Ventspils – Helsinki 1:3 (kon.) | APOEL – Vardar 0:0 (kon.) | Midtjylland – Lincoln 1:0 (kon.)
Razgrad – Milsami 0:1 (kon.) | Skenderbeu – Crusaders 4:1 (kon.) | New Saints – Fehérvár 0:1 (kon.)
Molde – Pjunik 5:0 (kon.) | Hibernians FC – Tel Aviv 2:1 (kon.) | Maribor – Astana 1:0 (kon.)
Trenčín – FCSB 0:2 (kon.) | Partizan – Dila Gori 1:0 (kon.) | FK Sarajevo – Lech Poznań 0:2 (kon.)
koniec
AS Trenčín
0:2 (0:0)
Steaua Bukurešť
Utorok 14.07.2015, 20:30 • Štadión MŠK Žilina (kapacita 11 313 miest) • Liga majstrov (predkolá) • 2. predkolo
Predzápasové kurzy
     
    S konštatovaním, že AS Trenčín v prvom zápase 2.predkola Ligy majstrov podľahol doma Steaue Bukurešť 0:2, sa s vami lúčim a prajem príjemný zvyšok večera! (22:24:18)
    Ďakovačka po zápase
     
    Štatistiky zo zápasu:

    Strely celkom: 14:10
    Strely na bránu: 4:3
    Rohové kopy: 5:5
    Žlté karty: 3:3
     
    Steaua Bukurešť sa v prvom zápase 2.predkola Ligy majstrov raduje z víťazstva 2:0 nad AS Trenčín, ktoré Rumunov mimoriadne favorizuje smerom do odvety. Trenčania mohli v prvom polčase otvoriť skóre, nevyužili tam dve veľké šance, za čo pykali v druhom dejstve. To bolo dlho vyrovnané, hostia napokon nečakane udreli po priamom kope, kedy Stanciu zaskočil Šemrinca. Druhý gól pridal o 7 minút neskôr do rozhodenej obrany Hamroun, AS sa potom už na nič nezmohol a do odvety pocestuje vo veľmi náročnej pozícii. Trenčania boli favoritovi vyrovnaným súperom, Steaua však využila viac skúseností a dovolím si povedať, že najmä pri prvom góle mala aj trochu šťastie. Na to sa však AS vyhovárať nemôže, výsledok je daný a slovenský tím sa musí v odvete o týždeň pokúsiť o futbalový zázrak.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    V poslednej akcii zápasu ešte Jairo z pravej strany pekne hľadal v strede šestnástky Wesleyho, pred ním tam ale loptu odvrátil dobre postavený Varela.
     
    90+2
    AS ešte v závere zápasu na polovici súpera, je to však len pri postrannej čiare, odkiaľ sa góly dávajú veľmi ťažko. Treba športovo uznať, že Steaua po vstrelených góloch jednoznačne dominuje.
     
    90+1
    Hamroun teraz v súboji s Čögleyom zajačal tak, že to bolo počuť na celý štadión, hostia z toho však získali len outové vhadzovanie, po ktorom sa do šestnástky nepredral Stanciu.
     
    90
    Nadstavujú sa 3 minúty.
     
    90
    Jairo da Silva bojoval pri pravej postrannej čiare, bol tam sám proti trojici protivníkov, napokon sa dostal s loptou až za čiaru, po nepresnom vhadzovaní hostí pri lopte znovu AS.
     
    89
    Teraz si navyše hostia pýtali penaltu, po narážačke Popu a Hamrouna tam prvý menovaný ostal ležať v šestnástke po strete s Rundićom, Hernandez pokutový kop hosťom neprisúdil.
     
    88
    AS nemožno uprieť snahu, už je však veľmi ťažké vrátiť sa späť do zápasu po dvoch inkasovaných góloch v krátkom slede. Zápas sa dohráva v strede ihriska.
     
    87
    Striedanie v tíme Steaua Bukurešť: z ihriska odchádza Grégory Tadé, prichádza Alexandru Tudorie.
     
    86
    Náznak vydarenej akcie Trenčína, Koolwijk tam vyviezol loptu vpred a Wesley nahrával k čiare Van Kesselovi, ten sa v súboji jeden na jedného presadiť nedokázal.
     
    85
    Wesley sa na hrote trenčianskeho útoku prakticky vôbec nedostal do hry, ani teraz mu akcia nevyšla, keď si na pravej strane šestnástky chrbtom k bráne nedokázal spracovať loptu.
     
    84
    Koolwijk sa snažil rozhýbať ofenzívu AS, keď nahrával do behu na hrot Berovi, ktorý tam napriek veľkej snahe na loptu nedosiahol a vykopávať môže Cojocaru.
     
    83
    Rumuni sa dostali do výbornej hernej pohody a ovládli dianie na trávniku. Aj teraz šli dopredu pri postupnej akcii, ktorá ale skončila pri nepresnom centri Sulleyho, AS teda pri lopte.
     
    82
    Parádna akcia hostí, Stanciu našiel milimetrovým pasom na ľavej strane unikajúceho Popu, ktorý prakticky z prvej centroval do šestnástky na Tadého, ktorého hlavičku kryl Šemrinec.
     
    81
    Striedanie v tíme Steaua Bukurešť: z ihriska odchádza Nicando Breeveld, prichádza Aymen Tahar.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 6936 divákov.
     
    80
    Koolwik sa uviedol dobre, vypýtal si faul v strede poľa a Trenčín môže rozohrávať štandardku. Má to vpredu veľmi ťažké, Steaua bráni so všetkými hráčmi.
     
    79
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Ibrahim Rabiu, prichádza Ryan Koolwijk.
     
    78
    Popa teraz navyše na hrote nepríjemne napádal rozohrávajúceho Ramóna, ten mal čo robiť, napokon si poradil a dopredu tak môže vyraziť AS.
     
    77
    Wesley teraz inkasoval tvrdý zákrok v strede poľa od Sulleyho, nevyzeralo to pekne, žltá karta pre súpera z toho napokon nie je. Trenčania sa snažia, potrebujú ale úspešný ofenzívny impulz.
     
    76
    Rozhodca dohovára hráčom, aby sa zdržali zbytočných emócií, kariet sme už dnes videli dosť. Z veľkej miery za to však môže práve úzkostlivý štýl rozhodovania.
     
    75
    Žltú kartu dostáva Ibrahim Rabiu (AS Trenčín).
     
    75
    Nicandro Breeveld odplácal Ramónovi, je za to napomínaný žltou kartou.
     
    74
    Bero mohol vykresať nádej! Po famóznom sóle sa dostal do šestnástky a chýbalo mu prejsť cez posledného hráča. Práve to sa mu nepodarilo, Varela ho tvrdo zasiahol, podľa rozhodcu to faul nebol.
     
    73
    Trenčania s loptou na svojich kopačkách na vlastnej polovici, urgentne potrebujú aspoň jeden gól na to, aby zvýšili svoje postupové šance v odvetnom zápase. Momentálne sú ale ďaleko od rumunskej brány.
     
    72
    Mohlo byť ešte horšie, Popa centroval z ľavej strany a na loptu skákal pred päťkou úplne voľný Tadé, chýbali mu milimetre, aby uštedril AS tretí zásah. Na loptu napokon tesne nedosiahol.
     
    71
    Obrovská radosť na rumunskej strane, Steaua z dvoch veľkých šancí v druhom polčase dala dva góly a využila väčšie skúsenosti, ktoré v európskych pohároch rozhodne má.
    70. Jugurtha Hamroun (Popa) - 0:2
     
    70
    Bukurešť dala gól!
    Tak to už začína vyzerať s Trenčínom veľmi zle, Rumuni využili chaos v obrane AS a strieľajú druhý gól, ktorý ich ešte viac približuje k výbornému výsledku do odvety! Výborne hrajúci Popa získal loptu na ľavej strane, v šestnástke videl nabiehajúceho JUGURTHA HAMROUNA, ktorému adresoval presnú prihrávku a striedajúci Alžírčan s prehľadom napálil loptu do odkrytej brány, Šemrinec pri bližšej žrdi nemal šancu!
     
    69
    Stanciu vybojoval na opačnej strane roh pre Bukurešť, keď Madu trochu nešťastne odvrátil loptu za čiaru. Obrana AS si musí znovu dať veľký pozor.
     
    68
    Van Kessel sa snaží rozhýbať ofenzívu Trenčína, teraz cez Pappa výborne prešiel po ľavej strane a po súboji padol v šestnástke, penaltu si od hlavného rozhodcu nevymodlil.
     
    67
    Steaua sa snaží aj smerom dopredu, druhý gól by jej veľmi pomohol. Teraz ale loptu stratila, vďaka čomu môže po pravej strane vyraziť vpred AS.
     
    66
    Trenčania sa samozrejme musia vysunúť viac dopredu, rovnako tak sa zrejme viac stiahnu k vlastnej bráne aj Rumuni. Momentálne bola snaha AS zastavená faulom v strede ihriska.
     
    65
    Trenčín sa samozrejme nevzdáva, Rabiu mal priestor na osi ihriska a skúsil to priamou strelou na bránu, Cojocaru na loptu dobre videl a aj napriek sklzu, ktorý nabrala na vlhkom teréne, ju s prehľadom ukryl v náruči.
     
    64
    Žltú kartu dostáva Jugurtha Hamroun (Steaua Bukurešť).
    63. Nicolae STANCIU - 0:1
     
    63
    Bukurešť dala gól!
    Tak to je neuveriteľné, z na pohľad nemožnej pozície otvára Steaua skóre! Po sporne odpískanej štandardke získavajú hostia veľkú výhodu a strieľajú dôležitý gól na ihrisku súpera. Do lopty sa oprel NICOLAE STANCIU, prekvapil všetkých a hlavne Šemrinca, ktorý sa márne naťahoval po lopte, ktorá po priamom streleckom pokuse skončila v sieti pri bližšej žrdi!
     
    63
    Žltú kartu dostáva Wesley (AS Trenčín).
     
    63
    Ešte si však na rozohrávku počkáme, Tadé a Tamaş sú v šestnástke veľmi nervózni a vyvolali tam konflikt s obrancami AS, budú z toho asi aj žlté karty.
     
    62
    Teraz sa španielsky rozhodca znovu prejavil trochu úzkostlivo, Hamroun sa na pravej strane skôr oprel do Čögleya, rozhodca to však vyhodnotil ako faul a uvidíme nebezpečnú štandardku hostí.
     
    61
    Nový muž Steauy Hamroun sa uviedol streleckým pokusom, potiahol si loptu z pravej strany na stred a strieľal k pravej žrdi, ktorú pomerne výrazne minul.
     
    60
    Po hodine hry mohol z osi ihriska 25 metrov od brány strieľať Rabiu, mal tam trochu priestoru, veľmi rýchlo k nemu pristúpil Sulley a dobrým obranným zákrokom mu v strele zabránil.
     
    59
    Striedanie v tíme Steaua Bukurešť: z ihriska odchádza Alexandru Chipciu, prichádza Jugurtha Hamroun.
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Dávid Guba, prichádza Wesley.
     
    59
    Na opačnej strane skákal na center od Stanciua v šestnástke Tadé, znovu tam mal dosť miesta, výskok si zle načasoval a loptu vo vzduchu ani netrafil.
     
    58
    Na druhej strane ďalší brejk AS, hra sa začína otvárať. Guba si potiahol loptu na stred a strieľal po zemi k pravej žrdi, Cojocaru nemal problém a strelu si postrážil, loptu kryl.
     
    58
    Chipciu sa dral dopredu po pravej strane, bol veľmi agilný a takmer sa mu podarilo prejsť cez hráčov AS, proti bol Čögley a výborným zákrokom akciu hostí zastavil.
     
    57
    Hra má rýchly spád, teraz sme zase videli rohový kop na opačnej strane, Stanciu centroval, nikto z vysokých hráčov Bukurešti sa ale nepresadil. Štadiónom medzitým obieha mexická vlna.
     
    56
    Lobotka vyslal pretiahnutý center na zadnú žrď, kde skákal Bero a koníčkom stihol aj zakončiť, Cojocaru nemal pri bližšej žrdi problém a pokryl loptu do rukavíc.
     
    55
    Trenčania v brejku štyroch proti trom! Bero nahrával na stred Rabiuovi, ten miesto strely z dobrej vzdialenosti ešte volil nahrávku naľavo Gubovi, ktorý si zasekol loptu a strelu zablokoval Tamaş na roh! Z tohto mohlo AS vyťažiť oveľa viac.
     
    54
    Papp teraz potreboval krátke ošetrenie, to hráči využili na občerstvenie. Po krátkej prestávke sa znovu hrá, pri lopte Steaua.
     
    53
    Na opačnej strane sme videli brejk AS, až od postrannej čiary si loptu potiahol pred šestnástku Van Kessel a tvrdo strieľal, proti bol sformovaný obranný val, ktorý pokus až k bráne nepustil.
     
    53
    Žltú kartu dostáva Kingsley Madu (AS Trenčín).
     
    52
    Postupná akcia Bukurešti, ktorú začal ešte Stanciu, keď našiel pred šestnástkou Tadého. Toho výborne pokryl Rundić a zastavil jeho postup na bránu.
     
    51
    Trenčania sú aktívnejší aj v úvode druhého dejstva, veľmi dobre zachytili jeho začiatok. Jairo da Silva prechádzal po ľavej strane, už-už sa dostával do šestnástky, tvrdým zákrokom ho tam zastavil Papp. Rozhodca Jairove protesty potom nevyslyšal.
     
    51
    Z rohu to AS skúsil nakrátko, to však vôbec nevyšlo, keď sa Jairo po neúspešnej kľučke dostal s loptou za čiaru.
     
    50
    Na opačnej strane rohový kop pre AS! Van Kessel prešiel po pravej strane a okamžite centrom hľadal spoluhráčov v šestnástke, Tamaş jeho pokus zablokoval na roh, Trenčania protestovali, že zasiahol rukou, rozhodca zostal pokojný a ukázal na roh.
     
    49
    Rozohrávka sa trochu natiahla, keď rozhodca riešil konflikty hráčov v pokutovom území. Z rohu napokon centroval na bližšiu žrď Stanciu, Ramón odvrátil do bezpečia.
     
    48
    Steaua získava rohový kop, keď zo štandardky z ľavej strany centroval Stanciu a Rabiu v strede šestnástky odvrátil hlavou na roh.
     
    47
    Veľká šanca Trenčína! Guba výborne zapracoval na ľavej strane a nechal tak v úniku vyniknúť Bera, ktorý nahrával na päťku Jairovi, od neho sa lopta odrazila tesne vedľa pravej žrde!
     
    46
    Trenčín okamžite aktívny, po dlhom odkope Ramóna Van Kessel aj s trochou šťastia sklepával nebezpečne na stred Jairovi, pred ním v poslednej chvíli odkopol Tamaş.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
    Hráči sa vracajú na trávnik
     
    Štatistiky po 1.polčase:

    Strely celkom: 8:4
    Strely na bránu: 1:0
    Rohové kopy: 3:2
    Žlté karty: 0:0
     
    Skončil sa prvý polčas, ktorý priniesol futbal vysokej európskej úrovne vo výbornom tempe, a v závere aj so šancami na oboch stranách. Z neuznaného gólu sa najprv márne radovali Rumuni, potom svoju šancu spálil aj Tadé, ktorý hlavičkoval v šestnástke nad. Na opačnej strane najväčšiu šancu prvého polčasu nevyužil Van Kessel, keď jeho strelu z čiary odkopol Tamaş, potom strieľal nebezpečne z päťky Bero, jeho pokus vyrazil Cojocaru. Skóre mohli otvoriť oba tímy, je to veľmi vyrovnaný zápas a rozhodovať bude každý jeden detail. Trenčanov však určite musíme pochváliť za nasadenie, bojovnosť a veľmi pekný futbalový prejav. Veríme, že v druhom polčase k tomu pridajú aj presný zásah. K sledovaniu druhého dejstva vás pozývam od 21:31.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+1
    V samom závere prvého dejstva to skúsil tvrdou strelou z 25 metrov Stanciu, mieril ale pomerne výrazne nad bránu Trenčína.
     
    45+1
    Rumuni predviedli akciu do rozhodenej obrany AS, a takmer z toho boli problémy pre Šemrinca. Chipciu centroval z pravej strany, Breevald pred bránou na loptu nedosiahol.
     
    45
    Nadstavuje sa jedna minúta.
     
    45
    Van Kessel to tentoraz skúsil dlhým centrom až na hrot útoku, kam sa vysunul Bero a bol sám medzi stopérmi, k lopte mal však ďaleko a tak ju napriek veľkej snahe len slabo pohladil a zasiahnuť mohol Cojocaru.
     
    44
    Skvelá hra v podaní Trenčína, Rumuni akoby nechápali, čo sa deje. Van Kessel na pravej strane vycvičil dvoch obrancov, potiahol si loptu na stred a strieľal z hranice šestnástky, Tamaş jeho pokus zablokoval.
     
    43
    Madu bol faulovaný, Trenčín však dostal výhodu a Jairo napokon centroval z pravej strany do šestnástky, Tamaş tam hlavou odvrátil loptu do bezpečia.
     
    42
    Trenčín teraz najlepším spôsobom odpovedá na prechádzajúcu aktivitu súpera, hrá aktívne a posiela lopty na svoje útočné tykadlá. Jeden z dlhých pasov si chcel na hrote spracovať Bero, dobre pred ním ale vybehol Cojocaru.
     
    41
    Nasledoval roh Trenčína, Gubov center však nenašiel žiadneho hráča domácich v šestnástke Bukurešti. Tak to boli veru rušné minúty, ktoré mohli priniesť otvorenie skóre na oboch stranách.
    40. Bero (TRE)
     
    40
    Ďalšia tutovka AS! Rabiu prešiel cez ľavú stranu, z hranice bránkovej čiary nahral pred päťku Berovi, ktorého delovku po zemi vyrazil Cojocaru nohami na roh!
     
    39
    Neuveriteľná šanca Trenčína! Guba získal na prvý pohľad stratenú loptu, ktorú nahral do šestnástky Jairovi. Ten s ňou prešiel na jaj pravý kraj a ešte nahral na stred Van Kesselovi, ktorý len tak zľahka obstrelil brankára, ktorý už bol prekonaný, z čiary potom ale odkopol Tamaş!
     
    38
    AS sa môže konečne zmobilizovať, Guilherme zozadu stiahol pri útočnej snahe Rundića a AS môže rozohrať na vlastnej obrannej polovici. Trenčín sa po náročných minútach potrebuje upokojiť a prežiť záver polčasu.
     
    37
    Stanciu znovu centroval do stredu šestnástky, Tadé bol tentoraz chrbtom k bráne a tak len pohladil loptu, ktorá skončila na protiľahlej strane ihriska, kde nebol žiadny hráč v červeno-modrom.
     
    37
    Znovu Popa a jeho strieľaný prízemný center do šestnástky, pred Tadém sa tam do lopty obetavo vrhol Rundić a v poslednej chvíli odkopol loptu na roh!
     
    36
    Ďalšia nebezpečná situácia pred bránou AS, teraz akoby Steaua zabrala na vyššie obrátky. Popa centroval z ľavej strany a Chipciu strieľal tesne spoza šestnástky, jeho strelu zastavil Rundić a Rumuni reklamovali jeho zásah rukou, našťastie neúspešne.
     
    35
    Steaua však pokračovala ďalšou nebezpečnou akciou, po ktorej centroval Chipciu a Tadé hlavičkoval úplne sám tesne pred päťkou, vo výbornej pozícii mieril nad brvno! Na toto by si mali Trenčania dávať pozor.
    34.
     
    34
    Stanciu centroval do šestnástky, Sulley v strede hlavičkoval a Varela dokopol loptu pri ľavej žrdi do siete, bol však v postavení mimo hru a zástavka postranného rozhodcu zastavila radosť Rumunov, gól neplatil!
     
    34
    Na opačnej strane uvidíme štandardku Bukurešti z nebezpečnej pozície od pravej postrannej čiary, faulom sa tam previnil Čögley. Nasleduje stav najvyššej pohotovosti pred Šemrincom.
     
    33
    Matúš Bero vyslal prvý strelecký pokus AS na bránu súpera! Po rýchlej akcii mal voľný priestor na osi ihriska cca 25 metrov od brány, neváhal a po zemi vystrelil k pravej žrdi, ktorú ale tesne minul!
     
    32
    Stanciu centroval na bližšiu žrď, odkiaľ loptu odhlavičkoval Ramón, odrazenú loptu Popa najprv netrafil, po opakovanom pokuse bol Tadé v ofsajde.
     
    32
    Steaua Bukurešť bude zahrávať prvý rohový kop, keď Rundić v sklze zastavil prenikajúceho Popu. Loptu pošle do hry Stanciu.
     
    31
    Jairo da Silva vycvičil Sulleyho a mal trochu priestoru na ľavej strane, vyzeralo to nádejne, potom však prišla neúspešná kľučka, ktorú vystihol kapitán hostí Varela.
     
    30
    Na konci prvej polhodiny pri lopte Trenčania, keď Breevald v strede poľa nedovolene zastavil Lobotku. Oba tímy sa však po strate lopty okamžite sťahujú na svoju polovicu a preto je veľmi ťažké hovoriť o brejkových príležitostiach.
     
    29
    Na opačnej strane prenikal po pravej strane Guba, ktorý sa vymenil s Van Kesselom, ten šiel naľavo. Guba však proti Guilhermemu neuspel, oba tímy zatiaľ bránia naozaj pozorne a veľa šancí nevidíme, napriek tomu je to skvelý futbal vo vysokom tempe.
     
    28
    Celý štadión zmĺkol, takmer tu bola veľká šanca pre Steauau! Popa centroval z ľavej strany a center takmer prepadol až tesne pred päťku, kde bol voľný vysoký útočník Tadé! Ten našťastie na loptu nedoskočil a spoza neho ju odvrátil dobre postavený Čögley!
     
    27
    Lobotka centroval z rohu tesne pred päťku, kam si vybehol Cojocaru a vyskočil najvyššie spomedzi všetkých zúčastnených, pomerne pohodlne tak stiahol loptu do rukavíc.
     
    26
    Lobotka bol faulovaný a rozhodca ponechal výhodu, Van Kessel sa tak dvakrát snažil odcentrovať z pravej strany, po zásahu Pappa získal rohový kop.
     
    25
    Chipciu sa snažil oživiť útočnú aktivitu rumunského tímu, ťahal akciu po pravej strane, Čögley ho tam obetavo zastavil telom a nechal loptu prejsť za čiaru, Šemrinec mohol vykopávať. V Žiline naďalej skvelá kulisa, Trenčínu fandí celý štadión.
     
    24
    Steaua sa oproti aktívnemu úvodu akoby stiahla dozadu, resp. Trenčín začal hrať ofenzívnejšie a na hosťoch sa akoby aj prejavovala nervozita, Sulley teraz nebol pod tlakom, aj tak ale zakopol loptu až na tribúnu.
     
    23
    AS hrá s obrovským nasadením, ťažkú situáciu v strede poľa zvládli Lobotka a po ňom aj Rabiu, ľahké to veru proti početnej presile nebolo, lopta ale ostala na kopačkách Trenčanov.
     
    22
    Rundić pri odkope v obrane predviedol parádne nožničky, vyslúžil si potlesk tribún. Rabiu sa potom v strede poľa chcel dostať k lopte, Breeveldovi však uštedril poriadny šlapák, je z toho lopta pre Rumunov.
     
    21
    Na opačnej strane postupoval popri čiare z brejku vpred Chipciu, Čögley to tam zvládol výborne a po jeho zákroku z toho dokonca ani nebol roh, odkopávať mohol Šemrinec.
     
    21
    Rundić sa pokúsil využiť práve mokrý terén a strieľal po zemi, chýbala tomu však razancia aj presnosť, preto strelu bez väčších problémov zablokoval múr brániacich hráčov Bukurešti.
     
    20
    Hrá sa od podlahy, hlavne defenzívny štít súpera Sulley nešetrí tvrdými zákrokmi, jeden z nich si teraz odniesol Rabiu. Trenčania získavajú priamy kop z cca 30 metrov, na mokrom teréne z toho môže byť zaujímavá a nebezpečná strela.
     
    19
    Trenčín sa postupne dostáva bližšie k bráne súpera, Van Kessel teraz centroval po peknej postupnej akcii a nahrávke Jaira, lopta napokon mierila tesne vedľa ľavej žrde brány.
     
    18
    Na opačnej strane odpovedá útokom Steaua, Guilherme sa po dlhom outovom vhadzovaní oprel o Rundića a zrejme čakal, že získa štandardku, rozhodca mu na to neskočil a situácia končí odkopom brankára Šemrinca.
     
    17
    Lobotka rozohral roh na krátku vzdialenosť, to však úspech neslávilo a domáci tak o loptu pomerne rýchlo prišli, teraz môžu znovu zaútočiť Rumuni.
     
    16
    Parádna akcia AS, Rabiu mohol na osi ihriska strieľať, ešte však prihrával na hranicu šestnástky Jairovi, ktorý sa zrazil s Berom a tým sa akcia trochu spomalila. Jairo to však nevzdal a na ľavej strane vybojoval aspoň rohový kop.
     
    15
    Na konci prvej štvrťhodiny prerušil snaženie AS odkopom Varela, a na hrote sa znovu za šancou dral výborne fyzicky disponovaný Tadé. Ramón to s ním mal ťažké, v hlavičkovom súboji napriek výškovému hendikepu uspel a získal loptu pre svojich spoluhráčov.
     
    14
    Po štandardke pokračuje útočná snaha AS, Guba prenikal po ľavej strane a jeho center odvrátil Papp do outu.
     
    14
    Bukurešti sa ale rozohrávka vôbec nevydarila a dopredu zamierili Trenčania, po ľavej strane tam zaujímavo prenikal Guba, Papp ho zozadu stiahol za dres a AS tak ostane pri lopte.
     
    13
    Čögley teraz síce aktívne napádal Breevalda, ale len za cenu faulu, Steaua získala štandardku v strede ihriska.
     
    12
    Teraz sa chvíľu nehrá, Milan Rundić ostal po súboji otrasený ležať na trávniku a potreboval ošetrenie, už odchádza za čiaru a veríme, že bude v poriadku.
     
    11
    Takmer tu bola veľká šanca pre AS! Van Kessel vybojoval vhadzovanie pri pravej postrannej čiare a Bero vyslal center do šestnástky, ktorý na klzkom trávniku vypadol Cojocaruovi z rukavíc! Jairo da Silva išiel za dorážkou, brankár hostí však stihol zareagovať a na druhýkrát loptu kryl.
     
    10
    Varelovi prešiel v obrane za chrbát dlhý pas z hĺbky trenčianskej obrany, Jairo da Silva okamžite vycítil šancu a dral sa za loptou, Cojocaru si vybehol až na hranicu šestnástky a bol pri lopte skôr, než Jairo.
     
    9
    Hrá sa vo veľkom nasadení, momentálne pri lopte Steaua, zatiaľ však najmä v strede ihriska, Rumuni sa s výnimkou šance Tadého nedostali bližšie k trenčianskej bráne.
     
    8
    Lobotka si v strede poľa poradil so Stanciuom a perfektnou prihrávkou našiel na pravom krídle Van Kessela, ten tam mal asi sekundový priestor na strelu, ktorý však preváhal a pri snahe posunúť si loptu na stred o ňu prišiel po zákroku Sulleyho.
     
    7
    Zverenci trénera Ševelu zvolili skôr vyčkávaciu taktiku, nikam sa nehrnú a predovšetkým pozorne bránia útoky rumunského tímu. Podobný obraz hry sa aj dal očakávať, AS sa bude zrejme spoliehať najmä na brejky.
     
    6
    Sympatická útočná akcia AS! Po prihrávke Van Kessela sa cez Tamaşa dostával do šestnástky Bero, na pohľad stratenú loptu ešte udržal v hre, ale len pre brankára Cojocarua.
     
    6
    Pracujú aj emócie, pri ľavej postrannej čiare došlo ku konfliktu medzi Madum a Popom, obišlo sa to bez ďalších následkov.
     
    5
    Akcia Trenčína smerovala cez pravú stranu, odkiaľ sa do šestnástky tlačil Van Kessel, proti dvom obrancom to mal ťažké a pomohol si útočným faulom, ktorý videl aj španielsky rozhodca.
     
    4
    AS predviedol veľmi dobré napádanie, najmä Jairo da Silva bol veľmi aktívny a s Gubom zdvojili stopéra Varelu, ktorý odkopol za čiaru, vďaka čomu Trenčín získava loptu.
     
    3
    Trenčín prvý raz v zápase v dlhšej rozohrávke na obrannej polovici, Steaua si dobre vystúpila vpred a donútila domácich k chybe, je z toho outové vhadzovanie pre Rumunov.
     
    2
    Trenčania si nerozumeli pri bránení, zdalo sa, že tam bol Popa v ofsajde, hra ale pokračovala a Lobotka pod tlakom hlavičkoval loptu smerom k vlastnej bráne. Tam bol voľný Tadé, na hrote si prebral loptu a rútil sa na bránu, volejom zo šestnástky mieril nad!
     
    1
    Je veľmi nepríjemné, že prvú minútu zápasu poznačil konflikt v sektore fanúšikov Trenčína, nastali tam potýčky medzi usporiadateľskou službou a fanúšikmi, vyzerá to tam naozaj nepríjemne. V hre sa napriek tomu pokračuje.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
    Príchod hráčov na trávnik
     
    Mohutný potlesk tribún, oba tímy prichádzajú na trávnik! Domáci Trenčín v tradičných bielo-červených dresoch, hostia z Bukurešti v červeno-modrej farebnej kombinácii.
     
    -5
    V Žiline už je všetko pripravené na začiatok zápasu, už len netrpezlivo čakáme na príchod hráčov na ihrisko! Ja vám z pozície komentátora prajem príjemný športový zážitok a pevne verím, že Trenčín dnes prinesie celému Slovensku futbalovú radosť.
     
    -15
    V Žiline už skončila rozcvička oboch tímov, ktoré odišli do šatní na poslednú taktickú poradu pred začiatkom zápasu. Medzitým sa pomerne husto rozpršalo, trávnik bude zrejme podmočený, uvidíme, ktorému tímu to bude robiť väčšie problémy. Tribúny sa pekne zaplnili, západná je v podstate plná, východná cca z troch štvrtín, na južnej sa nachádza fanklub AS a najmenej divákov sa zatiaľ nachádza na severnej tribúne. Do začiatku zápasu určite ešte ďalší fanúšikovia prídu.
    Steaua Bukurešť a trenčianske choreo
     
    -40
    V zelených tričkách už na žilinský trávnik vybehli aj futbalisti rumunského celku Steaua Bukurešť. Z Bukurešti by mali prísť priaznivci, tí však obsadia len sektor hostí na severnej tribúne štadióna. Nezopakuje sa tak situácia z minulého roka, kedy prakticky celá severná tribúna bola vyhradená pre fanúšikov Hull City v predkole Európskej ligy. Nad Žilinou sa zamračilo, začalo aj pršať, čo môže dodať lopte sklz, ktorý môže byť pri strelách nepríjemný hlavne pre brankárov. Inak sú podmienky výborné, panuje prakticky bezvetrie a nejaká väčšia búrka by hroziť nemala.
    Rozcvička AS Trenčín
     
    -45
    Trenčianski futbalisti za mohutného potlesku zapĺňajúcich sa tribún prichádzajú na trávnik, kde ich čaká predzápasová rozcvička. Je mimoriadne sympatické, ako sa futbalisti AS bezprostredne po príchode na ihrisko otočili k tribúnam a začali tlieskať svojim priaznivcom. O pár chvíľ začne aj rozcvička Steaua Bukurešť.
    Futbalisti AS Trenčín na prvej obhliadke trávnika
     
    Úvodné zostavy:

    AS Trenčín: Šemrinec (C) – Čögley, Ramón, Rundić, Madu – Ibrahim Rabiu, Lobotka, Bero – Guba, Jairo da Silva, Van Kessel
    Náhradníci: Chovan (NB), Skovajsa, Kleščík, Koolwijk, Opatovský, Jančo, Wesley Tréner: Martin Ševela (SVK)

    Steaua Bukurešť: Cojocaru – Papp, Tamaş, Varela (C), Guilherme – Muniru, Breeveld – Popa, Stanciu, Chipciu – Tadé
    Náhradníci: Niță (NB), Râpă, Toşca, Hamroun, Tahar, Tudorie, Iancu Tréner: Massimo Pedrazzini (ITA)

    Rozhodcovia: Hernandez – Sobrino, Garcia Fernandez (všetci Španielsko).
     
    Vážení športoví fanúšikovia, vitajte pri začiatku ďalšieho slovenského sna o účasti v skupinovej fáze Ligy majstrov! Posledný raz tento úspech dosiahla v sezóne 2010/2011 Žilina. V utorok večer zažije na jej štadióne svoju premiéru v najprestížnejšej pohárovej súťaži AS Trenčín!

    Trenčania prvý raz v histórii vyhrali majstrovský titul a hneď im žreb Ligy majstrov postavil do cesty veľmi ťažkú prekážku. Je ňou rumunský majster Steaua Bukurešť, jedennásobný víťaz Pohára európskych majstrov (predchodcu Ligy majstrov) z roku 1986. Rumuni navyše tesne pred zápasom predstavili veľký útočný tromf, najlepšieho strelca minulého ročníka rumunskej ligy Grégoryho Tadého. Steaua je favoritom aj podľa rozdielu v rankingu klubov UEFA – rumunský tím sa nachádza na 49.priečke tohto poradia, Trenčín je na 272.mieste.

    AS sa však nemusí báť – pred rokom vyradil srbský Novi Sad a takmer šokoval aj anglický Hull City. Má dostatok skúseností, kvalitu, a najmä obrovskú túžbu preraziť na európskej scéne. Všetko nasvedčuje tomu, že nás v utorok v Žiline čaká veľký futbalový večer. Priamo zo štadióna vás ním v priamom textovom prenose s videami gólov prevedie Tomáš Schügerl.
     
    Aktuálna forma

    Pre Trenčanov pôjde o prvý ostrý zápas novej sezóny 2015/2016, naša ligová súťaž totiž začína až počas budúceho víkendu. AS odohralo 7 prípravných zápasov s bilanciou 4 výhry, 1 remíza a 2 prehry s celkovým pozitívnym skóre 20:7. Vydarený bol predovšetkým záver prípravy, keď Trenčín porazil dva tímy z českej najvyššej súťaže Slovácko (3:0) a Olomouc (6:1).

    Steaua už nastúpila do ostrej sezóny, odohrala už 2 zápasy a nedala ešte ani jeden gól! V rumunskom Superpohári podľahla Targu Mures 0:1, a v prvom kole domácej súťaže remizovala na svojom štadióne s Ploiesti 0:0. Sám tréner Radoi kritizoval výkony tímu, ktorý v Superpohári podal slabý výkon a v lige mohol pri šanciach na oboch stranách rovnako vyhrať, ako aj prehrať.
     
    Stretnutia slovenského a rumunského futbalu

    Trenčín mal s rumunským súperom, konkrétne tímom Astra Giurgiu, skúsenosť už vo svojej prvej sezóne v Európskej lige. V roku 2013 najprv AS doma prehralo 1:3 (gól Holúbek) a v odvete remizovalo 2:2. (góly Adi, Van Kessel). V odvete boli Trenčania blízko k vynúteniu si predĺženia, viedli 2:1 a nepremenili veľkú šancu, pričom z brejku dostali gól na 2:2.

    Steaua Bukurešť si dvakrát v histórii zmerala sily so Spartakom Trnava. Najprv sa pozrieme do už dnes ďalekej minulosti – v Pohári európskych majstrov sa tieto kluby stretli v roku 1968. Steaua doma vyhrala 3:1 a zdalo sa, že prejde do ďalšieho kola, to by však proti nesmel byť legendárny Jozef Adamec. Trnava v odvete vyhrala 4:0 a postúpila, výdatne jej pomohol hetrik tohto slávneho kanoniera.
    Druhý raz sa kluby stretli v Európskej lige v lete 2012, Trnava v prvom zápase vyhrala v Bukurešti 1:0 gólom Mikoviča. V odvete bola úspešnejšia Steaua a v Trnave vyhrala 3:0, vďaka čomu postúpila ďalej.
     
    Ako sa kvalifikovali do Ligy majstrov

    Trenčín má za sebou historickú a fantastickú sezónu. AS do sezóny vstúpilo veľmi dobre, po odchode opôr Mosesa Simona, Hajradinoviča či Volešáka mnohí predpovedali, že AS o titul zabojovať nedokáže. Opak bol pravdou, s jarou prišli posily v podobe Van Kessela či Koolwijka a AS vo fantastickom jarnom finiši prešprintovalo Žilinu, získalo celkovo 74 bodov a titul si zaistilo už dve kolá pred koncom. Trenčania sezónu vyšperkovali ziskom double, keď vyhrali aj Slovenský pohár.

    Steaua Bukurešť v minulej sezóne nemala v lige jednoduchú úlohu, nakoniec si titul zaistila s náskokom 3 bodov pred Targu Mures. Na konci sezóny si Steaua v 34 kolách pripísala 71 bodov. Uplynulá sezóna bola pre tento tím veľmi úspešná, Steaua získala treble.
     
    Ako sa im darilo v minulej sezóne európskych pohárov

    Trenčania minulý rok hrali Európsku ligu, kde vo veľmi dobrom svetle reprezentovali slovenský futbal. V 2.predkole vyradili silný srbský tím Vojvodina Novi Sad, keď doma súpera deklasovali 4:0 (góly Simon 3 a Jairo), vonku už to také veselé nebolo, po veľkej dráme napokon prehrali 0:3 a postúpili do 3.predkola.
    V ňom ich čakal anglický Hull City, účastník Premier league. V prvom zápase v Žiline sa zrodila remíza 0:0, ktorú zariadil predovšetkým brankár Volešák, keď chytil penaltu súpera. V odvete Trenčania v úvode šokovali Hull City, Malec otvoril skóre a Angličania museli na postup otočiť skóre. To sa im na smolu slovenského celku podarilo, po góle v závere zápasu vyhrali 2:1 a postúpili ďalej.

    Steaua hrala v Lige majstrov, v 2.predkole postúpili po výsledkoch 2:0 a 1:0 cez nórsky Stromsgodset. V 3.predkole to bol poriadny nervák proti kazažskému Aktobe, Steaua napokon postúpila po výsledkoch 2:2 a 2:1. V play-off sa už v Rumunsku tešili na skupinovú fázu Champions League, stopku im vystavil bulharský Ludogorec Razgrad. Steaua doma vyhrala 1:0, vonku prehrala 0:1 a napokon na penalty podľahla 5:6.

    Rumuni tak automaticky spadli do skupinovej fázy Európskej ligy, kde v skupine J s Dynamom Kyjev, Rio Ave a dánskym AaB Foldbold skončili na nepostupovom treťom mieste so ziskom 7 bodov.
     
    STEAUA BUKUREŠŤ

    26-násobný majster rumunskej ligy, 22-násobný víťaz rumunského pohára, 6-násobný držiteľ rumunského superpohára a víťaz Pohára európskych majstrov z roku 1986. To je vizitka, ktorá sama o sebe dokazuje, s akým veľkým súperom budú mať Trenčania česť. Steaua patrí medzi slávne kluby starého kontinentu, vysokú výkonnosť si udržuje už desiatky rokov a v strednej a východnej Európe patrí medzi absolútnu elitu.

    Klub bol založený v roku 1947, podobne ako v minulosti Trenčín, aj Steaua bola armádnym celkom, s tým sa spája aj prezývka ,,Militarii." Klubovými farbami sú žltá, modrá a červená, klub hráva aj v takejto farebnej kombinácii dresov. Steaua hráva svoje domáce zápasy na Steaua Stadionul s kapacitou 28 000 divákov. Svoje najväčšie úspechy žala na konci 80-tych rokov 20.storočia, keď v roku 1986 zdolala vo finále Pohára európskych majstrov (predchodcovi Ligy majstrov) Barcelonu, keď po bezgólovej remíze zvíťazila na pokutové kopy. Bezprostredne na to získala Steaua aj európsky Superpohár a v roku 1989 podľahla vo finále Pohára európskych majstrov. V tom čase sa už v tíme presadzoval možno najslávnejší rumunský futbalista histórie, kreatívny ofenzívny záložník Gheorghe Hagi, ktorý v 97 zápasov strelil za Bukurešť úžasných 76 gólov.

    Sláva klubu v ďalších rokoch aj vinou nelichotivej ekonomickej situácie v Rumunsku mierne upadala, svoje meno a kvalitu si však Steaua udržala stále. A že je na európskej scéne nebezpečná, dokázala v sezóne 2005/2006, keď sa dostala až do semifinále Pohára UEFA. V súčasnosti je pre ňu úspechom kvalifikácia do skupinovej fázy Ligy majstrov, pred rokom sa to nepodarilo, keď bol na penalty v poslednom predkole úspešnejší bulharský Razgrad.

    Steaua v tomto období prechádza prestavbou kádra, čo môže byť vodou na mlyn Trenčanom. Trénerom je bývalý hráč Mirel Radoi, ktorý po minulej úspešnej sezóne nahradil Constantina Galcu. V lete nastali viaceré zmeny v kádri, ktoré fanúšikov zrejme veľmi nepotešili. Najviac bolí strata kapitána Cristiana Tanaseho, ktorého zlákala ponuka z Číny. V Bukurešti evidujeme aj ďalšie odchody, podobne ako pri Trenčíne, prinášame ich v stručnom menoslove: Prepelica, Latovlevici, Rusescu, Bourceanu, Arlauskis.

    Samozrejme, Steaua sa snažila aj posilniť a do kádra priviedla viacero kvalitných futbalistov. Až na tlačovej konferencii pred zápasom zistili zástupcovia AS, že rumunský celok posilnil útočník Grégory Tadé, najlepší strelec uplynulého ročníka rumunskej ligy, ktorý prišiel z Klužu. Slovenským priaznivcom môže byť známy alžírsky záložník Ayman Tahar, ktorý bol v hľadáčiku bratislavského Slovana, napokon uprednostnil ponuku z Rumunska. Aj príchody vám prinášame v stručnom menoslove: Tadé, Tahar, Alcénat, Sulley Muniru, Tudorie, Hamroun, Mihalcea.

    Bukurešť stojí pred neľahkou úlohou, v pozícii papierového favorita sa potýka so spomínanými zmenami v kádri a s očakávaniami, ktoré kladú nároční fanúšikovia. Bez ohľadu na to, Steaua je vzhľadom na históriu, veľkosť kádra i finančné možnosti určite favoritom dvojzápasu. Na druhej strane, rozhoduje sa na ihrisku a tam proti sebe bude stáť 22 mužov odhodlaných bojovať o svoj kúsok futbalovej slávy.
     
    AS TRENČÍN

    Trenčania prežívajú najkrajšie obdobie vo svojej histórii. V meste spod Trenčianskeho hradu dominoval dlhé roky v popularite hokej, ktorý vychoval pre Slovensko množstvo skvelých reprezentantov. Futbalisti boli dlho v tieni slávnejších hokejistov, v dávnejšej minulosti radíme medzi úspechy 2.miesto v československej lige zo sezóny 1960/1961 a víťazstvo v Slovenskom pohári v roku 1978.

    V histórii samostatnej slovenskej slovenskej súťaže sa ešte pod názvom Ozeta Dukla Trenčín nachádzal klub väčšinou v strede tabuľky, štyrikrát si zahral v letnom pohári Intertoto, kde ani raz neprešiel do záverečnej fázy súťaže. V roku 2002 sa klub premenoval na Laugaricio Trenčín, o dve sezóny neskôr nasledovala ďalšia zmena na AS Trenčín. Pred sezónou 2007/2008 získal rozhodujúci vlastnícky podiel Holanďan Tschen La Ling, čo sa ukázalo ako základný predpoklad úspechu Trenčína v ďalších sezónach. Na prvý pohľad to tak ale nevyzeralo, veď AS v tejto sezóne z ligy vypadlo a o návrat muselo ťažko bojovať v druhej najvyššej súťaži. Klub však začal koncepčne pracovať na základe dlhodobej stratégie, rozbehol spoluprácu s Ajaxom Amsterdam a pozitívne výsledky na seba nenechali dlho čakať.

    Od sezóny 2011/2012 hrá Trenčín znovu v najvyššej súťaži a okamžite tam priniesol trend, ktorý v nej absentoval. Mladí hráči, ofenzívny futbal, veľmi efektívny a nápaditý marketing, jednoducho všetko, čo nás môže posunúť na úroveň vyspelých európskych klubov. Zaslúženou odmenou je premiérový majstrovský titul pre AS Trenčín z minulej sezóny 2014/2015, ktorý bol navyše spojený aj so ziskom Slovenského pohára.

    Mužstvo pod vedením trénerskej dvojice Ševela – Vrabec predvádza moderný ofenzívny futbal, strieľa množstvo gólov a práve to môže byť jeho tromf na európskej scéne. AS má opory v prakticky každej formácii – brankárskou jednotkou je Ivan Šemrinec, ktorý po odchode Volešáka ohromne brankársky vyrástol a na jar bol pri ceste za titulom skvelou oporou. V obrane je istotou kapitán Peter Kleščík, veľmi dobré výkony podávali aj Peter Čögley či Brazílčan Ramón Rodríguez Da Silva. AS má výborne zloženú zálohu, stredovým pilierom je tam talentovaný Stanislav Lobotka, smerom dopredu sú veľmi nebezpeční Jakub Holúbek či minuloročný objav Matúš Bero. V útoku sú osvedčenými menami Jairo Da Silva či Gino Van Kessel, novou akvizíciou na hrote je Brazílčan Wesley.

    Práve odchody a príchody v Trenčíne cez leto rezonovali naozaj intenzívne. Vedenie deklarovalo záujem udržať káder pokope minimálne na toto predkolo Ligy majstrov, o ďalšom osude prestupov sa rozhodne zrejme podľa toho, či Trenčín postúpi ďalej a zaistí si minimálne ďalšie štyri zápasy v európskych pohároch. Záujem klubov je veľký, väčšina hviezd AS je len na začiatku svojej kariéry a nachádza sa v nich obrovský potenciál. Nejaké zmeny však predsa len nastali – zrejme najvážnejšou stratou je odchod Karola Mondeka, ktorý zamieril do Baníka Ostrava.
    Inak z hľadiska odchodov išlo zväčša o hráčov mimo základnej zostavy, prinášame vám ich stručný menoslov: Mondek, Bariš, Bednárik, Edmond, Vlček, Katsetis.

    AS samozrejme aj nakupovalo a po viacerých skúškach priviedlo do kádru zaujímavé posily. Do tímu prišla hneď trojica útočníkov, vedenie si najviac sľubuje od hrotového útočníka Wesleyho Da Silvu,ten by mohol nastúpiť aj v tomto predkole proti Bukurešti. Aj príchody vám sumarizujeme v stručnom menoslove hráčov: Aliko Bala, John Chia (obaja Nigéria), Wesley Da Silva (Brazília), Matúš Opatovský (návrat z hosťovania v Nemšovej), Tomáš Šalata, Denis Jančo, Martin Šulek (všetci traja z dorastu).

    AS je pripravené na veľkú medzinárodnú konfrontáciu. Pred rokom takmer prešlo cez anglický Hull City, keď rozhodujúci gól inkasovalo v závere zápasu v Anglicku. Dnes je Trenčín podľa slov manažmentu či trénerov silnejší, než pred rokom. Ostáva to potvrdiť priamo na štadióne v Žiline, ktorý by mohol byť zaplnený minimálne z troch štvrtín. Klub organizuje pre fanúšikov autobusový zájazd a stále ponúka voľné vstupenky vo svojich pokladniach. Je to zápas nielen Trenčína, ale aj celého Považia. Preto ostáva veriť, že sa fanúšikovia z tohto regiónu zmobilizujú a prídu tento sympatický klub povzbudiť v ceste za zázrakom.
     
    Vítáme vás pri on-line prenose. Zápas sa začína o 20:30.

    Tomáš Schügerl

    Góly: 63. Stanciu, 70. Hamroun (Popa)

    Karty:   53. Madu (TRE), 63. Wesley (TRE), 75. Rabiu (TRE) – 64. Hamroun (STB), 75. Breeveld (STB)


    AS Trenčín: Šemrinec (C) – Čögley, Ramón, Rundić, Madu – Ibrahim Rabiu (79. Koolwijk), Lobotka, Bero – Guba (59. Wesley), Jairo da Silva, Van Kessel
    Náhradníci: Chovan (NB), Skovajsa, Kleščík, Koolwijk, Opatovský, Jančo, Wesley Tréner: Martin Ševela (SVK)

    Steaua Bukurešť: Cojocaru – Papp, Tamaş, Varela (C), Guilherme – Sulley, Breeveld (81. Tahar) – Popa, Stanciu, Chipciu (59. Hamroun) – Tadé (87. Tudorie)
    Náhradníci: Niță (NB), Râpă, Toşca, Hamroun, Tahar, Tudorie, Iancu Tréner: Massimo Pedrazzini (ITA)

    Rozhodca: Hernandez – Sobrino, Garcia Fernandez (všetci Španielsko)

    Diváci: 6936
    Streda 22.07.2015
    Bukurešť - Trenčín 2:3

    Góly: 57. Muniru, 60. Tadé (pen.) – 13. Wesley (Jairo), 21. Bero (Jairo), 83. Wesley (Jairo)

    Karty:   63. Sulley (STB) – 34. Bero (TRE), 61. Lobotka (TRE), 67. Rundić (TRE)   75. Rundić (TRE)