihriska akoby odišli a belasí trestajú zaslúžene. Lády prenikol sprava do rozhodenej obrany a krížnou prihrávkou našiel pred päťkou nepokrytého PATRIKA SABA, ktorý zblízka napálil loptu do prázdnej brány!
     
    72
    Takmer okamžite ďalší brejk Slovana a strela Saba zvnútra šestnástky, lopta mu zle sadla a mierila vedľa.
     
    73
    Chemici teraz kombinujú v strede poľa a snažia sa trochu upokojiť nepríjemnú situáciu, keď inkasovali už štyri góly a zaznamenajú zrejme najhorší výsledok v doterajšom priebehu sezóny.
     
    74
    Akcia hostí zakončená strelou Gešnábela spoza šestnástky, lopta tam ešte bola tečovaná a skončila vedľa pravej žrde, bude to roh pre Šaľu.
     
    75
    Po centri z rohu sa Chemici v pokutovom území nedokázali presadiť, domáci sa s prehľadom ubránili a s loptou na kopačkách vstupujú do záverečnej štvrťhodiny.
     
    76
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava B: z ihriska odchádza Robert Matejka, prichádza Martin Petreje.
     
    77
    Gešnábel chcel ešte zdvihnúť zástavu hostí, Gešnábel prešprintoval po pravej strane a snažil sa vniknúť do šestnástky, čistým sklzom ho zastavil Lásik, ktorý poslal loptu za čiaru na roh.
     
    78
    Po neúspešnom rohovom kope na opačnej strane protiútok Slovana, Gašparovič prešiel po ľavej strane a zblízka strieľal, Kolmokov vybehol a na dvakrát chytil!
     
    79
    Na opačnej strane sa Šaľa radovala z gólu po akcii Medgyesa, ktorý krížne našiel Valachoviča a ten zakončoval do prázdnej brány. Bol však v ofsajde, preto gól neplatí.
     
    80
    Pred bránou Šale po súboji Petrejeho a Kolmokova ostal brankár Šale v bolestiach na zemi, už je však v poriadku a môže rozohrávať.
     
    81
    O víťazovi je v podstate rozhodnuté, belasí dokráčajú k tretej výhre v rade a znovu stúpnu tabuľkou vyššie. Naopak, Šaľa dnes v Bratislave sklamala a teraz bojuje aspoň o čestný gól.
     
    82
    Timotej Záhumenský z domáceho tímu bol v postavení mimo hru, potom však pokračoval v hre a za to vidí od rozhodcu žltú kartu.
     
    83
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava B: z ihriska odchádza Samuel Šefčík, prichádza Martin Reisel.
    Striedanie v tíme FK Slovan Duslo Šaľa: z ihriska odchádza Šimon Valachovič, prichádza Martin Janco.
     
    84
    Belasí sa ešte pokúšajú pridať ďalší gól, Lády s Petrejem kombinovali na pravej strane, Ládyho center bol napokon zablokovaný.
     
    85
    S blížiacim sa záverom duelu nám trochu upadá tempo hry, belasí už chcú v pokoji dohrať duel bez kariet či zranení, Šaľa je v druhom polčase prakticky neškodná.
     
    86
    Hostia sa usadili na polovici Slovana, belasí však bránia kompaktne, chcú brankárovi Greifovi dopriať radosť z čistého konta.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 125 divákov.
     
    87
    Šaľa sa nedokázala presadiť na útočnej polovici, stratila tam loptu a dopredu môžu ísť belasí. Hostia zrejme budú chcieť na dnešný duel čo najrýchlejšie zabudnúť.
     
    88
    Chemici ešte zaútočili, Medgyes postupoval po pravej strane a Lásik jeho center odvrátil na roh.
     
    89
    Šaľa dala gól!
    Hostia zaznamenali aspoň čestný presný zásah, za snahu si gól zaslúžili! Presadili sa po rohovom kope, keď po centri vyskočil medzi stopérmi belasých LUKÁŠ REMEŇ a zblízka poslal loptu povedľa Greifa do siete!
     
    90
    Nadstavuje sa 1 minúta.
     
    90+1
    Domáci dohrávajú stretnutie s loptou na svojich kopačkách, už sa nikam neponáhľajú, to isté sa dá povedať aj o futbalistoch Šale.
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    Rezerva ŠK Slovan Bratislava zopakovala včerajšie vysoké víťazstvo A-mužstva a zdolala Šaľu jednoznačne 4:1. Sledovali sme veľmi zaujímavé stretnutie, ktoré paradoxne v bezgólovom prvom polčase ponúklo množstvo gólových príležitostí. Belasí mali viac z hry, čo sa potvrdilo v druhom polčase, v ktorom nastrieľali štyri góly a za 25 minút rozhodli o svojom víťazstve. Šaľa znížila v závere po hlavičke Remeňa, dnes však ako tím z čela tabuľky herne sklamala.
     
    S konštatovaním, že rezerva bratislavského Slovana zdolala Šaľu vysoko 4:1, sa s vami lúčim a prajem príjemný zvyšok dňa! Na Onlajny.eu dnes pokračuje bohatý športový program a ja vás pozývam k jeho sledovaniu. (12:21:47)

    Tomáš Schügerl

    Góly: 48. Matejka (pen.), 57. Šefčík, 68. Matejka, 71. Sabo – 89. Remeň

    Karty:   25. Remeň (SAL), 47. Hambalek (SAL), 59. Gešnábel (SAL), 82. Záhumenský (SAL)


    ŠK Slovan Bratislava U21: Greif – Záhumenský, Hudák (62. Majerčák), Lásik (C), Hubert – Sabo, Šefčík (83. Reisel), Gašparovič, Malý – Matejka (76. Petreje), Lády
    Náhradníci: Šlahor (NB), Majerčák, Molnár, Sokol, Petreje, Reisel, Nagy

    FK Slovan Duslo Šaľa: Kolmokov – Remeň, Kastelovič, Hambalek (C) (57. Krčík), Švec – Sedlák (57. Medgyes), Cisár, Zahranychnyy, Guemache – Gešnábel, Valachovič (83. Janco)
    Náhradníci: Kubica (NB), Krčík, Vanek, Ďatko, Janco, Kochan, Medgyes

    Rozhodca: Krivošík – Petríček, Sluk

    Diváci: 125