K. Vary – Olomouc 0:1 (kon.) | Plzeň – Mladá Boleslav 0:0 (zruš.) | Zlín – Zvolen 1:3 (kon.)
Havířov – Cracovia 2:5 (kon.) | Detva – Žilina 0:2 (kon.) | Senica – Trnava 5:6 (kon.)
Prostějov – Skalica 3:0 (kon.)
koniec
AZ Havířov
2:5 (0:1, 2:2, 0:2)
Comarch Cracovia Krakov
cz Štvrtok 27.08.2015, 18:00 • K&K PNEU Aréna, Havířov • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    45:08
    Kraków právě vstřelil branku!
    Krakow využil výhodu 5 na 3 pohlednou a především rychlou akcí na jeden dotek. Puk poslal Svitana přesnou přihrávkou na volného PETRA ŠINÁGLA, který ihned vystřelil na branku. Svoboda i celá havířovská obrana se mohla jen koukat.
    Asistence: Patryk Svitana, Mateusz Rompkowski.
     
    43:02
    Kraków právě vstřelil branku!
    Hostující celek Krakowa se ujímá dvoubrankového vedení. OLIVIER PACZKOWSKI se dostal do mezikruží a svou střelu zamířil na lapačku Svobody, ten toho moc neviděl a puk mu prošel za záda.
    Asistence: Gregorz Pasiut.
     
    31:42
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov využil početní výhodu! Domácím se podařila rychlá akce v útočném pásmu. Karol Korím poslal puk na ROMANA MALINÍKA, který neváhal a tvrdě vystřelil zprvní. Svou střelou propálil brankáře Radziszewského, který neměl na tuto střelu šanci.
    Asistence: Karol Korím, Aleš Staněk.
     
    29:36
    Kraków právě vstřelil branku!
    Nádherná a jednoduchá akce hostů slaví úspěch. Šinágl nahrál puk PATRYKU SVITANOVI, který zprvní vystřelil velmi přesnou a tvrdou střelu, na kterou Matoušek neměl šanci.
    Asistence: Petr Šinágl.
     
    27:50
    Kraków právě vstřelil branku!
    Hosté se opět vracejí do vedení. Patryk Noworyta nastřelil puk na branku, kde stál připravený GREGORZ PASIUT, který svou čepelí puk tečoval za už bezmocného Matouška.
    Asistence: Patryk Noworyta.
     
    24:37
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířovští hokejisté využívají početní výhodu 5 na 3! Lenďák poslal puk na ROMANA MALINÍKA, který vystřelil na lapačku Radziszewského, od ní se puk odrazil za jeho záda.
    Asistence: Martin Lenďák, Michal Sztefek.
     
    13:42
    Kraków právě vstřelil branku!
    Po delším obléhání havířovské branky se hosté radující z první branky utkání. Šinágl přihrál puk na modrou čáru a MATEUSZ ROMPKOWSKI vyslal na branku střelu zprvní, puk zapadl nad levé rameno Matouška.
    Asistence. Petr Šinágl.

    Josef Nudera

    Góly a asistencie: 25. Maliník (Lenďák, Sztefek), 32. Maliník (Korím, Staněk) – 14. Rompkowski (Šinágl), 28. Pasiut (Noworyta), 30. Svitana (Šinágl), 44. Paczkowski (Pasiut), 46. Šinágl (Svitana, Rompkowski)


    AZ Havířov: Matoušek (od 30. Svoboda) – Lenďák, Korím "C", Krisl, Bahounek, Graca, Bail, Chroboček, Stuchlík – Staněk, Maliník, Bednář – Maruna "A", Rimmel, Kanko – Sztefek, Pechanec, Kurovský – Sedláček, Matějek, Bárta – Kalus.
    Trenér: Štefan Mikeš.

    Comarch Cracovia Krakov: Radziszewski (Kowalówka) – Rompkowski, Spady, Noworyta, Dutka, Wajda, Maciejewski – Svitana, Dzubinski, Šinágl – Paczkowski, Pasiut, Urbanowicz – Drzewiecki, Slabon, Wróbel – Kisielwski.
    Trenér: Rudolf Roháček.

    Rozhodca: Filala – Vengřín, Kuchař