Manchester City – Real Madrid 1:4 (kon.)
koniec
Manchester City
1:4 (1:3)
Real Madrid
cz Piatok 24.07.2015, 12:00 • Melbourne Cricket Ground (Melbourne) • International Champions Cup
Predzápasové kurzy
     
    Je konec! Real Madrid CF v rámci International Champions Cupu porazil Manchester City 4:1!

    První poločas na Melbourne Cricket Groud nabídl opravdu výbornou podívanou! Real se dostal do vedení již v 21. minutě, kdy se po skvělém centru Balea prosadil Karim Benzema. O čtyři minuty později vedl Real už o dvě branky. Benzema našel ve vápně Cristiana Ronalda, který i s trochou štěstí dostal míč do branky! V závěru poločasu se ještě prosadil po rohu Isca Pepe, nicméně to stále nebylo vše! V závěru poločasu odpískal japosnký sudí penaltu pro City, kterou bezpečně proměnil Yaya Touré!

    Druhý poločas odstartovala velká šance Davida Silvy, která však zůstala neproměněná. Jediná branka druhého poločasu padla v 73. minutě, kdy se po krásném centru Isca prosadil Denis Čeryšev, který upravil na konečných 4:1!

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (13:55:38)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Bilý balet momentálně kombinuje na vlastní polovině. Zápas se již pouze dohrává.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje tři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90
    Zajímavou individuální akci předvedl na levé straně Jesé, který prošel přes dvojici protihráčů, avšak třetí už byl nad jeho síly.
     
    89
    Gael Clichy to zkusil z opravdu velké dálky. Jeho technická rána Keylora Navase překvapila, nicméně gólman z Kostariky míč dokázal lapit do svých rukavic.
     
    87
    Denis Čeryšev se pokoušel něco vymyslet na levé straně. Proti sobě měl však Bacary Sagnu, který si s ruským křídelníkem věděl rady.
     
    86
    Citizens si teď také užívají míče a je vidět, že se zápas pouze dohrává. Hráči City se viditelně nehrnout vpřed a vyčkávají na vlastní polovině.
     
    85
    Bilý balet v poklidu kombinoval na vlastní polovině. Následně se pokusil Raphael Varane vysunout Lucase Silvu, nicméně na toho byl míč příliš dlouhý!
     
    84
    Keylor Navas se po delší době také dostal k míči. Jeho výkop však byl hodně nepovedený. Casemiro neměl šanci dlouhý míč na pravé straně stihnout.
     
    82
    Další změnu provádí i Manchester City! Ze hřiště odchází Jesus Navas, který v průběhu zápasu nahradil zraněného Delpha. Na jeho místo přichází Patrick Roberts.
     
    81
    Bilý balet se již dopředu příliš nežene, neboť si je vědom svého náskoku. Kombinaci Realu teď zastavil útočný faul Zuculiniho, který poslal k zemi Casemira.
     
    80
    Exekuce standardní situace se zhostil sám postižený Lucas Vazquez, který hledal nadýchaným centrem Raphaela Varaneho, nicméně míč odhlavičkoval Denayer.
     
    79
    Postup Lucase Vázqueze zastavil na pravé straně útočným faulem Aleksandar Kolarov. Real tak má k dispozici zajímavou standardní situaci!
     
    78
    Tempo zápasu v posledních minutách upadá, neboť oba týmy již provedly velké množství změn. Uvidíme, zda-li ještě nějaká branka padne!
     
    77
    Rafael Benítez provádí další změnu. Ze hřiště jde po výborném výkon španělský záložník Isco, kterého nahrazuje mladík Marcos Llorente!

    Jan Havlovic

    Góly: 45+4. Touré (pen.) – 21. Benzema (Bale), 25. Ronaldo (Benzema), 44. Pepe (Isco), 73. Čeryšev (Isco)


    Manchester City: Hart – Sagna, Denayer, Humphereys-Grant, Kolarov – Fernando, Touré (C), Delph – Nasri, Sterling, David Silva
    Náhradníci: Manuel Garcia, Jesús Navas, Jovetič, Zuculini, José Ángel Pozo, Horsfield, Ünal, Roberts, Wright, Evans, Caballero, Barker, Marcos Lopes, Džeko, Clichy, Iheanacho

    Real Madrid: Navas – Carvajal, Ramos (C), Pepe, Marcelo – Modrič, Kroos – Bale, Isco, Ronaldo – Benzema
    Náhradníci: Carlos Lazo, Casemiro, Lucas Silva, Jesé, Danilo, Cheryšev, Pacheco, Illarramendi, Lucas Vázquez, Varane, Marcos Llorente, Arbeloa, Nacho, Rubén Yánez, Kiko Casilla, Ødegaard

    Rozhodca: Hiroyuki Kimura (JPN)

    Diváci: 99382