Tlačová konferencia SOV pred OH 2016 (kon.) | Tlačová konferencia ŠK Slovan Bratislava (kon.)
Tlačová konferencia FC Krasnodar (kon.)
koniec udalosti
Tlačová konferencia ŠK Slovan Bratislava pred odvetou 3. predkola Európskej ligy

Streda 05.08.2015, 11:00 • Press centrum, Pasienky • Tlačové konferencie
     
    Slovan chce vo štvrtok večer potrápiť favorizovaný Krasnodar a zdramatizovať tak dvojzápas 3. predkola EL, v ktorom v prvom dueli v Rusku prehral 0:2. Tréner D. Tittel a kapitán tímu M. Milinkovič hovorili o absenciách v zostave, taktike na zápas i diváckom záujme. Nižšie nájdete všetky podrobnosti, ja sa s vami zatiaľ lúčim a prajem príjemný zvyšok dňa! (11:11:46)
    Tlačová konferencia
     
    Manažér pre médiá a marketing Tomáš Cho o lístkoch na zajtrajší zápas: ,,Z Ruska by nemali prísť fanúšikovia. Predaj lístkov stále prebieha, vždy sa najviac lístkov minie v deň zápasu. Veríme, že záujem o vstupenky bude väčší, ide o atraktívneho súpera. Očakávame, že bude dobrá domáca atmosféra."
     
    D. Tittel o zajtrajšej zostave: ,,Od zápasu v Dunajskej Strede sme sa pripravovali s taktickým zámerom na súpera. Taký hráč, ako Adam Zreľák, nám bude určite zajtra chýbať. Chceme sa pripraviť tak, aby tí chlapci, ktorí vybehnú na ihrisko, zdramatizovali dvojzápas a potrápili súpera."
     
    M. Milinkovič o zmenách v zostave: ,,Veľmi ma mrzí, že nie sme pokope, ako sme boli v príprave. Škoda, bolo by to potom lepšie na ihrisku. Nie je to jednoduché, keď sa to mení, ale sú to zranenia, karty, veľa zápasov, patrí to k futbalu. Musíme sa s tým vyrovnať."
     
    M. Milinkovič o spôsobe hry tímu: ,,Musíme sa upokojiť a hrať našu hru, nemôžeme sa zblázniť a chcieť hneď stiahnuť stratu. Treba hrať v pokoji a nechať si dostatok času, aby prišiel ten dôležitý gól."
     
    Plán je streliť rýchly gól, čo robiť, ak to nevyjde? Odpovedá D. Tittel: ,,Musíme byť trpezliví, ak by sme inkasovali, musíme dať štyri góly a to by bolo veľmi ťažké. Ešte v Krasnodare sme mali príliš veľký rešpekt, v druhom polčase zbadali, že sa dá proti nim hrať. Verím, že zápas doma bude iný a prajem si, aby sme mali domáce prostredie, ktoré veľakrát rozhoduje v detailoch a pomôže mužstvu."
     
    M. Milinkovič o zajtrajšom zápase: ,,Môžeme stavať na výkone z druhého polčasu v Krasnodare, vtedy sme hrali veľmi dobre a boli nebezpeční aj ofenzíve. Nemôžeme hrať s takým rešpektom, musíme dať do toho dostatok našej sily a kvality. Verím, že prídu šance, využijeme ich a zdramatizujeme zápas."
     
    D. Tittel o Krasnodare: ,,Nie je to súper tak zvučného mena, sú naozaj veľmi dobrí hlavne v ofenzíve. Na druhej strane, v prvom zápase sme si vytvorili viacero dobrých šancí a mohli sme dosiahnuť lepší výsledok. Chceme odohrať dobrý zápas, neinkasovať, a streliť čo najskôr kontaktný gól:"
     
    D. Tittel o zdravotnom stave v tíme: ,,Situácia sa postupne zlepšuje. Stále nám chýba Slobodan Simovič, ktorý je v Belehrade na špeciálnych vyšetreniach a verím, že sa čo najskôr zapojí do tréningového procesu. Do tréningu sa zapojil Martin Dobrotka, zajtra ešte nebude k dispozícii, pre virózu bude chýbať Adam Zreľák. Po krátkom zranení je v poriadku Ján Mucha a zajtra by mal chytať."
     
    Príjemný deň prajem z bratislavských Pasienkov, pred novinárov predstúpia tréner D. Tittel a kapitán M. Milnkovič.
     
    ŠK Slovan Bratislava prehral v prvom zápase 3. predkola Európskej ligy na ihrisku Krasnodaru 0:2 a v odvete sa budú musieť belasí veľmi snažiť, aby stratu zmazali. Nie sú bez šance, o postup sa určite pobijú zo všetkých síl a hnať by ich mali slušne zaplnené Pasienky. Zástupcovia klubu poskytnú informácie k zápasu na tlačovej konferencii, odkiaľ vám prinesieme všetko podstatné.

    Kým niektoré mužstvá vo Fortuna lige odohrali v tomto ročníku tri ligové zápasy, Slovan má aj s predkolami Európskej ligy na konte už 8 súťažných duelov. Belasí majú za sebou už tri ,,anglické týždne" v rade, a podpisuje sa to aj na zložení zostavy, odkiaľ vypadlo viacero hráčov pre zranenia. Či už budú dlhšie zranení Simovič, Dobrotka a čerstvý rekonvalescent Mucha k dispozícii, to určite priblíži tréner Tittel práve na tlačovej konferencii.

    Slovan cez víkend odohral ligový duel v Dunajskej Strede, kde vyhrával po góle Priskina, aby nakoniec odišiel domov s jedným bodom za remízu 1:1. Negatívom určite bolo, že po vylúčení Sekuliča dohrávali belasí už tretí raz v sezóne v desiatich hráčoch.

    Uvidíme, či tréner Tittel priblíži aj prípadné ďalšie zmeny v hráčskom kádri. Smerom dnu už dávnejšie pribudli Mucha, Podaný, Sekulič a Priskin, takmer dva týždne je v klube aj defenzívny stredopoliar Mauro Gonzáles. Z tímu už odišli Perniš, Niňaj a na ročné hosťovanie s opciou Soumah, klub už nepočíta ani s Čikošom a Lásikom, ktorých preradil do B-mužstva a v spolupráci s ich agentami rieši prípadné prestupy. Vedenie avizovalo možnosť ďalších pohybov v kádri ešte do konca prestupového obdobia.

    Uvidíme, ako sa belasí popasujú s náročným protivníkom. Pred novinárov s pravdepodobnosťou hraničiacou s istotou predstúpi tréner Dušan Tittel, spolu s ním príde aj zástupca kabíny. Sme zvedaví na čerstvé informácie o predpokladanej zostave, absenciách hráčov či očakávanej návšteve. Vám neujde nič podstatné, z Pasienkov vás bude v stredu od 11:00 tlačovou konferenciou sprevádzať Tomáš Schügerl.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Udalosť sa začne o 11:00.