Haiti – Honduras 1:0 (kon.) | Panama – USA 1:1 (kon.)
koniec
Haiti
1:0 (1:0)
Honduras
cz Utorok 14.07.2015, 01:10 • Sporting Park, Kansas City, Kansas (kapacita 21.650 diváků) • CONCACAF Gold Cup • Skupina A
Predzápasové kurzy
     
    86
    Střídání v týmu Haiti: ze hřiště odchází Wild Donald Guerrier, přichází Judelin Aveska.
    78. Castillo zakončoval z první, míč ale do branky nedostal
     
    78
    Z přímého kopu se málem zrodilo vyrovnání, jenže Hondurasu dnes zřejmě není souzeno. Na centr si naběhl nikým nehlídaný Castillo, jenže z první poslal míč těsně vedle levé tyče! Opakovaný záběr ukázal, že se zřejmě jednalo o offside, sudí však tuto situaci přehlédli.
    75. Hernández hlavičkuje nad branku Haiti!
     
    75
    A do třetice Hernández! Ten si tentokrát naběhl za zcela dezorientovanou obranu Haiti na vysoký centr, jenže jeho hlavička nebyla přesná a míč zamířil nad branku soupeře!
    72. Hernández
     
    72
    Po následném rohu přišel centr zpoza šestnáctky na vzdálenější tyč, kde se k zakončení opět dostal Hernándaz, jeho hlavičce však chyběl malý kousek, aby míč zapadl k pravé tyči!
    71. Hernándezovu ránu vyškrábl Placide zpod břevna na roh!
     
    71
    Ne, prostě to tam Hondurasanům nespadne. Po závaru na hranici vápna se do míče opřel Hednández, jeho tánu však vytáhl zpod břevna bravurním zákrokem brankáře Placide!
     
    68
    Střídání v týmu Haiti: ze hřiště odchází Duckens Nazon, přichází Sebastian Thuriere.
     
    67
    Střídání v týmu Honduras: ze hřiště odchází Mario Martínez, přichází Carlos Discua.
    66. Najar nenašel před brankou hlavu Hernándeze.
     
    66
    Najarovi se povedlo podržet míč na levé straně šestnáctky, kde zasekl míč a udělal si prostor na centr, jeho přihrávka vzduchem ale byla o trochu vyšší a tak na ni Hernández jen těsně hlavou nedosáhl!
     
    62
    Střídání v týmu Honduras: ze hřiště odchází Erick Andino, přichází Roman Castillo.
    58. Andino sám proti Placidemu neuspěl!
     
    58
    A Placide potřetí v krátké době musel ukázat něco ze svého brankářského umění! Andino si našel prostor za haitskou obranou, kde sebral míč dvojici obránců a z levé strany sám uháněl na gólmana, jenže Placide dobrým vyběhnutím zmařil šanci honduraského útočníka!
     
    46
    Střídání v týmu Honduras: ze hřiště odchází Anthony Lozano, přichází Eddy Hernández.
    44. Žlutá karta pro Crisanta, tady nebylo co řešit.

     
    44
    Wilmer Crisanto (HON) poslal k zemi nabíhajícího Mauriceho a vidí za svůj zákrok kartónek žluté barvy. Haiti navíc bude kopat standardní situaci ze vzdálenosti osmnácti metrů.
     
    25
    Střídání v týmu Haiti: ze hřiště odchází Kervens Belfort, přichází Jean Maurice.
    19. Martínez se k míči na malém vápně o kousek nedostal!
     
    19
    Nebezpečí i na druhé straně! Andino udržel na pravé straně šestnáctky, kde z otočky poslal přesnou přihrávku do prostoru malého vápna, kde však míč těsně před nabíhajícím Martínezem poslal za brankovou čáru jeden z bránících hráčů!
    14. Duckens NAZON - 1:0
     
    14
    Haiti právě vstřelilo branku!
    Přímočará akce Haiťanů začala dlouhým výkopem brankáře Placideho, který našel za půlkou Belfort, který hlavou poslal míč dopředu na nabíhajícího DUCKENSE NAZONA, který přesprintoval jednoho z bránících hráčů a střelu v pádu poslal míč pomalu k pravé tyči!
    8. Marcelin míč ve skluzu do branky nedostal.
     
    8
    Haiťané rozehráli míč dozadu, odkud přišel přesný centr do vápna, kde se ofsajdové pasti vyhnuli hned tři hráči v modrém, Marcelin však míč zastavil až ve skluzu a ten se tak do branky nedostal!
    2. Nazon prověřil brankáře Escobera střelou pod břevno!
     
    2
    Haiťané se ubránili a sami mohli udeřit! Nazon si naběhl z pravé strany do vápna na nadýchaný oblouček a střelou pod břevno prověřil pozornost brankáře Escobera!

    Daniel Kubelka

    Góly: 14. Nazon (Belfort)

    Karty:   44. Crisanto (HON)


    Haiti: Placide – Alcenat, Bertin, Jérôme, Jaggy, La France – Belfort (25. Maurice), Millien, Marcelin, Guerrier (86. Aveska) – Nazon (69. Thuriere).
    Náhradníci: Ceus, Elusma – Goreux, Thuriere, Jean-Baptiste, Aveska, Jacques, Maurice, Norde.

    Honduras: Escober – Crisanto, Figueroa M., Palacios, Beckeles – Mejía, Claros, Martínez (67. Discua), Najar – Andino (62. Castillo), Lozano (46. Hernández).
    Náhradníci: López, Vallecillo – Garrido, Figueroa H., Acosta, Discua, Castillo, Quioto, Brayan García, Hernández, Boniek García, Leverón.

    Rozhodca: Joel Aguilar – Morgan, Page