Česko U18 – Česko U19 2:4 (kon.)
koniec
Česko U18
2:4 (1:2, 0:1, 1:1)
Česko U19
cz Štvrtok 27.08.2015, 15:00 • Zimní stadion Roudnice nad Labem • Reprezentácia
Partner:
     
    59:29
    Česko U-18 právě vstřelilo branku!
    Domácí se přeci jen dočkávají korigace skóre chvíli před koncem třetí třetiny. Stuchlíkovu střelu Kuchař ještě vyrazil, následně stihl Havránek objet bránu a naservítovat puk MILANU DAVÍDKOVI před opuštěnou klec, kterou nemohl netrefit. Asistence: Tomáš Havránek a Kryštof Stuchlík.
     
    57:03
    Kde se vzal, tu se vzal zcela opuštěný Dvořák u levé tyče Kloučka, který předvedl další výtečný zákrok proti střele hostujícího útočníka.
     
    54:49
    Ke střele však nedošlo a tak si Michal Gago (CZE19) odsedí dvouminutový trest za hákování.
     
    52:40
    Michnáč ujel po pravé straně do útočného pásma a z pravého kruhu se nadechl ke střele. Jeho střela skončila na spojnici, od které se odrazil touš zpět do hry!
     
    52:15
    Lukáš Kaukič (CZE18) se provinil proti pravidlům nedovoleným bráněním a odsedí si za to dvě minuty na trestné lavici.
     
    51:33
    Ďurač se snažil křižnou přihrávkou skrze mezikruží najít své spoluhráče. Ovšem puk se odrazil od brusle domácího Siroty směrem na bránu a nescházelo málo, aby si domácí obránce vstřelil vlastní branku. Od inkasované branky je zachránil vynikající zákrok Kloučka!
     
    45:14
    Síť domácích se vlnila znovu! Tentokrát ale Jandus pálil pouze do boční sítě.
     
    44:36
    Česko U-19 právě vstřelilo branku!
    Hosté potrestali školáckou chybu domácích. Přihrávku obránce zachytil jeden z útočníků, který poslal touš na ještě lépe postaveného Wágnera, který vystřelil vstříc bráně. FILIP DVOŘÁK ale našel kotouč pod betony Kloučka a následnou střelou do odkryté brány zvyšuje vedení svého výběru. Asistence: František Wágner.
     
    43:56
    Rozezvučela se tyč, od které se odrazil puk po střele Ďurače z otočky v pravém kruhu.
     
    39:27
    Závar před vlastní bránou vyřešil Kuchař po několika střelách zalehnutím puku. I tentokrát podržel svůj tým, který tak i nadále vede o dvě branky.
     
    38:58
    Hrala zavezl kotouč před brankoviště domácích, kde se puku překvapivě ujal Davídek, s jehož střelou si Kuchař poradil.
     
    35:44
    Franc vyslal od modré nenápadnou střelu na bránu, která ještě byla tečována. Před bránou ji změnil podruhé směr Zahradník, s jehož tečí měl Klouček plné ruce práce. Nakonec se mu ale povedlo nadvakrát poslat puk nad bránu.
     
    34:19
    Sirota orazítkoval svou dělovkou od modré čáry levou tyč! Následně vyhazují domácí na zakázané uvolnění.
     
    31:14
    Zahradník se objevil před Kuchařem zcela osamocen. Nyní měli hosté štěstí, že nebyl domácí útočník více šikovný a nenasměřoval svojí střelu za záda Kuchaře.
     
    30:23
    Česko U-19 právě vstřelilo branku!
    Hosté těží ze své aktivity z posledních minut. Hráči do osmnácti let odolávali tlaku až příliš dlouho. Dufkovu střelu dokázal Klouček ještě betonem vyrazit, ale na dorážku TOMÁŠE VRACOVSKÉHO už nedosáhl. Asistence: Aleš Dufek a Tomáš Zahradník.
     
    27:04
    Hrala společně se Stuchlíkem ujížděli dva na brankáře. Druhý jmenovaný nedokázal využít přihrávku před bránu od svého spoluhráče. Naopak Kuchař si připisuje další zákrok.
     
    23:33
    Hráčská lavice domácích (CZE18) obdržela dvouminutový trest za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    21:50
    Kuchař si připsal další důležitý zákrok, betonem dokázal zlikvidovat teč jednoho ze soupeřů, který stál přímo před ním.
     
    18:52
    Česko U-19 právě vstřelilo branku!
    O rok starší výběr předvedl svojí šikovnost. Ještě před brankovištěm přihrával FRANTIŠEK WÁGNER na Dvořáka, který mu přihrávku opětoval znovu těsně před brankovištěm. Pro Wágnera nebyl problém zasunout puk do opuštěné brány. Asistence: Filip Dvořák.
     
    16:54
    Nyní to ovšem hráči do devatenácti let sehráli perfektně. Kusý se se střelou neunáhlil, místo ní volil přihrávku na Ďurače, na kterého zívala prázdná brána. Odkrytou klec ale druhý jmenovaný trefit nedokázal!
     
    15:41
    Kuchař byl po objetí branky v podání Stuchlíka zcela dezorientován. Střela domácího útočníka jen tak tak neskončila v bráně!
     
    15:04
    Kryštof Hroudný (CZE18) se provinil vysokou holí, za což je vyslán na trestnou lavici po dobu dvou minut.
     
    14:24
    Přečíslení 3 na 2 zakončil střelou do betonu Kaukič, kterému nevyšla ani dorážka. Kuchař si s oběma střelami poradil.
     
    08:53
    Česko U-19 právě vstřelilo branku!
    Tato přesilová hra domácích nevyšla. IVAN ĎURAČ zachytil přihrávku soupeře a upaloval sám na brankáře. Ďurač udělal kličku do bekhendu, z kterého nakonec zavěsil puk pod horní tyč. Bez asistence.
     
    07:50
    Jandus se ve vlastním oslabení ocitl zcela osamocen v tváří tvář Kloučkovi. Brankář domácích dokázal puk zachytit do lapačky.
     
    07:34
    První vyloučení zápasu! Rostislav Šnajnar (CZE19) si odpyká dvouminutový trest za držení protihráče.
     
    05:20
    Česko U-18 právě vstřelilo branku!
    Vhazování v útočné třetině vyhrál Stuchlík, který poslal kotouč na hůl KRYŠTOFA HRALA. Druhý jmenovaný vyslal kotouč mezi betony Kuchaře, kterému propadl puk až do brány. Asistence: Kryštof Stuchlík.
     
    02:35
    Velký závar před bránou hostů musel několikrát vyřešit Kuchař, který eliminoval všechny střelecké pokusy soupeře. Vysloužil si za to ovace diváků i svých spoluhráčů na střídačce.

    Josef Cestr

    Góly a asistencie: 6. Hrala (Stuchlík), 60. Davídek (Havránek, Stuchlík) – 9. Ďurač, 19. Wágner (Dvořák), 31. Vracovský (Dufek, Zahradník), 45. Dvořák (Wágner)


    Česko U18: Klouček (Groh) – Sirota, Padrnos, Furch, Haman, Hroudný, Dušek, Starosta – Vildumetz, Havlát "C", Kaukič – Havránek, Davídek, Kousal – Michnáč, Stuchlík, Hrala – Chalupa, Zabloudil, Bahula
    Česko U19: Kuchař (Kváča) – Jandus, Kaňák, Bartko, P. Procházka, Šnajnar, Franc, Zderadička – Wágner, Dvořák "C", O. Procházka – Jandus, Malina, Gago – Dufek, Zahradník, Vracovský – Bláha, Kusý, Ďurač

    Rozhodca: Kika, Šindler – Lhotský, Svoboda