Poprad – Košice 1:3 (kon.) | Trenčín – Francúzsko U23 4:1 (kon.)
koniec
HK Poprad
1:3 (0:0, 1:1, 0:2)
HC Košice
Piatok 31.07.2015, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:07
    Košice dali gól!
    Hostia poisťujú svoje vedenie a tento prvý prípravný zápas už majú vo vrecku. S prehľadom sa na pravý kruh dostal PETER SOJČÍK, ktorý si spracoval prihrávku od Chovana a Kostúra prekvapil jednoduchým blafákom na bekhend medzi nohy.
    Asistencie: Matej Češík a Matúš Chovan.
     
    51:54
    Košice dali gól!
    Oceliari sa dostávajú do vedenia v zápase! Hrnka sa s pukom prebojoval do útočného pásma, spoza brány prihral pred bránu, kde našiel DALIBORA BORTŇÁKA a ten ani nevedno akým zakončením akosi pretlačil puk do popradskej brány!
    Asistenciu si pripisuje Tomáš Hrnka.
     
    39:17
    Košice dali gól!
    Oceliari vyrovnávajú skóre gólom do šatne! MATÚŠ CHOVAN využil nepozornosť domácich hokejistov, získal puk v strednom pásme a mieril na bránu. Jeho svižnú strelu ku pravej žrdi už Kostúr nedokázal zachytiť.
    Asistencie: Peter Sojčík a Branislav Pavúk.
     
    34:09
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti otvárajú skóre dnešného stretnutia v priebehu druhej tretiny! Nič netušiaca akcia sa nakoniec skončila gólom. Vosyka zaviezol puk do útočného pásma, prihral ho do medzikružia JAROSLAVOVI JABAROCKÉMU, ktorý nakoniec šikovnou strelou ku pravej žrdi potešil domáce tribúny!
    Asistencia: Daniel Vosyka.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 35. Jabrocký (Vosyka) – 40. Chovan (Sojčík, Pavúk), 52. Bortňák (Hrnka), 60. Sojčík (Češík, Chovan)


    HK Poprad: Kostúr (Sedlačko) – Malina, Kasík, Dinda, Ťavoda, Gáborčík, Šterbák – Štrauch, Paukovček, Kadura – Krasničan, Kroták, Gápa – Števuliak, Jabrocký, Vosyka – Pitka
    HC Košice: Riečický (Melicherčík) – Philipp, Šedivý, Dudáš, Cebák, Macejko, Pavúk, Hreha, Varga – Bartánus, Suja, Bicek – Hrnka, Bortňák, Lelkeš – Sojčík, Chovan, Češík – Hričina, Boltun, Šoltés