Almaty – Bordeaux 2:1 (kon.) | Jablonec – Amsterdam 0:0 (kon.) | Karabach – YB Bern 3:0 (kon.)
Kazaň – FK Rabotnički 1:0 (kon.) | Fehérvár – Lech Poznań 0:1 (kon.) | Helsinki – FK Krasnodar 0:0 (kon.)
Thun – Sparta Praha 3:3 (kon.) | Saint-Étienne – Milsami 1:0 (kon.) | Rosenborg – FCSB 0:1 (kon.)
Hajduk Split – Liberec 0:1 (kon.) | Fenerbahce – Atromitos 3:0 (kon.) | Panathinaikos – Qäbälä 2:2 (kon.)
Alkmaar – Giurgiu 2:0 (kon.) | Brøndby – Solún 1:1 (kon.) | Dortmund – Odd 7:2 (kon.)
Salzburg – Minsk 2:0 (2:3 po pen.) | Liége – Molde 3:1 (kon.) | Novi Sad – Plzeň 0:2 (kon.)
Bilbao – Žilina 1:0 (kon.) | Midtjylland – Southampton 1:0 (kon.) | Légia Varšava – Zorja Luhansk 3:2 (kon.)
Belenenses – Rheindorf Altach 0:0 (kon.)
koniec
FC Rubin Kazaň
1:0 (1:0)
FK Rabotnički Skopje
cz Štvrtok 27.08.2015, 18:00 • Kazan Arena, Kazaň. Kapacita: 45,105 diváků. • Európska liga (predkolá) • Play-off
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    Ze hřiště odchází Vladimir Djadjun, který odvedl velmi dobrý výkon. Na poslední minutku se na hřiště podívá Batov!
     
    90+1
    Na druhé straně byl odpískán ofdajd hostujícímu kapitánovi Blaže Ilijoskimu. Makedonský útočník si však neodpustil nějaké ostřejší slovo na adresu hlavního rozhodčího a dostává žlutou kartu!
     
    90
    Žlutou kartu dostává domácí bulharský záložník Blagoj Georgjev za zdržování hry! Hlavní rozhodčí navíc nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    87
    Střídání v týmu FK Rabotnički Skopje: ze hřiště odchází Trajcevski, přichází Jovanovski.
     
    85
    Rozehrávka standardní situace však Rubinu vůbec nevyšla a Rabotnički se mohlo dostat do rychlého protiútoku. Ten však zastavil Oleg Kuzmin, který poslal k zemi Trajcevskiho. Za svůj zákrok si vysloužil žlutou kartu.
     
    79
    Domácí tým provádí své první střídání v tomto zápase! Autor zatím jediné branky, Carlos Eduardo, odchází ze hřiště. Na jeho místo přichází ruský obránce Portnjagin.
    76. Velká šance Rabotnički
     
    76
    Velkou šanci mělo nyní i Skopje! Ve vápně zaváhal gólman Ryžikov a míč do ohně vrátil obránce Siljanovski. Hlavička Aneneho směřovala do míst, kde se nacházel Altiparmakovski, avšak na míč nedosáhl!
     
    73
    Další obrovská chyba Skopje v obraně a k míči se dostal Carlos Eduardo. Brazilský záložník se pokusil vyslat do úniku Djadjuna. V tomto případě se však v ofsajdu nacházel právě ruský útočník! Teď už to byla opravdu velká taktická chyba Rubinu!
     
    71
    Teď se na útočné polovině skvěle uvolnil Vladimir Djadjun, který poslal svého spoluhráče Carlose Eduarda do úniku. Brazilský záložník se však nacházel v ofsajdu, což postřehl pomezní sudí. Velká škoda pro Rubin!
     
    60
    Na pravé straně se opět dostal k míči Chuba Anene, nicméně norského útočníka si opět dokázal pohlídat Cotugno. Následně dostává žlutou kartu Trajcevski, který poslal k zemi právě Cotugna.
    56. Velmi povedená rána Carlose Eduarda
     
    56
    Další skvělá příležitost Rubinu! Ve středním pásmu dostal opravdu hodně prostoru Carlos Eduardo, který se rozhodl ke střele. Tvrdá rána brazilského útočníka mířila velmi dobře, nicméně Božinovski dokázal míč vyrazit!
     
    51
    Zajímavý průnik provedl domácí Maxim Kannunikov, který upadl na zem po souboji s Trajcevskim. Hlavní rozhodčí však uděluje žlutou kartu domácímu borci za nafilmovaný pád!
     
    48
    Hned zkraje druhého poločas měl i Rubin svou velkou šanci. Do vápna Rabotnički dostal skvělý centr Maxim Kanunnikov, který však svou hlavičku nasměroval těsně mimo!
     
    46
    První střídání tohoto zápasu si přichystalo hostující mužstvo. Kouč Tomislav Franc posíla ze hřiště nevýrazného Suada Sahitiho, kterého nahrazuje Markovski.
    40. Skvělé vyběhutí Božinovskiho
     
    40
    Bulharský středopolař Blagoj Georgijev poslal zajímavý centr za obranu pro Vladimira Djadjuna. Ruský útočník se snažil, nicméně u míče byl o něco dříve gólman Božinovski, který skvěle četl hru!
    35. Carlos EDUARDO - 1:0
     
    35
    Rubin Kazaň právě vstřelila branku!
    Rubin jde zcela zaslouženě do vedení! Ve středu hřiště vybojoval míč Georgjev, který jej dostal na levou stranu, kam si naběhl Kanunnikov. Ruský útočník se prodral přes obránce a poslal míč před branku, kde se nacházel CARLOS EDUARDO. Brazilský záložník poslal míč k tyči a Rubin vede!
    33. Další velká šance Rubinu
     
    33
    Po desíti minutách se Rubin dokázal dostat do další větší šance! Z levé strany si s míčem naběhl do středu Biljaletdinov, který však trefil pouze střed branky! Následná rána Olega Kuzmina mířila těsně mimo! Další rohový kop pro Rubin!
     
    25
    První žlutou kartu tohoto utkání dostává hostující Kire Ristevski, který před vápnem stáhl k zemi Carlose Eduarda! Rubin má tak k dispozici velmi zajímavou standardní situaci!
     
    24
    Domácí teď neproměnují jednu velkou šanci za druhou! Z pravé strany poslal do vápna ideální centr Oleg Kuzmin, který propopadl až na zadní tyč, kde se nacházel Cotugno. Mladý obránce však nepřekonal výborného Božinovskiho!
    21. Obrovská šance Rubinu
     
    21
    Další stoprocentní šance Rubinu! Na levé straně se ocitl o krásně kombinaci u míče Magomed Ozdojev, který krásně načasoval přihrávku pro Billjaletdinova, ten však pálil pouze do Božinovskiho!
    19. Rubin se nedokázal prosadit ani z této šance
     
    19
    Neuvěřitelnou šanci teď spálil domácí celek! Do úniku se dostal Vladmir Djadjun, který se dokázal procpat ke střele, nicméně mířil pouze do připraveného Božinovskiho. Nálsedně mohl dorážet Eduardo, avšak se mu střela nepovedla. Ani Blagoj Georgijev se do zakončení nedostal! Nicméně obrana Radbotnički v této situaci opravdu zaspala!
     
    17
    Rohového kopu se ujal opět Carlos Edurado, jehož centr byl však odvrácen. Následně posal míč zpět do vápna Billjaletdinov a na hranici malého vápna se k hlavičce málem dostal Kverkevlja. Gruzinský stoper však míč těsně minul!
    10. Biljaletdinov mířil z přímého kopu velmi dobře
     
    10
    Rozehrávky se ujal domácí Dinijar Biljaletdinov, který poslal přízemní tvrdou ránu. Jeho projektil pořádně protáhl brankáře Daniela Božinovskiho! Rubin bude mít k dispozici rohový kop!

    Jan Havlovic

    Góly: 35. Eduardo

    Karty:   51. Kanunnikov (RKZ), 85. Kuzmin (RKZ), 90. Georgjev (RKZ) – 25. Ristevski (RAB), 60. Trajcevski (RAB), 90+1. Ilijoski (RAB)


    FC Rubin Kazaň: Ryžikov – Kuzmin (C), Kverkvelja, Lemos, Cotugno – Georgjev, Ozdojev – Kanunnikov, Carlos Eduardo, Billjaletdinov – Djadjun
    Náhradníci: Nabjullin, Portnjagin, Batov, Kisljak, Nestěrenko, Achmetov, Šejdajev

    FK Rabotnički Skopje: Bozinovski – Cikarski, Iljevski, Vujčić, Siljanovski – Sahiti (46. Markovski), Trajcevski, Ristevski, Anene – Altiparmakovski, Ilijoski (C)
    Náhradníci: Najdovski, Herrera, Markovski, Jovanovski, Ristovski, Šiškovski

    Rozhodca: Hocek – Eyisoy, Aktas (vš. Turecko)
    20.08.2015
    FK Rabotnički - Kazaň 1:1

    Góly: 85. Ristevski – 68. Gökdeniz Karadeniz

    Karty:   22. Petrovikj (RAB), 38. Anene (RAB), 90+2. Kisljak (RAB) – 31. Kambolov (RKZ), 50. Kuzmin (RKZ), 76. Batov (RKZ)   55. Petrovikj (RAB)