Manchester City – Real Madrid 1:4 (kon.)
koniec
Manchester City
1:4 (1:3)
Real Madrid
cz Piatok 24.07.2015, 12:00 • Melbourne Cricket Ground (Melbourne) • International Champions Cup
Predzápasové kurzy
     
    Je konec! Real Madrid CF v rámci International Champions Cupu porazil Manchester City 4:1!

    První poločas na Melbourne Cricket Groud nabídl opravdu výbornou podívanou! Real se dostal do vedení již v 21. minutě, kdy se po skvělém centru Balea prosadil Karim Benzema. O čtyři minuty později vedl Real už o dvě branky. Benzema našel ve vápně Cristiana Ronalda, který i s trochou štěstí dostal míč do branky! V závěru poločasu se ještě prosadil po rohu Isca Pepe, nicméně to stále nebylo vše! V závěru poločasu odpískal japosnký sudí penaltu pro City, kterou bezpečně proměnil Yaya Touré!

    Druhý poločas odstartovala velká šance Davida Silvy, která však zůstala neproměněná. Jediná branka druhého poločasu padla v 73. minutě, kdy se po krásném centru Isca prosadil Denis Čeryšev, který upravil na konečných 4:1!

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (13:55:38)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Bilý balet momentálně kombinuje na vlastní polovině. Zápas se již pouze dohrává.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje tři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90
    Zajímavou individuální akci předvedl na levé straně Jesé, který prošel přes dvojici protihráčů, avšak třetí už byl nad jeho síly.
     
    89
    Gael Clichy to zkusil z opravdu velké dálky. Jeho technická rána Keylora Navase překvapila, nicméně gólman z Kostariky míč dokázal lapit do svých rukavic.
     
    87
    Denis Čeryšev se pokoušel něco vymyslet na levé straně. Proti sobě měl však Bacary Sagnu, který si s ruským křídelníkem věděl rady.
     
    86
    Citizens si teď také užívají míče a je vidět, že se zápas pouze dohrává. Hráči City se viditelně nehrnout vpřed a vyčkávají na vlastní polovině.
     
    85
    Bilý balet v poklidu kombinoval na vlastní polovině. Následně se pokusil Raphael Varane vysunout Lucase Silvu, nicméně na toho byl míč příliš dlouhý!
     
    84
    Keylor Navas se po delší době také dostal k míči. Jeho výkop však byl hodně nepovedený. Casemiro neměl šanci dlouhý míč na pravé straně stihnout.
     
    82
    Další změnu provádí i Manchester City! Ze hřiště odchází Jesus Navas, který v průběhu zápasu nahradil zraněného Delpha. Na jeho místo přichází Patrick Roberts.
     
    81
    Bilý balet se již dopředu příliš nežene, neboť si je vědom svého náskoku. Kombinaci Realu teď zastavil útočný faul Zuculiniho, který poslal k zemi Casemira.
     
    80
    Exekuce standardní situace se zhostil sám postižený Lucas Vazquez, který hledal nadýchaným centrem Raphaela Varaneho, nicméně míč odhlavičkoval Denayer.
     
    79
    Postup Lucase Vázqueze zastavil na pravé straně útočným faulem Aleksandar Kolarov. Real tak má k dispozici zajímavou standardní situaci!
     
    78
    Tempo zápasu v posledních minutách upadá, neboť oba týmy již provedly velké množství změn. Uvidíme, zda-li ještě nějaká branka padne!
     
    77
    Rafael Benítez provádí další změnu. Ze hřiště jde po výborném výkon španělský záložník Isco, kterého nahrazuje mladík Marcos Llorente!
     
    76
    Na Melbourne Cricket Ground dnes přišlo 99 382 diváků!
     
    75
    Manchester City se na malou chvíli dostal na útočnou polovinu. Hru však přerušil nedovoleným zákrok Edina Džeka, který poslal k zemi Arbelou.
    73. Denis ČERYŠEV - 1:4
     
    73
    Real právě vstřelil branku!
    Real se prosazuje počtvrté v tomto zápase! Parádně to udělal na pravé straně Isco, který si narazil s Lucasem Silvou a následně poslal před branku přízemní centr, na který si naběhl DENIS ČERYŠEV a uklidil míč do branky!
     
    71
    Manchester City se propracoval k prvnímu rohovému kopu v zápase. Rozehrávky se ujal David Silva, jehož centr však nikoho z jeho spoluhráčů ve vápně nenašel.
     
    70
    Domácí City však o míč rychle přišlo a Lucas Silva se pokoušel vysunout Denise Cheryševa. Ruský křídelník však vybíhal z ofsajdové pozice.
     
    69
    Manchester City bylo velmi aktivní v napadání a David Silva dokázal obrat Casemira a o míč. Citizens tak míří do protiútoku.
     
    68
    Bílý balet momentálně kombinuje ve středu hřiště a pokouší se dostal na dostřel branky, kterou střeží Joe Hart.
     
    65
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Cristiano Ronaldo, přichází Lucas Silva.
     
    65
    Rozehrávky standardní situace se ujal Cristiano Ronaldo, který však branku Harta vůbec neohrozil. Jeho rána mířila vysoko nad!
     
    64
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Yaya Touré, přichází Bruno Zucilini.
    63. Zákrok Fernanda
     
    63
    Cristiana Ronalda teď zastavil nedovoleným zákrokem Fernando, který se dostal kopačkou do velmi citlivým míst. Hvězdný Portugalec se pouze ohlédl a pousmál se.
     
    62
    Citizens se pokoušejí zklidnit hru kombinací na vlastní polovině. Hráči Realu však velmi aktivně napadají, což "domácím" prácí neulehčuje.
     
    61
    Následně se z pravé strany dostal k centru španělský záložník Isco, který našel ve vápně Raphaela Varaneho. Hlavička francouzského stopera mířila těsně mimo!
     
    60
    Bilý balet předvádí v posledních minutách skvělý fotbal! Krásnou přihrávku za obranu dostal Cristiano Ronaldo, který se opět dostal před Harta. Jeho zakončení však nemělo gólové parametry!
     
    59
    Cristiano Ronaldo skvělou patičkou uvolnil na pravé straně Casemira, který odcentroval. Jeho centr však srazil na rohový kop první bránící hráč. Z následného rohového kopu Bilý balet branku Harta neohrozil.
    58. Cristiano Ronaldo se pravděpodobně v ofsajdu nenacházel!
     
    58
    Isco vymyslel geniální přihrávku na Cristiana Ronalda, který se dostal před Harta. Pomezní sudí však odmával ofsajd. Opakované záběry však jeho rozhodnutí nepotvrdily!
     
    57
    Na pravé straně si zpracoval míč Cristiano Ronaldo, který udělal kličku do středu hřiště a tvrdě vypálil. Jeho rána však letěla mimo branku.
     
    56
    Gareth Bale se po levé straně hnal do další šance. Velmi rychle k němu přistoupil Denayer a Real vybojoval rohový kop. Rozehrávky se ujal Isco, jehož centr hledal Varaneho. Těsně před francouzským stopere však míč sebral Joe Hart!
     
    55
    Stoper Humphereys-Grant si na vlastní polovině nepřidělával starosti, a tak raději poslal zpáteční přihrávku k Hartovi, který vše vyřešil razantním odkopem.
     
    53
    Manchester City je v posledních minutách velmi aktivní. Do přímého ohrožení branky Keylora Navase se však zatím nedostal.
     
    51
    Citizens pokračovali ve svém útoku a z pravé strany poslal do vápna zajímavý centr Bacary Sagna, který hledal Raheema Sterlinga. Těsně před ním však míč odpálil Varane.
    50. Výborná obranná práce Marcela
     
    50
    Samir Nasri našel geniální příhrávkou ve vápně Davida Silva, který udělal kličku Marcelovi a dostával se do zakončení. Brazilský obránce se však do souboje vrátil a střelu španělského středopolaře zablokoval!
     
    49
    Španělský útočník Jesé je zatím po svém příchodu velmi aktivní. Před malou chvílí našel krásným centrem ve vápně Garetha Balea, nicméně velšský útočník se nacházel v ofsajdu.
     
    48
    Rozehrávku standardní situace si vzal na starost Toni Kross, který svým centrem hledal ve vápně Varaneho. Míč propadl k Jesému, který se však do zakončení nedostal.
     
    47
    Stoper Citizens Jason Denayer se prezentoval na levé straně nedovoleným zákrokem v souboji s Jesém a Real má k dispozici standardní situaci.
     
    46
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Luka Modrič, přichází Casemiro.
     
    46
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Daniel Carvajal, přichází Danilo.
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Pepe, přichází Raphael Varane.
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Karim Benzema, přichází Jesé.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas na Melbourne Cricket Groud nabídl opravdu výbornou podívanou! Real se dostal do vedení již v 21. minutě, kdy se po skvělém centru Balea prosadil Karim Benzema. O čtyři minuty později vedl Real už o dvě branky. Benzema našel ve vápně Cristiana Ronalda, který i s trochou štěstí dostal míč do branky! V závěru poločasu se ještě prosadil po rohu Isca Pepe, nicméně to stále nebylo vše! V závěru poločasu odpískal japosnký sudí penaltu pro City, kterou bezpečně proměnil Yaya Touré!

    Druhý poločas začne na Melbourne Cricket Ground přibližně v 13:05!
     
    45+4
    První poločas skončil.
    45+4. Yaya TOURÉ - 1:3
     
    45+4
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Citizens v samotném závěru poločasu snižují na rozdíl dvou branek! K penaltě se postavil YAYA TOURÉ, který penaltu zkušeně proměnil!
    45+3. Sergio Ramos zahrál údajně ve vápně rukou, nicméně hráči Realu reaklamovali, že se jednalo o ruku Sterlinga
     
    45+3
    Penalta pro Manchester City! Sergio Ramos zahrál na hranici vápna rukou!
     
    45+2
    Hra teď byla na malou chvíli přerušena, neboť se na trávník dostal nějaký fanoušek, kterého však pořadatelé velmi rychle zpacifikovali.
     
    45+1
    Hlavní sudí Kimura nastavuje celkem dvě minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    45
    Cristiano Ronaldo si chtěl na levé straně pohrát se Sagnou, nicméně obránce Citizens se nedal a dokázal dostat míč alespoň do zámezí.
    44. PEPE - 0:3
     
    44
    Real právě vstřelil branku!
    Bilý balet vede již o tři branky! Real se propracoval k druhému rohovému kopu v tomto zápase, kterého se ujal Isco. Centr španělského hráče našel ve vápně hlavu PEPEHO, který přesnou hlavičkou nedal Hartovi šanci!
     
    42
    Rozehrávku si vzal na starost sám Kolarov, jehož centr nebyl příliš nebezpečný. Hra však pokračovala dál a z hranice vápna nebezpečně vypálil David Silva. Rána španělského reprezentanta však mířila doprostřed branky, kde stál připravený Keylor Navas.
     
    41
    Citizens se po chybě Realu dostali do rychlého protiútoku. Samir Nasri vysunul na levou stranu Aleksandara Kolarova, kterého poslal k zemi Daniel Carvajal a je z toho zajímavá standardní situaci pro City!
     
    39
    Raheem Sterling je zatím velmi aktivní, avšak do zakončení se nedostal. Před malou chvílí kombinoval s Kolarovem na levé straně. Srbský obránce se dostal i k centru, nicméně ten byl hodně nepřesný.
     
    38
    Real Madrid se propracoval k prvnímu rohovému kopu tohoto zápase. Rozehrávku si vzal na starost Luka Modrič, jehož centr však nebyl příliš nebezpečný a obrana City si dokázala poradit.
    37. Odvážný průnik Tourého
     
    37
    Nádhernou individuální akci předvedl na útočné polovině Yaya Touré, který i s trochou štěstí přešel přes trojici protihráčů a následně spadl ve vápně po kontaktu s Marcelem. Penalta se však pískat nebude.
     
    36
    Ramos vymyslelt nádherný pas na Garetha Balea, který neotálel a poslal centr do vápna na Cristiana Ronalda, na kterého byl centr příliš dlouhý, a tak vracel míč patičkou. Míč si však následně zpracoval stoper Denayer.
     
    35
    Zajímavou přihrávku do vápna dostal Jesús Navas, který se pokoušel poslat míč na "desítku". Samir Nasri však měl míč na dlouhou nohu a do zakončení se nedostal.
     
    33
    Marcelo si na levé straně vychutnal Tourého, kterému nasadil parádní "jesličky". Následně předal míč Iscovi, který však již tak úspěšný nebyl.
    31. Nebezpečná hlavička Garetha Balea
     
    31
    Real pokračoval v útoku a na pravé straně operoval s míčem Daniel Carvajal. Španělský obránce našel přesným centrem ve vápně Garetha Balea, jehož hlavička mířila těsně nad branku!
     
    30
    Bilý balet se velmi rychle přesunul na útočnou polovinu a hodně prostoru dostal na levé straně Gareth Bale, který pohotově odcentroval. Jeho centr směřoval na nohu Ronalda, nicméně těsně před ním změnil směr letu stoper Denayer.
     
    29
    Raheem Sterling si chtěl na hranici vápna narazil s Tourém, nicméně přihrávka záložník z Pobřeží Slonoviny neprošla a u míče je znovu Real.
     
    28
    Gareth Bale se pokoušel najít na pravé straně naběhnutého Isca. Španěl byl však schovaný za stoperem Humphereys-Grantem a k míči se nedostal.
     
    26
    Real teď předvedl nádherný přechod do útoku, z kterého mohl těžit Isco, jenž šel osamocený po pravé straně. Velmi dobře se však vrátil Denayer, který španělskému záložníkovi zakončení zmařil.
    25. Cristiano RONALDO - 0:2
     
    25
    Real právě vstřelil branku!
    Po čtyřech minutách se Bílý balet prosazuje podruhé! Nádherný pas za obranu vymyslel Karim Benzema, který našel CRISTIANA RONALDA. Portugalská hvězda nepředvedla ideální zakončení a Hart si na míč sáhl, nicméně nakonec došel za obrankovou čáru!
     
    23
    Tvrdý souboj svedl na levé straně Portugalec Pepé se Samirem Nasrim. Úpspěšnější byl nakonec stoper Realu, neboť se bude odkopávat od branky Keylora Navase.
    21. Karim BENZEMA - 0:1
     
    21
    Real právě vstřelil branku!
    Máme zde úvodní branku tohoto zápasu! Výborně to udělal na pravé straně Daniel Carvajal, který oklamal Samira Nasriho a poslal míč na pravou stranu, kde se nacházel Gareth Bale. Přesný centr velšského záložníka našel ve vápně KARIMA BENZEMU, který přesným zakončení k tyči otevírá skóre!
     
    20
    Manchester City provádí první nucenou změnu. Ze hřiště odchází zraněný Fabian Delph, na jehož místo míří Jesús Navas.
     
    20
    Anglický záložník Fabian Delph zřejmě není schopen pokračovat ve hře a Manchester připravuje střídání! Do hry půjde Španěl Jesús Navas.
     
    18
    Na trávníku zůstal ležet Fabian Delph, který si pravděpodobně přivodil nějaký zdravotní problém. Ihned k němu přispěchal tým lékařu, uvidíme, zda-li bude pokračovat ve hře.
     
    17
    Karim Benzema byl na začátku útoku Realu, kdy se pokoušel poslal křížnou přihrávku na Isca. Míč však tečoval Denayer a španělský reprezentant neměl šanci míč stihnout.
     
    16
    Velmi ostrým zákrokem na Luku Modriče se prezentoval Fabian Delph. Hlavní rozhodčí však kartu neudělil!
     
    15
    David Silva tentokrát operoval s míčem na pravé straně. Následně poslal Silva nadýchaný centr do vápna, který měl směřovat na Sterlinga. Ven z branky však šel Navas, který míč lapil do rukavic.
     
    14
    Velkou chybu v rozehrávce udělal Realu, který daroval míč Davidu Silvovi. Španělský reprezentant se kousek před vápnem opřel do míče, avšak jeho technická střela mířila nad branku!
     
    13
    Zajímavý pas za obranu dostal i Gareth Bale, který si však nepohlídal ofsajdovou linii, což postřehl pomezní sudí.
     
    12
    Luka Modrič si to namířil středem hřiště a pokoušel se lehkým centrem najít za obranou Karima Benzemu. Přihrávka však přes dvojici bránících hráčů neprošla.
    11. Nepříjemná srážka Tourého s Navasem
     
    11
    To je hodně nepříjemné! Za míčem do vápna mířil Yaya Touré, kterého křížoval Sergio Ramos. Oba dva hráče doslova zboural Keylor Navas! Oba hráči byli v péči lékařů, nicméně to vypadá, že budou pokračovat v zápase!
     
    9
    Kolarov poslal krásnou přihrávku na Raheema Sterlinga, jenž oklamal Daniela Carvajala a mířil do vápna. Po údajném kontaktu španělského obránce Sterling spadl, avšak penalta se pískat nebude!
     
    8
    Na velmi pomalou zpětnou přihrávku Denayera musel reagovat Joe Hart, který šel ven z branky a míč vykopl. Ten však dolétl až ke Keyloru Navasovi a Real může začít kombinovat.
     
    7
    Cristiano Ronaldo posílal zajímavý pas do úniku pro Benzemu, kterého však skvěle načasovaným skluzem zastavil Yaya Touré.
     
    6
    Marcelo výborně ubránil Samira Nasriho na pravé straně, který si míč sám ukopl do zámezí. Skvělá práce brazilského obránce.
     
    5
    Na trávníku zůstal ležet Daniel Carvajal, který se nepířjemně střetl s Aleksandarem Kolarovem. Vše se však obešlo bez lékařské pomoci a pravý obránce Realu pokračuje v zápase!
     
    4
    Gareth Bale poslal do vápna zajímavý centr pro Marcela, který byl však atakován Denayerem a ke zpracování míče se nedostal. Japonský sudí tento zákrok pustil.
     
    3
    Kombinace Samira Nasriho a Davida Silvy postrádala přesnost, a tak se k míči dostává opět Real Madrid, který začíná kombinaci od Keylora Navase.
     
    2
    Aleksandar Kolarov dostal velmi špatnou přihrávku od Humphereyse-Granta a míč na hrací ploše již nestihl. Vhazovat tak bude Bílý balet!
     
    1
    David Silva neposlal ve středu hřiště zrovna ideální přihrávku pro Tourého. Míč málem vypíchl Gareth Bale, nicméně pro Citizens to nakonec dobře dopadlo.
     
    1
    Hlavní sudí Hiroyuki Kimura právě zahájil dnešní utkání! Úvodní výkop měli k dispozici fotbalisté Mancehsteru City, kteří tak mají výhodu prvního postupného útoku.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči obou týmů jsou již nastoupeni na hrací ploše a za malou chvílí začínáme!
     
    Příjemné páteční poledne! Vítám vás u textového přenosu z Inernational Champions Cupu. My se společně zaměříme na utkání australské skupiny mezi Manchesterem City a Realem Madrid. Úvodní výkop je naplánován na Melbourne Cricket Ground v 12:00 a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
     
    Klub z Manchesteru započal svou přípravu přátelským duelem s Melbourne City. Stav zápasu byl dlouho nerozhodný, nicméně v 86. minutě se prosadil Samir Nasri, který rozhodl o výhře Manchesteru. Prvnǐ utkání v rámci International Champions Cupu odehrálo City s AS Řím. Již ve třetí minutě se trefila nová akvizice Raheem Sterling! O pět minut později však srovnal Pjanič. City si vzalo vedení zpět až ve druhém poločasu, kdy se trefil Iheanacho. Na 2:2 srovnal tři minuty před koncem Ljajič. V penaltovém rozstřelu bylo nakonec šťastnější City!
     
    Real zatím v nové sezóné odehrál pouze jediné utkání. V rámci International Cupu odehrál Real zápas s AS Řím. Diváci čekali na branku na Melbourne africkém Ground marně. Utkání dospělo do penaltovém ho rozstřelu, ve kterém bylo št´astnější římské AS!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.

    Jan Havlovic

    Góly: 45+4. Touré (pen.) – 21. Benzema (Bale), 25. Ronaldo (Benzema), 44. Pepe (Isco), 73. Čeryšev (Isco)


    Manchester City: Hart – Sagna, Denayer, Humphereys-Grant, Kolarov – Fernando, Touré (C), Delph – Nasri, Sterling, David Silva
    Náhradníci: Manuel Garcia, Jesús Navas, Jovetič, Zuculini, José Ángel Pozo, Horsfield, Ünal, Roberts, Wright, Evans, Caballero, Barker, Marcos Lopes, Džeko, Clichy, Iheanacho

    Real Madrid: Navas – Carvajal, Ramos (C), Pepe, Marcelo – Modrič, Kroos – Bale, Isco, Ronaldo – Benzema
    Náhradníci: Carlos Lazo, Casemiro, Lucas Silva, Jesé, Danilo, Cheryšev, Pacheco, Illarramendi, Lucas Vázquez, Varane, Marcos Llorente, Arbeloa, Nacho, Rubén Yánez, Kiko Casilla, Ødegaard

    Rozhodca: Hiroyuki Kimura (JPN)

    Diváci: 99382