Dinamo Minsk – Sparta Praha 1:2 (kon.) | Blues – Třinec 1:6 (kon.) | Riga – Vítkovice 1:3 (kon.)
CSKA Moskva – K. Vary 13:0 (kon.) | Blues – Dinamo Minsk 4:3 (kon.) | CSKA Moskva – Vítkovice 6:0 (kon.)
K. Vary – Riga 10:2 (kon.) | Třinec – Sparta Praha 5:2 (kon.)
koniec
HC Dinamo Riga
1:3 (0:1, 0:1, 1:1)
HC Vítkovice Ridera
cz Sobota 08.08.2015, 10:45 • Stará Wek Arena, Třinec • President Cup
Partner:
     
    49:34
    Riga právě vstřelila branku!
    Dinamo využívá početní výhodu a snižuje vítkovický náskok! Kotouč se zpoza branky odrazil přímo k volnému RUDOLFSU POLCSOVI, který využil zmatků ve vítkovickém brankovišti a propálil bezmocného Malíka! Asistence: Dominiks Marcinkěvičs.
     
    40:58
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    O chvíli později se už Vítkovičtí radují a jdou do tříbrankového trháku! Rychlou akci předvedla dvojice Adam Urban – VIKTOR KONEČNÝ, přičemž druhý jmenovaný zakončil útok Vítkovic střelou mezi Bruverisovy betony! Asistence: Adam Urban.
     
    34:55
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice jsou za svou aktivitu ve druhé třetině odměněny druhou trefou! Kotouč se po nepřehledné situaci odrazil mezi kruhy, tam si ho našel JAKUB VACULA, který střelou do horního rohu nedal Bruverisovi sebemenší šanci! Bez Asistence.
     
    19:55
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovický tlak nakonec přináší své ovoce a Ostravané jdou pět vteřin před koncem periody do vedení! Kotouč se v nepřehledné situaci odrazil na hůl PETRA FRIDRICHA, který z bezprostřední blízkosti nedal Bruverisovi sebemenší šanci! Asistence: Tomáš Vjačka, Tadeáš Vícha.

    Daniel Ježek

    Góly a asistencie: 50. Polcs (Marcinkěvičs D.) – 20. Fridrich (Vjačka, Vícha), 35. Vacula, 41. Konečný (Urban)


    HC Dinamo Riga: Bruveris (Saulgiezis) – Barovskis, Mežnieks, Milbergs (C), Lininš, Brikmanis, Rudzajs, Matejko, Vilcinš, Plostnieks – Konstantins, P. Marcinkevičs, D. Marcinkevičs, Rozmianecs, Jelenskis, Pontags, Grundmanis, Geldners, Prohorenkovs, Raivis Kristians, Polcs, Rudzitis
    HC Vítkovice Ridera: Malík N. (Dobeš) – Bieniek, Bílý, Kuboš, Malík Z., Raška, Šulák, Vacula, Vícha – Beránek, Fridrich (C), Konečný, Kylnar, Lednický, Mrva, Pastor, Plánka, Vjačka, Vojtovič, Žemba, Urban.