Almaty – Bordeaux 2:1 (kon.) | Jablonec – Amsterdam 0:0 (kon.) | Karabach – YB Bern 3:0 (kon.)
Kazaň – FK Rabotnički 1:0 (kon.) | Fehérvár – Lech Poznań 0:1 (kon.) | Helsinki – FK Krasnodar 0:0 (kon.)
Thun – Sparta Praha 3:3 (kon.) | Saint-Étienne – Milsami 1:0 (kon.) | Rosenborg – FCSB 0:1 (kon.)
Hajduk Split – Liberec 0:1 (kon.) | Fenerbahce – Atromitos 3:0 (kon.) | Panathinaikos – Qäbälä 2:2 (kon.)
Alkmaar – Giurgiu 2:0 (kon.) | Brøndby – Solún 1:1 (kon.) | Dortmund – Odd 7:2 (kon.)
Salzburg – Minsk 2:0 (2:3 po pen.) | Liége – Molde 3:1 (kon.) | Novi Sad – Plzeň 0:2 (kon.)
Bilbao – Žilina 1:0 (kon.) | Midtjylland – Southampton 1:0 (kon.) | Légia Varšava – Zorja Luhansk 3:2 (kon.)
Belenenses – Rheindorf Altach 0:0 (kon.)
koniec
FC Rubin Kazaň
1:0 (1:0)
FK Rabotnički Skopje
cz Štvrtok 27.08.2015, 18:00 • Kazan Arena, Kazaň. Kapacita: 45,105 diváků. • Európska liga (predkolá) • Play-off
Predzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! Rubin Kazaň nakonec dokázal udržet postupový výsledek a porazil FK Rabotnički Skopje 1:0!

    První poločas v Kazan Arena nabídl opravdu velkou porci šancí, většinu z nich měl domácí celek! Hned v desáté minutě nepříjemně střílel z přímého kopu Biljaletdinov, nicméně Božinovski střelu vyrazil. Od 19. minuty až do 22. minutě měl Rubin tři velké šance, nicméně hráči ruského celku nedokázali překonal výborného Božinovskiho. Až ve 35. minutě se mohli domácí fanoušci poprvé radovat. Skvělou práci odvedl na levé straně Kanunnikov, který připravil skvělou pozici pro Carlose Eduarda, který poslal domácí do vedení!

    Druhý poločas toho příliš zajímavého nenabídl. V 56. minutě pálil domácí Carlos Eduardo, avšak toho vychytal Božinovski. To bylo však z domácí strany vše! Rubin se následně zatáhl a Rabotnički útočilo na vyrovnání stavu. Domácí si však postupový výsledek pohlídali!

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (19:54:13)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Ze hřiště odchází Vladimir Djadjun, který odvedl velmi dobrý výkon. Na poslední minutku se na hřiště podívá Batov!
     
    90+2
    Rubin dokázal delší dobu udržet míč na útočné polovině a ušetřil cenné vteřinky! Ruský celek navíc chystá střídání!
     
    90+1
    Na druhé straně byl odpískán ofdajd hostujícímu kapitánovi Blaže Ilijoskimu. Makedonský útočník si však neodpustil nějaké ostřejší slovo na adresu hlavního rozhodčího a dostává žlutou kartu!
     
    90
    Žlutou kartu dostává domácí bulharský záložník Blagoj Georgjev za zdržování hry! Hlavní rozhodčí navíc nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    89
    Rabotnički si v závěru dokázalo vybojovat rohový kop! Rozehrávky se ujal Altiparmakovski, který poslal do vápna nadýchaný centr. Obrana Rubinu však míč za velkého potlesku tribun poslala do bezpečí.
     
    88
    Na útočnou polovinu se po delší době dostal také Rubin, jehož protiútok táhl po pravé straně Ozdojev. Jeho postup však zastavil zákrok Ristevskiho, který však hlavní rozhodčí jako nedovolený neposoudil.
     
    87
    Střídání v týmu FK Rabotnički Skopje: ze hřiště odchází Trajcevski, přichází Jovanovski.
     
    86
    Do vápna ruského celku poslal nebezpečný centr Cikarski, který hledal na zadní tyči Ilijoskiho. Obrana Rubinu si však dokázala s centrem poradit.
     
    85
    Rozehrávka standardní situace však Rubinu vůbec nevyšla a Rabotnički se mohlo dostat do rychlého protiútoku. Ten však zastavil Oleg Kuzmin, který poslal k zemi Trajcevskiho. Za svůj zákrok si vysloužil žlutou kartu.
     
    85
    Na levé straně váhal s odkopem míče Markovski, ke kterému velmi rychle přispěchal Mauricio Lemos, kterého hostující hráč fauloval.
     
    84
    Do ojedinělé šance se dostal také Rubin! Georgjev se dokázal ve středu hřiště uvolnit a posílal pas za obranu. Ruský útočník Maxim Kanunnikov však na míč nedosáhl.
     
    83
    Rubin by si měl dávat větší pozor na útoky makedonského celku! Skvělý pas za obranu dostal Ilijoski, který i vystřelil, nicméně jeho pokus srazil na rohový kop Kverkvelja. Z následného rohového kopu však žádné nebezpečí pro branku Ryžikova nevzniklo.
     
    82
    Rozehrávky se ujal Siljanovski, který svým centrem hledal na zadní tyči Cikarskiho. Obrana Rubinu však dokázala centr odvrátit. Za vápnem se k míči dostal opět Siljanovski, jehož rána však mířila vysoko nad!
     
    80
    Bulharský středopolař Blagor Georgjev se prezentoval na vlastní polovině nedovoleným zákrokem v souboji s Trajcevskim a Rabotnički má k dispozici zajímavou standardní situaci!
     
    79
    Domácí tým provádí své první střídání v tomto zápase! Autor zatím jediné branky, Carlos Eduardo, odchází ze hřiště. Na jeho místo přichází ruský obránce Portnjagin.
     
    79
    Dlouhý centr na pravou stranu posílal Ristevski, který hledal naběhnutého Ilijoskiho. Hostující kapitán však na míč nedosáhl a bude následovat odkop od branky Sergeje Ryžikova!
     
    77
    Ruský celek je v posledních minutách velmi zalezlý a koleduje si o vstřelenou branku! Rabotnički stačí jeden gól a bude se prodlužovat!
    76. Velká šance Rabotnički
     
    76
    Velkou šanci mělo nyní i Skopje! Ve vápně zaváhal gólman Ryžikov a míč do ohně vrátil obránce Siljanovski. Hlavička Aneneho směřovala do míst, kde se nacházel Altiparmakovski, avšak na míč nedosáhl!
     
    75
    Hostující Altiparmakovski operoval s míčem před vápnem Rubnu, nicméně stoper Lemos se prezentoval výborným obranným zákrokem.
     
    74
    Z levé strany poslal do vápna centr Silajnovski, který hledal Ilijoskiho. Hostující kapitán siganlizoval ruku stopera Lemose, nicméně hlavní rozhodčí na jeho upozornění nebere ohled!
     
    73
    Další obrovská chyba Skopje v obraně a k míči se dostal Carlos Eduardo. Brazilský záložník se pokusil vyslat do úniku Djadjuna. V tomto případě se však v ofsajdu nacházel právě ruský útočník! Teď už to byla opravdu velká taktická chyba Rubinu!
     
    71
    Teď se na útočné polovině skvěle uvolnil Vladimir Djadjun, který poslal svého spoluhráče Carlose Eduarda do úniku. Brazilský záložník se však nacházel v ofsajdu, což postřehl pomezní sudí. Velká škoda pro Rubin!
     
    70
    Důležitý souboj svedl na pravé straně Chuma Anene s Cotugnem. Domácí obránce dostal míč do zámezí, nicméně pomezní sudí ukazuje na odkop od branky, zvláštní rozhodnutí.
     
    69
    V posledních minutách Rabotnički výrazně ožilo a v kombinaci na útočné polovině je velmi aktivní. Rubin se dostal k obranné taktice, což by se vůbec nemuselo vyplatit.
     
    67
    Ve vápně spadl na zem hostující kapitán Blaže Ilijoski, nicméně hlavní rozhodčí penaltu neodpsíkal. Velmi správné rozhodnutí tureckého sudího.
     
    66
    Rabotnički se opět dostalo na malou chvíli do útoku, nicméně makedonskému celku chybí v kombinační hře hlavně přenost! Rubin získal míč a míří do rychlého protiútoku.
     
    65
    Rubin byl i nadále v kombinaci na útočné polovině! Domácí kapitán Oleg Kuzmin se pokoušel dostat Djadjuna do zajímavého úniku. Domácí útočník se však v době přihrávky nacházel v ofsajdu.
     
    64
    Rubin se pokoušel o kombinaci na levé straně, nicméně proti byl Cotugno, který vyslal centr do vápna. Billjaletdinov si míč zpracoval, nicméně nedokázal dostat míč do pravé poloviny vápna, kde se nacházel osamocený Kanunnikov.
     
    62
    Rabotnički je ve druhém poločase jednoznačně aktivnější, nicméně k ohrožení branky Ryžikova se zatím nedostalo. Na pravé straně to zkoušel změnit Ilijoski, nicméně neuspěl.
     
    60
    Na pravé straně se opět dostal k míči Chuba Anene, nicméně norského útočníka si opět dokázal pohlídat Cotugno. Následně dostává žlutou kartu Trajcevski, který poslal k zemi právě Cotugna.
     
    59
    Rubin Kazaň se dokázal propracovat k dalšímu rohovému kopu v tomto zápase. Rozehrávky se ujal Carlos Eduardo, jehož centr však ve vápně nikoho z jeho spoluhráčů nenašel a bude následovat odkop od branky Božinovskiho.
     
    57
    Rubin podnikl další rychlý protiútok, který táhl po levé straně Billjaletdinov. Ruský záložník posílal přihrávku pod sebe na hranici vápna, kam si nabíhal Djadjun. Domácí útočník chtěl ještě vylepšit pozici pro Kuzmina. Kapitán Rubinu však míč nedokázal zpracovat.
    56. Velmi povedená rána Carlose Eduarda
     
    56
    Další skvělá příležitost Rubinu! Ve středním pásmu dostal opravdu hodně prostoru Carlos Eduardo, který se rozhodl ke střele. Tvrdá rána brazilského útočníka mířila velmi dobře, nicméně Božinovski dokázal míč vyrazit!
     
    55
    Domácí tým si vybojoval vůbec první rohový kop ve druhém poločase. Rozehrávky se ujal Carlos Eduardo, jehož přetažený centr odvrátil ve vápně gólman Božinovski, který poslal do zámezí!
     
    54
    Norský útočník Chuma Anene se pokoušel o úrůnik do vápna přes pravou stranu. V tomto prostoru se však nacházel Guillermo Cotugno, který hostujícího hráče skvělým obranným zákrokem o míč obral.
     
    52
    Rabotnički se dostalo do vápna po levé straně a v dobré střelecké pozici se nacházel Ristevksi. Makedonský záložník se však ke střele neodhodlal a o míč následně přišel.
     
    51
    Zajímavý průnik provedl domácí Maxim Kannunikov, který upadl na zem po souboji s Trajcevskim. Hlavní rozhodčí však uděluje žlutou kartu domácímu borci za nafilmovaný pád!
     
    50
    Brazilský středopolař Carlos Eduardo poslal z nouze míč na útočnou polovinu, kde jej hlavičkou prodloužil Kanunnikov. Za míčem se hnal Djadjun, nicméně stoper Iljevksi byl nakonec rychlejší.
     
    49
    O zajímavý pokus se pokoušel na levé straně Gullermo Cotugno, který si chtěl obhodit Vujčiće a dostat se do vápna. Německému hráči však přišel na pomoc Cikarski a oba situaci dokázali zvládnout.
     
    48
    Hned zkraje druhého poločas měl i Rubin svou velkou šanci. Do vápna Rabotnički dostal skvělý centr Maxim Kanunnikov, který však svou hlavičku nasměroval těsně mimo!
     
    47
    Do první zajímavé příležitosti se dostalo hostující Skopje. Na pravé straně si udělal prostor Mite Cikarski, který poslal do vápna zajímavý centr. Ve vzduchu však kraloval gólman Ryžikov.
     
    46
    První střídání tohoto zápasu si přichystalo hostující mužstvo. Kouč Tomislav Franc posíla ze hřiště nevýrazného Suada Sahitiho, kterého nahrazuje Markovski.
     
    46
    Hlavní rozhodčí Huseyin Gocek právě zahájil druhý poločas. Úvodní výkop měl k dispozici hostující Rubin Kazaň, který se bude pokoušet ohrozit branku Božinovskiho.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas v Kazan Arena nabídl opravdu velkou porci šancí, většinu z nich měl domácí celek! Hned v desáté minutě nepříjemně střílel z přímého kopu Biljaletdinov, nicméně Božinovski střelu vyrazil. Od 19. minuty až do 22. minutě měl Rubin tři velké šance, nicméně hráči ruského celku nedokázali překonal výborného Božinovskiho. Až ve 35. minutě se mohli domácí fanoušci poprvé radovat. Skvělou práci odvedl na levé straně Kanunnikov, který připravil skvělou pozici pro Carlose Eduarda, který poslal domácí do vedení!

    Domácí tým je v zápase zatím jasně lepší, nicméně vede pouze 1:0, což je před druhým poločasem velmi ošidný výsledek. Hostujícímu celku stačí vstřelit jedna branka a bude se prodlužovat!

    Druhý poločas začíná v Kazan arena přibližně v 19:00!
     
    45
    První poločas skončil.
     
    44
    Zajímavý centr do vápna poslal z pravé straně Oleg Kuzmin, jehož centr propadl až na zadní tyč, kde hlavičkoval Biljaletdinov. Hlavička ruského záložníka však mířila pouze do boční sítě!
     
    43
    Na levé straně svedl tvrdý souboj s Ilijoskim domáíc Mauricio Lemos. Hostující hráč velmi ochotně spadl a pokoušel si vynutit odpískání nedovoleného zákroku, na to však hlavní rozhodčí vůbec nereaguje a vhazovat bude Rubin!
     
    42
    Rozehrávky se ujal Blaže Iljoski, který však svou tvrdou ránou trefil pouze zeď! Od té se míč odrazil přímo do náruče brankáře Sergeje Ryžikova!
     
    41
    Domácí v posledních minutách lehce ubrali ze svého tempa a dopředu se dostávají i hosté. Po nedovoleném zákroku Kverkvelji na Aneneho bude Skopje zahrávat zajímavou standardní situaci.
    40. Skvělé vyběhutí Božinovskiho
     
    40
    Bulharský středopolař Blagoj Georgijev poslal zajímavý centr za obranu pro Vladimira Djadjuna. Ruský útočník se snažil, nicméně u míče byl o něco dříve gólman Božinovski, který skvěle četl hru!
     
    39
    Rubin Kazaň je i nadále aktivnější a pokouší se vstřelit možná rozhodující druhou branku! Rabotnički teď navíc bude muse otevřít hru, což bude hrát do karet domácímu celku!
     
    37
    Po nedovoleném zákroku Carlose Eduarda zahrávalo Skopje standardní situaci. Rozehrávky se ujal Stephan Vujčić, který však mířil svůj centr pouze do rukavic gólmana Sergeje Ryžikova.
     
    36
    Rabotnički je tak momentálně v hodně obtížné situaci! Rubin je v pohodě, má šance a vede 1:0. Hostující celek zkrátka musí vstřelit branku, pokud má zájem se dostat do základní skupiny Evropské ligy!
    35. Carlos EDUARDO - 1:0
     
    35
    Rubin Kazaň právě vstřelila branku!
    Rubin jde zcela zaslouženě do vedení! Ve středu hřiště vybojoval míč Georgjev, který jej dostal na levou stranu, kam si naběhl Kanunnikov. Ruský útočník se prodral přes obránce a poslal míč před branku, kde se nacházel CARLOS EDUARDO. Brazilský záložník poslal míč k tyči a Rubin vede!
     
    34
    Rozehrávky rohového kopu se ujal Ozdojev, který však svůj centr přetáhl a dopředu se dostalo Skopje. Abene sklepl míč na hranici vápna pro Ilijoskiho, který napálil pouze bránícího Lemose.
    33. Další velká šance Rubinu
     
    33
    Po desíti minutách se Rubin dokázal dostat do další větší šance! Z levé strany si s míčem naběhl do středu Biljaletdinov, který však trefil pouze střed branky! Následná rána Olega Kuzmina mířila těsně mimo! Další rohový kop pro Rubin!
     
    31
    Z hodně velké dálky to zkoušel norský útočník Chuma Anene, který však mířil hodně mimo branky Rubinu. Zkušený brankář Sergej Ryžikov je tak zatím bez práce!
     
    30
    Po delší době mohlo Skopje ohrozit branku Sergeje Ryžikova. Domácí obrana si však dokázala poradit. Následně navíc fauloval Blaže Ilijoski, který poslal k zemi Cotugna.
     
    29
    Rozehrávky se ujal německý středopolař Stephan Vujčić, jehož centr byl odvrácen. Rabotnički však i nadále kombinovalo na útočné polovině. Rubin skvěle vyčkával a nakonec získal míč na své kopačky.
     
    28
    Obrana Rabotnički přežila kritickou pětiminutovku a může ohrozit branku domácího celku! Na útočné polovině se provinil nedovoleným zákrokem Solomon Kverkvelia v souboji s Anenem. Skopje má k dispozici zajímavou standardní situaci.
     
    26
    Rozehrávky standardní sitauci se nakonec ujal bulharský středopolař Blagoj Georgjev, který se opřel do míče, napálil však pouze zeď. Následná dorážka Carlose Eduarda mířila hodně mimo.
     
    25
    První žlutou kartu tohoto utkání dostává hostující Kire Ristevski, který před vápnem stáhl k zemi Carlose Eduarda! Rubin má tak k dispozici velmi zajímavou standardní situaci!
     
    24
    Domácí teď neproměnují jednu velkou šanci za druhou! Z pravé strany poslal do vápna ideální centr Oleg Kuzmin, který propopadl až na zadní tyč, kde se nacházel Cotugno. Mladý obránce však nepřekonal výborného Božinovskiho!
    23. Nůžky Vladmira Djadjuna
     
    23
    Na holiče si chtěl zahrát domácí Vladimir Djadjun, který se pokoušel vystřihnout nůžky ve vápně. Při svém pokusu však zasáhl nepříjemně Trajčevskiho. Ruský útočník bude muset tuto svou "parádičku" ještě natrénovat!
    21. Obrovská šance Rubinu
     
    21
    Další stoprocentní šance Rubinu! Na levé straně se ocitl o krásně kombinaci u míče Magomed Ozdojev, který krásně načasoval přihrávku pro Billjaletdinova, ten však pálil pouze do Božinovskiho!
     
    20
    Na druhé straně mohl udeřit hostující celek! Levý obránce Siljanovski našel nadýchaným centrem ve vápně hlavu Chuma Aneneho, který však hlavičkoval pouze do připraveného Ryžikova!
    19. Rubin se nedokázal prosadit ani z této šance
     
    19
    Neuvěřitelnou šanci teď spálil domácí celek! Do úniku se dostal Vladmir Djadjun, který se dokázal procpat ke střele, nicméně mířil pouze do připraveného Božinovskiho. Nálsedně mohl dorážet Eduardo, avšak se mu střela nepovedla. Ani Blagoj Georgijev se do zakončení nedostal! Nicméně obrana Radbotnički v této situaci opravdu zaspala!
     
    18
    Rubin je zatím v zápase jednoznačně aktivnější! Po levé straně se pokoušel o zajímavý průnik Billjaletdinov, nicméně postup ruského záložníka zastavila dvojice protihráčů.
     
    17
    Rohového kopu se ujal opět Carlos Edurado, jehož centr byl však odvrácen. Následně posal míč zpět do vápna Billjaletdinov a na hranici malého vápna se k hlavičce málem dostal Kverkevlja. Gruzinský stoper však míč těsně minul!
     
    16
    Tentokrát dostal na pravou stranu zajímavou přihrávku Oleg Kuzmin, který neodcentroval, nicméně poslal míč do středu, kde čihal Georgjev. Bulharský středopolař poslal křížnou přihrávku do vápna, kde Kanunnikov vybojoval rohový kop!
     
    15
    Na druhé straně se do náznaku šance dostal hostující Trajčevski, který se octil s míčem na hranici vápna. Následně však přihrál nepřesně na pravou stranu, kam nabíhal Anene, a míč ztratil.
     
    14
    Na levé straně se pokoušel uvolnit domácí Vladimir Djadjun, nicméně měl proti sobě Trajčevskiho, který se domníval, že situaci kontroluje a pustil míč do zámezí. Pomezní rozhodčí však ukázal, že bude vhazovat Rubin!
     
    12
    Po chybné rozehrávce hostujícího celku se k míči dostal Georgjev, který křížnou přihrávkou našel ve vápně Biljaletdinova, kterému však nevyšlo zakončení a mířil mimo.
     
    11
    Následný rohový kop rozehrál brazilský středopolař Carlos Eduardo, který hledal svým centrem stopera Kverkvelju. Gruzinský obránce se však k hlavičce nedostal. Za vápnem se míč odrazil právě k Eduardovi, jehož rána však mířila mimo.
    10. Biljaletdinov mířil z přímého kopu velmi dobře
     
    10
    Rozehrávky se ujal domácí Dinijar Biljaletdinov, který poslal přízemní tvrdou ránu. Jeho projektil pořádně protáhl brankáře Daniela Božinovskiho! Rubin bude mít k dispozici rohový kop!
     
    9
    Nedovoleným zákrokem se prezentoval Duško Trajčevski, který poslal k zemi Bulhara Georgjeva a Rubin má k dispozici velmi zajímavou standardní situaci!
     
    8
    Domácí Rubin skvěle napadal na levé straně a může slavit zisk míče. Ruský celek velmi rychle rozehrál a pokouší se proniknout před branku Bozinovskiho po pravé straně, kde s míčem operuje Kanunnikov.
     
    7
    O první útočnou myšlenku se pokusil levý obránce hostujícího celku Siljanovski, který hledal za obranou Rubinu Altiparmakovskiho. Situaci však pohlídal stoper Kverkvelja.
     
    6
    Bulharský středopolař Blagoj Georgijev skvěle prostrčil míč do středu na Ozdojeva, který za obranou hledal naběhnutého Djadjuna. Ruský útočník však přihrávku nedokázal zpracovat a dopředu míří hostující celek.
     
    5
    Rubin je v úvodních minutách jednoznačně aktivnější. Teď však bude mít možnost na ohrožení branky i Skopje. Na polovině Rabotnički se prezentoval nedovoleným zákrokem Carlos Eduardo, který poslal k zemi hostujícího kapitána Ilijoskiho.
     
    4
    Tentokrát se kombinace domácímu celku vůbec nepovedla. Z pravé strany vhazoval Oleg Kuzmin, avšak jeho autového vhazování našlo Billjaletdinova, který svou následnou nepřesnou přihrávkou odevzdal míč soupeři.
     
    3
    K první střele dnešního utkání se dostal domácí Carlos Eduardo, jehoý rána z pravé strany byla zblokována na rohový kop! Brazilský záložník si rohový kop i sám rozehrál, nicméně jeho centr dokázala obrana Rabotnički odvrátit.
     
    2
    I další kombinace domácího celku vedla po pravé straně. Kuzmin poslal další skvělou křížnou přihrávku, kterou si ve vápně zpracoval Djadjun, nicméně ruský útočník se přes dvojici stoperů ke střele nedostal.
     
    1
    Domácí kapitán Oleg Kuzmin našel nadýchaným centrem ve středu hřiště Ozdojeva, který skvěle přenesl hru na levou stranu. Rubin se však do zakončení nedostal a dál kombinuje.
     
    1
    Hlavní sudí useyin Gocek z Turecka právě zahájil dnešní utkání! Úvodní výkop měli k dispozici fotbalisté hostujícího celku, tedy FK Rabotnički Skopje, který bude mít také výhodu prvního postupného útoku.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Rubin Kazaň: Ryžikov – Kuzmin, Kverkvelja, Lemos, Cotugno – Georgjev, Ozdojev – Kanunnikov, Carlos Eduardo, Billjaletdinov – Djadjun
    Náhradníci: Nabjullin, Portnjagin, Batov, Kisljak, Nestěrenko, Achmetov, Šejdajev

    FK Rabotnički Skopje: Bozinovski – Cikarski, Iljevski, Vujčić, Siljanovski – Sahiti, Trajcevski, Ristevski, Anene – Altiparmakovski, Ilijoski
    Náhradníci: Najdovski, Herrera, Markovski, Jovanovski, Ristovski, Šiškovski

    Rozhodčí: Hocek – Eyisoy, Aktas (vš. Turecko).
     
    Příjemný čtvrteční večer všem fotbalovým fanouškům a fanynkám! Evropská liga dnes pokračuje odvetami play-off a dnes se dozvíme všechny postupující! My se společně zaměříme na utkání FC Rubin Kazaň proti FK Rabotnički Skopje. Úvodní výkop je naplánován v Kazan Arena v 18:00 a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
     
    ÚVODNÍ UTKÁNÍ
    Do prvního utkání v Makedonii vstoupili lépe domácí fotbalisté. Již po necelé čtvrthodině hry nebezpečně pálil Anene, jeho ránu však vytáhl gólman Ryžikov. O pět minut později měl i Rubin vážnou šanci! Biljaletdinov pálil z pravé strany a pořádně protáhl brankáře Skopje! Na další možnost jsme čekali až do samotného závěru prvního poločřasu. Hostující Ozdojeva pálil z hranice vápna chytře na zadní tyč, tam se však objevil Bozinovskij, který situaci zachránil!

    Domácím se situaci zkomplikovala v 55. minutě, kdy po zbtyečném zákroku ve středu hřiště dostal druhou žlutou Petrovskij. Rubin dokázal využít přesilovku v 68. minutě, kdy se po nádherné kombinaci Rubinu prosadil Gökdeniz Karadeniz. Rabotnički však dokázaly snížit v samotném závěru z rohového kopu! Nejprve hlavičkoval Anene do břevna, ten však následně dorazil Kire Ristevskij!

    Před dnešní odvetou však mají lepší výchozí pozici domácí tým, který vstřelil důležitou branku na hřišti soupeře a měl by postoupit!

    Jan Havlovic

    Góly: 35. Eduardo

    Karty:   51. Kanunnikov (RKZ), 85. Kuzmin (RKZ), 90. Georgjev (RKZ) – 25. Ristevski (RAB), 60. Trajcevski (RAB), 90+1. Ilijoski (RAB)


    FC Rubin Kazaň: Ryžikov – Kuzmin (C), Kverkvelja, Lemos, Cotugno – Georgjev, Ozdojev – Kanunnikov, Carlos Eduardo, Billjaletdinov – Djadjun
    Náhradníci: Nabjullin, Portnjagin, Batov, Kisljak, Nestěrenko, Achmetov, Šejdajev

    FK Rabotnički Skopje: Bozinovski – Cikarski, Iljevski, Vujčić, Siljanovski – Sahiti (46. Markovski), Trajcevski, Ristevski, Anene – Altiparmakovski, Ilijoski (C)
    Náhradníci: Najdovski, Herrera, Markovski, Jovanovski, Ristovski, Šiškovski

    Rozhodca: Hocek – Eyisoy, Aktas (vš. Turecko)
    20.08.2015
    FK Rabotnički - Kazaň 1:1

    Góly: 85. Ristevski – 68. Gökdeniz Karadeniz

    Karty:   22. Petrovikj (RAB), 38. Anene (RAB), 90+2. Kisljak (RAB) – 31. Kambolov (RKZ), 50. Kuzmin (RKZ), 76. Batov (RKZ)   55. Petrovikj (RAB)